Kategorier

Mest populära artiklar

5 Fantastiska Raspberry Pi -tillbehör att köpa 2023

Raspberry Pi Jan 23, 2023

Oavsett om du bara har en Raspberry Pi (eller En annan enskilsdator ) Eller så har du lämnat ett sittande i en låda någonstans, kompletterande utrustning kan vara den ..


Hur man grupperar och kollapsar i Microsoft Excel

Microsoft Excel Jan 19, 2023

Att bara titta på de uppgifter du vill se kan vara tråkiga när du arbetar med ett stort kalkylblad. Lyckligtvis erbjuder Excel olika verktyg du kan använda för att förenkla dina data. Til..


Varför är min skrivare offline? (och hur man får det online)

Datorhårdvara Jan 19, 2023

Det finns flera möjliga orsaker till att din skrivare visas som offline. I de flesta fall är problemet lätt att fixa, så länge du vet var du ska titta. Det är därför din skrivare är of..


Hur man lyssnar på hi-res-ljud på iPhone och iPad

iPhone & iPad Dec 31, 2022

Apple går all-in med Hi-Res Audio och erbjuder en stor del av sitt Apple Music-bibliotek i hi-res. Tyvärr är det inte helt enkelt att lyssna på hi-res på din iPhone eller iPad. Här är va..


Hur man använder git sammanslagning

Programmering Dec 31, 2022

GIT använder grenar för att isolera utvecklingsströmmar för att förhindra att den stabila frisläppningsgrenen blir förorenad. Att föra arbete i en gren i huvudströmmen innebär att sl�..


GPU -fans som inte snurrar: varför det händer och hur man fixar det

Datorhårdvara Dec 30, 2022

GPU: er tenderar att få varm Att bearbeta miljoner pixlar för dig, så kylfans som går tyst kan vara förståeligt om! Om du märker att dina GPU: s fans inte snurrar, så här be..


Hur man strömmar 2023 Rose Bowl Live

YouTube & YouTube TV Dec 30, 2022

Det längstgående college fotbollsspelet, Rosskål Visar två av sportens topplag. Den 109: e upplagan innehåller Utah som tar Penn State, klockan 16.00. ET / 1 p.m. PT den 2 janua..


Hur du ändrar ditt Reddit -användarnamn

Reddit Dec 30, 2022

Vill du gå med ett annat användarnamn på Reddit? Medan Reddit -gränser när du kan ändra ditt användarnamn finns det specifika fall där det är möjligt. Vi kommer att utforska dina till..


Hur man strömmar 2023 Rose Parade live

Påfågel Dec 30, 2022

En nyårstradition sedan 1890, The Rosparad återvänder till gatorna i Pasadena, Kalifornien, den 2 januari 2023, klockan 11 ET / 8.00 PT, med 80-plus floats, marschband och hästen..


Hur man spelar PS5 -spel i 1440p (och varför du kanske inte vill)

PlayStation Dec 30, 2022

PlayStation 5 lanserades med 4K- och 1080P -utgångslägen, men möjligheten att mata ut 1440p har sedan dess lagts till via en firmwareuppdatering. Denna utgång överbryggar klyftan mellan HD..


10 oenighetsfunktioner du bör använda

Discord Dec 30, 2022

Discord är en av de mest populära meddelandetjänsterna runt. Även om det ursprungligen designades med spel i åtanke, är det nu en fantastisk allmän chatt- och organisationsapp, med mång..


Så här använder du ditt smarta hem för att lura inbrottstjuvar

Allmänt Dec 30, 2022

Smart hemutrustning är inte bara för att visa upp för vänner och automatisera ditt liv. Det är också riktigt praktiskt för att få ditt hem att se upp när du är borta. Så här använd..


GOGS är det enklaste sättet att köra en lokal Git -server (här är hur man ställer in den)

Appar och webbappar Dec 29, 2022

Vill du inte trycka på din kod till ett värd Git -arkiv? Kör sedan din egen GIT-server internt. Gogs är det enklaste sättet att göra det. Så här ställer du in det. Problemet ..


Hur man skriver ut från en iPhone eller iPad

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Att skriva ut från din iPhone eller iPad är enkel, förutsatt att du har rätt skrivare för jobbet. Om din skrivare ger dig sorg, finns det några lösningar du kan använda för att skriva ..


Hur man lägger till en skrivare till en Mac

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Behöver du skriva ut något? Du kan ansluta en skrivare till din Makbok eller stationär mac På flera sätt, inklusive över Wi-Fi, en USB-kabel eller en Bluetooth-anslu..


5 vanliga Android -problem och hur man fixar dem

Samsung -telefoner och surfplattor Dec 28, 2022

Android -telefoner är fantastiska, men som alla andra prylar har de sin rättvisa andel av problem. Det finns några problem som de flesta Android -användare kommer att stöta på på en elle..


12 regler för etikett för e -post för felfri kommunikation

Moln och internet Dec 27, 2022

Du behöver inte vara en expertförfattare för att komponera ett e -postmeddelande. Det finns dock många saker att tänka på när du skriver e -post, särskilt för affärskommunikatio..


5 tecken du behöver för att uppgradera din smartphone

iPhone & iPad Dec 27, 2022

En ny glänsande modell av din nuvarande smartphone kan debutera varje år, men bara för att en bättre modell är ute betyder det inte att du behöver den. När det gäller faktiskt beh..


10 Samsung Galaxy Standardinställningar du bör ändra

Samsung -telefoner och surfplattor Dec 27, 2022

Om du Älskar Samsung -telefoner eller hatar dem , du kan inte förneka att de har ett överflöd av inställningar. För det mesta behöver du inte ändra massor av dem för att fö..


Hur man tittar på 2023 nyårsafton Boll Drop Online

YouTube & YouTube TV Dec 27, 2022

Efter två års begränsade evenemang återvänder Times Square Ball Drop med full kapacitet för att fira 2023. Återigen kan tittarna se en packad publik när den glittrande bollen går ner f..