Cum pentru a șterge toate de prezentare Note la o dată în Microsoft PowerPoint

Jul 4, 2023
Microsoft PowerPoint

Cu Microsoft PowerPoint Speaker Notes , aveți punctele de vorbire la îndemână în timpul prezentării dvs. Dar dacă decideți să eliminați aceste note, poate fi o sarcină plictisitoare. Vă vom arăta cum să eliminați imediat notele de prezentare.

Cum să eliminați notele de prezentare PowerPoint

Ca memento, puteți șterge cu ușurință notele de difuzoare individuale. Deschideți note de prezentare utilizând butonul Note din bara de stare PowerPoint sau făcând clic pe "Note" din panglică din fila Vizualizare.

Accesați diapozitivul cu notele pe care doriți să le ștergeți, faceți clic în zona Note și eliminați textul. Puteți face acest lucru rapid selectând tot textul și lovind cheia de ștergere.

În timp ce acest lucru este bine pentru ștergerea notelor pe o mână de diapozitive, poate fi consumatoare de timp dacă aveți zeci de diapozitive. Iată cum să le eliminați pe toate într-o singură lovitură.

Faceți clic pe File & GT; Info. Sub prezentarea inspectării, veți vedea că prezentarea dvs. conține note de prezentare.

Faceți clic pe caseta derulantă "Verificați pentru probleme" din acea secțiune, apoi selectați "Inspectați documentul".

Veți vedea multe elemente pe care le puteți inspecta documentul, astfel încât să vă amintiți acest instrument convenabil pentru acele tipuri de lucruri mai târziu.

Pentru această sarcină, veți primi doar caseta pentru "Note de prezentare" din partea de jos și debifați restul. Când sunteți gata, faceți clic pe "Inspectați".

După un moment, veți vedea rezultatele care vă permit să știți că notele de prezentare au fost găsite în timpul inspecției. Faceți clic pe "Eliminați toate."

Și așa, notele dvs. de prezentare vor fi plecate! Puteți apăsa "închide" dacă ați terminat cu instrumentul de documente Inspect.

Faceți clic pe săgeata din partea stângă sus pentru a vă întoarce la prezentarea de diapozitive și nu mai aveți note de difuzoare pe diapozitive.

Dacă doriți o copie a acestor note înainte de a le elimina, puteți salva întotdeauna o copie a prezentării dvs. în prealabil. Sau puteți Imprimați doar notele vorbitorului pentru un Slideshow Microsoft PowerPoint .


Microsoft PowerPoint - Cele mai populare articole

Cum să salvați un glisare Microsoft PowerPoint ca imagine

Microsoft PowerPoint Jan 31, 2023

Dacă există un slide particular în prezentarea dvs., considerați că ar fi utilă în alte medii, puteți salva acel diapozitiv ca o imagine și utilizați-o în consecință. Iată cu..


Cum se creează un cuvânt de cuvânt în Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Jan 13, 2023

Adăugarea unui cuvânt de cuvinte la prezentarea dvs. ajută la comunicarea a ceea ce este cu adevărat important despre prezentare, făcând anumite cuvinte cheie să iasă în evidenț�..


Cum să rotiți textul în Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Jan 1, 2023

Microsoft PowerPoint vă oferă posibilitatea de a roti textul pentru a se potrivi mai bine cu diapozitivul de prezentare. Puteți roti textul introducând o diplomă exactă sau puteți..


Cum (și de ce) pentru a începe Microsoft PowerPoint din promptul de comandă

Microsoft PowerPoint Mar 22, 2023

Poti Deschideți PowerPoint din promptul de comandă Windows. Folosind această metodă, puteți adăuga parametri suplimentari care vă permit să faceți lucruri cum ar fi por..


Cum să ascundeți pictograma audio într-un Slideshow Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Jul 30, 2023

Cand tu Adăugați Audio la prezentarea dvs. Microsoft PowerPoint , ați putea să o setați pentru a reda automat sau în fundal. S-ar putea să nu mai este necesar să vede�..


Cum să introduceți și să formați o masă în Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Aug 2, 2023

Tabelele sunt unelte flexibile dar curate pentru afișarea datelor. Deci, dacă aveți nevoie de un pic de structură pentru a afișa numere, cifre sau text în Slideshow Microsoft PowerPo..


Cum să căutați rapid meniurile din Microsoft Office

Microsoft PowerPoint Oct 13, 2023

În timp ce aplicațiile Microsoft Office Word, Excel și PowerPoint au toate funcții robuste, aceste caracteristici nu sunt întotdeauna ușor de găsit. Nu mai căutați fiecare meniu, caset..


Cum se imprimă un PowerPoint cu note

Microsoft PowerPoint Nov 7, 2023

Doriți o copie pe pensiune a prezentării de diapozitive PowerPoint care să vă includă Note de vorbitor ? Poate doriți ca o copie fizică să revizuiască pe cont propriu sau cu..


Categorii