Kategorier

Mest populära artiklar

Ska du använda HDMI, DisplayPort eller USB-C för en 4K-skärm?

Hårdvara May 4, 2023

DUO Studio / Shutterstock Om du har gjort det köpte en ny 4K-skärm nyligen kan du ha varit förbryllad över utbudet av portar p..


Hur man automatiskt Framåt Specifika E-postmeddelanden i Gmail

Cloud & Internet Aug 2, 2023

Om du befinner dig vidarebefordra meddelanden till dina andra e-postkonto på en regelbunden basis, varför inte automatisera denna uppgift? Med hjälp av praktisk filterfunktionen i Gmail..


Hur man Starta en Amazon Fire Tablet

Allmänt Aug 21, 2023

Amazon Det är inte ovanligt att gadgets ibland agerar. Detsamma kan sägas för Amazonas prisvärda Brandtabletter . Ibland är allt du behöver göra bara st..


10 skäl att slutligen uppgradera till Windows 10

Underhåll och optimering Oct 19, 2023

OBEHANDLAT INNEHÅLL Fyra månader efter det att det släpptes Windows 10 klarar sig och trots vissa hicka tycker vi att det är dags att uppgradera. Här är tio s..


Så här återställer du borttagna iMessages från en iPhone eller iPad

Sekretess och säkerhet Jul 10, 2023

Om du någonsin har tagit bort iMessages och sedan ville få tillbaka dem är det inte nödvändigtvis lätt att göra. Men det är möjligt. Det finns tre olika metoder f�..


WhatsApp att tillåta överföringar mellan Android och iPhone Snart

iPhone & iPad Aug 11, 2023

Whatsapp Om det finns en funktion som Whatsapp-användare ber om, är det möjligheten att överföra data mellan Android och iPhone. När allt kommer omkring vill inge..


Hur man döljer ett Facebook-inlägg (utan att radera det)

Moln och Internet Jul 31, 2023

Facebook har många användningsområden. För vissa är det bara ett socialt nätverk, men för andra är det en professionell branding. Om du tillhör den senare kategorin hjälpe..


Hur man använder Paste Special Alternativ i Google Sheets

Google Sheets Sep 17, 2023

Det finns mer att klistra in data i kalkylblad än att bara sätta in värden kopierats från annat håll. Google Kalkylark erbjuder flera Klistra Special alternativ. Med dessa kan du kl..


Vad är "Geofencing"?

Sekretess och säkerhet Sep 21, 2023

OBEHANDLAT INNEHÅLL Termen dyker upp oftare i nyhetsartiklar, visas i produktmanualer och markeras som en funktion i massor av mobila applikationer, men vad är geofencing exakt?..


Hur man lyssnar på hi-res-ljud på iPhone och iPad

iPhone & iPad Dec 31, 2022

Apple går all-in med Hi-Res Audio och erbjuder en stor del av sitt Apple Music-bibliotek i hi-res. Tyvärr är det inte helt enkelt att lyssna på hi-res på din iPhone eller iPad. Här är va..


Hur man dölja känslig Meddelanden på Android

Android May 3, 2023

Din telefon eller surfplattans låsskärm förhindrar att personer kommer in i din enhet, men det finns fortfarande information som kan hämtas från meddelanden på själva displayen. Tac..


Hur man använder genvägar direkt från iPhone och iPad-startskärm

iPhone & iPad Dec 31, 2022

Khamosh pathak Det finns en myriad av sätt att starta en genväg, inklusive från genvägar app, siri och widgets. Men det snabbaste sättet är att använda ..


Hur fungerar nattvisionskameror?

Sekretess och säkerhet Feb 9, 2023

De flesta säkerhetskameror har mörkerseende, vilket gör att de fortfarande kan se saker även om det är svartsvart ute. Men hur fungerar det? RELATERAD: ..


Hur man infogar hyperlänkar i bilder i Gmail

Moln och Internet Mar 20, 2023

OBEHANDLAT INNEHÅLL Lägga till hyperlänkar är ett effektivt sätt att få din läsare till den avsedda webbsidan. Även om det inte är någon hemlighet att du kan lägga till..


Den kompletta guiden för trådlös laddning av prylar

Hårdvara Nov 3, 2023

OBEHANDLAT INNEHÅLL Tack vare en ny laddningsstandard för mobilenheter är det möjligt att hålla telefonen laddad utan att någonsin fumla med den lilla microUSB-laddningskabe..


De bästa skjutspel (för personer som suger på skyttar)

Spel Apr 19, 2023

Skjutspel dominerar mediet, vilket kan vara nedslående om du inte är riktigt bra på dem. Lyckligtvis för dig har vi hittat en hel del fantastiska FPS-spel som är fantastiska at..


Rita en Bad-Ass Geisha

Hur Oct 9, 2023

På denna Geisha-illustration ville jag fånga en grungy, mörk, urban vibe, laced med eleganta traditionella japanska element. J..


Hur man använder blandningsformer för att animera tecken

Hur Oct 9, 2023

Medan du riggar din 3D-modeller Att använda ben kan vara mycket effektiva, ibland är det bara inte lämpligt - och ansiktsuttryck är en av dessa tider. I såda..


Nest vs. Ecobee3 vs. Honeywell Lyric: Vilken smart termostat ska du köpa?

Hårdvara Sep 12, 2023

När det gäller smarta termostater finns det en handfull att välja mellan, men de tre stora som sticker ut är de Bo , Ecobee4 och Honeywell ..


Hur man använder iMessages nya effekter (som osynligt bläck)

Felsökning Sep 21, 2023

Den nya iMessage för iOS 10 är full av nya funktioner, inklusive specialeffekter för dina meddelanden. Låt oss titta på var du kan hitta specialeffekterna och hur du använder ..


Vad är Windows 10 IoT och när vill du använda det?

Hårdvara May 6, 2023

Microsoft Microsoft erbjuder Windows 10 i nio separata utgåvor, allt från hem till Företag till Server . Windows 10 IoT (Inte..


Skapa och fäst Favicon-storlekflikar i Firefox

Moln och Internet Jun 9, 2023

Vill du ha de “Fav-Icon Sized Pinned Tabs” planerade för den framtida Firefox 4.0-utgåvan nu? Då vill du definitivt ta en titt på App Tabs-tillägget. Appflikar i aktion..


Hur man gör Chrome till "Öppna som fönster" -genvägar (nu när Google dödade dem)

Moln och Internet Feb 1, 2023

Chrome har den användbara förmågan att öppna en webbplats som ett fönster som inte visar webbläsargränssnittet eller öppnar externa länkar på en ny flik. El..


Fråga HTG: Installera XBMC-tillägg, krympande videor för mobil uppspelning, automatiskt ändra standardskrivare

Hårdvara May 19, 2023

OBEHANDLAT INNEHÅLL Det är den Ask HTG-tiden på veckan igen; den här veckan hjälper vi läsare att installera XBMC-tillägg, krympa video för sina mobila enheter och automat..


Din iPhone kan automatiskt ringa 911 för dig

iPhone & iPad Nov 1, 2023

Robert Crum / Shutterstock.com Apple arbetar enligt uppgift på en funktion som heter "Crash Detection" som skulle märka när du har varit med i en bilolyck..


Hur du skyddar dig mot alla dessa Adobe Flash 0-dagars säkerhetshål

Sekretess och säkerhet Feb 3, 2023

OBEHANDLAT INNEHÅLL Adobe Flash är under attack ännu en gång , med ännu en “ 0 dagar ”- ett nytt säkerhetshål utnyttjas innan det ens finn..


Vad är Google Stadia?

Google Nov 19, 2023

Google Stadia Google Stadia är en Cloud-videospeltjänst som erbjuder AAA-titlar som kan spelas på nästan vilken som helst skärm du äger. Stadia erbjuder ..


Hur man stoppar legitima e-postmeddelanden från att bli märkt som skräppost

Moln och Internet Jan 27, 2023

OBEHANDLAT INNEHÅLL E-posttjänster klassificerar automatiskt meddelanden som "skräppost" om de ser spammiga ut. Och i allmänhet gör de ett ganska bra jobb. Men de här filtre..


Så här använder du Password Manager i Safari på iPhone eller iPad

Moln och Internet Sep 21, 2023

OBEHANDLAT INNEHÅLL Om du använder Safari på din iPad eller iPhone kan du lagra webbplatsens lösenord och sedan hantera dem med lösenordsinställningarna. Lösenordshanterare..


Skicka text och länkar via Windows Live Hotmail i IE 8

Moln och Internet Jun 29, 2023

OBEHANDLAT INNEHÅLL Vill du skicka anteckningar och länkar till dig själv eller andra när du surfar med Internet Explorer 8? Nu kan du använda ditt Windows Live-e-postkonto för att sk..