Cum să utilizați stocarea cloud ca creativă

Oct 1, 2023
How to use cloud storage
(Credit Imagine: Jan Vašek de la Pixabay)

De ce trebuie să știți cum să utilizați stocarea cloud? Well Cloud Storage nu mai este singura conservare a afacerilor și a entuziaștilor tehnologici, iar ghidul nostru de mai jos va schița la creativi doar cum să utilizați în mod eficient stocarea cloud.

Cu o serie de servicii concurente disponibile, inclusiv Hitters Heavy, cum ar fi Dropbox, Microsoft OneDrive și Google Drive, concurența este stocarea cloudului în noi domenii de funcționalitate care se extind dincolo de o copie de rezervă simplă a fișierelor importante.

Citiți aici pentru un ghid pentru Cel mai bun depozit de cloud. (și găsiți cele mai bune prețuri mai jos). În caz contrar, citiți mai departe pentru a descoperi de ce ar trebui să luați în considerare șanțul hard disk-ului extern în favoarea norului. (Dacă vreți amândoi, vedeți-ne cele mai bune hard diskuri externe ).

01. Backup fotografiile și videoclipurile

How to use cloud storage

iDrive oferă până la 5TB de spațiu de stocare (Credit de imagine: iDrive)

Desigur, motivul principal pentru utilizarea serviciilor cloud Storage rămâne abilitatea de a vă susține ușor fișierele importante și rapid. În cazul creatorilor, acest lucru poate fi orice de la videoclipuri cu lungimea caracteristicilor la gigabytes de fișiere de fotografiere brută, la ultimul proiect al scenariului sau romanului.

Știind că fișierele dvs. au fost sincronizate cu succes la nor, pot oferi pace de minte pentru creații care petrec ore care creează conținut și cine vă faceți griji că salvarea fișierelor la unitățile fizice, cum ar fi folderele locale sau hard disk-urile externe, ar putea fi în continuare la risc de deteriorare sau defecțiune .

Și spre deosebire de unitățile fizice, stocarea cloud oferă potențial de capacitate nelimitată. De exemplu, Google Drive. oferă un depozit inițial de 15 GB complet gratuit, în timp ce abonamentul la a Google unul. Planul oferă un plus de 100 GB pentru doar 1,99 dolari pe lună. Alte servicii oferă posibilitatea de a stoca o sumă și mai mare. eu conduc Face loc până la 5TB pentru un abonament anual inițial de doar 6,95 dolari pentru cei care comuțin de la un serviciu concurențial.

Deși serviciile vor varia, sincronizarea fișierelor la nor este, de obicei, un proces foarte simplu și intuitiv. Acest lucru poate varia de la o funcție de drag-and-drop pe browserul dvs. web, la auto-sincronizare printr-un dosar ales de pe computer sau chiar prin software sau o aplicație.

02. Distribuiți sau previzualizați munca dvs.

How to use cloud storage

Dropbox permite utilizatorilor să partajeze documente și fișiere cu oricine (Credit de imagine: Dropbox)

Într-un moment în care mulți dintre noi lucrează de la distanță, fiind capabili să împărtășim funcționarea noastră rapid și ușor de întreprinse de o importanță reînnoită. În special, creațiile sunt adesea necesare pentru a împărtăși sau previzualiza munca lor înainte de a-l împărtăși cu lumea și de a avea un serviciu de stocare de încredere în cloud face ca colaborările mult mai ușor.

Majoritatea serviciilor cloud includ capacitatea de a vizualiza fișiere în modul de previzualizare fără a necesita o descărcare completă. Mai mult, multe dintre serviciile, cum ar fi Dropbox și Google Drive, permit utilizatorului să împărtășească o legătură cu oricine, chiar dacă ei înșiși nu sunt înscriși la același serviciu. Acest lucru permite creatorilor să se odihnească în siguranță în cunoașterea faptului că numai cei pe care îi împărtășesc legătura vor putea să-și vizualizeze fișierele.

Pentru niveluri mai sofisticate de colaborare, serviciile precum Google Workspace permit mai multor utilizatori să lucreze și să editeze aceleași documente. Acest lucru permite ca procesele eficiente să fie puse în vigoare între, de exemplu, un scriitor și sub-editor.

Pentru feedback de la un grup mai mare, cum ar fi Google Drive și Oneedrive, chiar oferă posibilitatea de a crea și distribui chestionare și sondaje.

03. Sincronizarea automată a notelor vocale și a notelor

How to use cloud storage

Aplicații precum Evernote permit creatorilor să sincronizeze notele vocale și memorii la mai multe dispozitive (Credit de imagine: Evernote)

Fiind capabili să vă copiați munca așa cum și când produceți, permite creatorilor să se concentreze exclusiv asupra sarcinii la îndemână, fără a vă îngrijora cât de des trebuie să se oprească și să salveze.

Aplicații cum ar fi scrierea de la scriere, un editor web fără browser-ul, pot fi sincronizate atât cu Dropbox, cât și cu Google Drive. În plus, acest lucru se poate face prin utilizarea unui jeton Oauth, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să vă împărtășiți loginele de stocare a cloud-ului cu nici o altă aplicație sau serviciu.

În mod similar, software-ul vocal și software-ul de înregistrare a sunetului utilizate de muzicieni, jurnaliști și scriitori pot fi sincronizate direct la stocarea dvs. de nor pentru a salva și a reveni la o dată ulterioară. Aplicațiile precum Evernote pot fi conectate la conținutul de nori și sincronizați către dispozitivele nelimitate, permițându-vă să luați note, înregistrați audio și chiar scanați documentele în mișcare.

04. Conținut video gazdă

How to use cloud storage

Videoclipurile pot fi găzduite de la OneDrive și încorporate pe propriul dvs. site web (Credit Imagine: Microsoft)

Așadar, ați înregistrat ultimul videoclip și scopul dvs. este să îl eliberați exclusiv pe propriul dvs. site sau pe platformă. Un mit comun este că acest lucru se poate face numai prin utilizarea YouTube sau o platformă echivalentă de partajare video, dar acest lucru nu este cazul.

Și, pe măsură ce se pare că se pare, încărcarea videoclipului direct în sistemul de gestionare a conținutului site-ului dvs. nu este recomandat. Riscă să încetinească performanța site-ului dvs. și lasă videoclipul dvs. la capriciile serverelor furnizorului dvs. de web.

În schimb, serviciile de stocare cloud cum ar fi Google Drive și OneDrive pot fi utilizate ca gazde video eficiente. Pur și simplu sincronizați videoclipul dvs. la furnizorul de stocare ales și utilizați funcționalitatea încorporată pentru a genera un cod pentru a introduce videoclipul pe pagina dvs. web. Și acolo aveți, videoclipul dvs. ar trebui să se joace pe site-ul dvs. sau pe platforma dvs., independent de necesitatea unui YouTube sau a Bibliotecii Media Bibliotecă de web a furnizorului dvs. de web. (Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor în acest departament, consultați-ne Software de editare video ridica.)

Citeste mai mult:

  • Revizuirea iDrive.
  • Cea mai bună stocare cloud pentru fotografii și videoclipuri
  • Cel mai bun spațiu de stocare pentru afaceri

să - Cele mai populare articole

Asigurați-vă propriul stilou cu doar 4 articole de uz casnic (serios)

Oct 1, 2023

(Credit de imagine: Curtis Olly) Știați că este posibil să faceți propriul stilou pentru iPad sau tabletă? Sunt..


Lino PrintMapking: o introducere

Oct 1, 2023

(Credit imagine: Meg Buick) Lino PrintMapking este o metodă de tipărire a reliefului, care implică scularea unui d..


10 moduri de a construi medii mai bune 3D

Oct 1, 2023

[Imagine: Albert Valls Punsh] Dacă doriți să rămâneți în partea de sus a jocului dvs. ca artist 3D, este impor..


Construirea layout-urilor adaptive fără interogări media

Oct 1, 2023

De mult timp încercam să ajung la o compoziție vizuală perfectă pe paginile web. Am avut o mulțime de durere cu punctele de întrerupere CSS în munca mea zilnică și nu am fost niciod..


Cum se structurează interogările media în SASS

Oct 1, 2023

Practic, fiecare site este acum construit cu cel puțin un semn de design web receptiv. Modul în care structurăm aceste stiluri..


Cum se creează active digitale

Oct 1, 2023

Pregătirea activelor pentru uz digital este o sarcină de bază pentru Junior designeri astăzi - și distinct de..


Utilizarea instrumentelor vectoriale: abordarea unui designer web

Oct 1, 2023

Dacă sunteți un designer web, există o șansă bună ca Photoshop să fie în prezent deschisă și rulează pe computer. Să facem față - Photoshop a fost întotdeauna funcția de lucru..


Cum să obțineți mai mult din GIF-uri

Oct 1, 2023

GIF-uri lucrează în cicluri fără sudură, care Rebecca mock. descrie ca "bucla perfectă". Această buclă ar trebui să ș..


Categorii