Cum se adaugă Multi-Color Text în PowerPoint

Aug 30, 2023
Microsoft PowerPoint

In timp ce Picking Fonts Font-ul drept Pentru prezentarea dvs. este importantă, puteți adăuga o atingere distractivă utilizând mai multe culori pentru text. Iată cum puteți adăuga text multi-color într-o diapozitive de prezentare PowerPoint pe un desktop.

Similar cu modul în care puteți evidențiați textul pe un diapozitiv De asemenea, este posibil să se aplice un efect multi-color al textului și să fie mai atractiv. Din păcate, aceste opțiuni de personalizare sunt disponibile numai în versiunea desktop a PowerPoint.

LEGATE DE: Cum de a evidenția textul în prezentarea dvs. PowerPoint

Adăugați textul multi-color în PowerPoint

În primul rând, deschideți PowerPoint și deschideți o nouă prezentare, fie una în care doriți să adăugați textul multi-color. Apoi, selectați diapozitivul în care doriți să adăugați textul colorat.

Pe diapozitiv, selectați textul pe care doriți să-l personalizați și faceți clic pe fila "Format".

Din panglică, selectați "Umplerea textului" din secțiunea "Styles WordArt".

Când se deschide meniul derulant, selectați "Gradient" și alegeți "mai mult gradient" din submeniu.

Aceasta deschide o nouă coloană intitulată "formă de format" în partea dreaptă, cu fila "Opțiuni text" deschise, deoarece doriți să modificați culoarea textului. Rețineți că secțiunea "Fill Fill" afișează "Umplere solidă" ca opțiune implicită.

Selectați "Gradient Fill" pentru a dezvălui opțiunile pentru personalizarea stilului și culorilor gradientului.

Ori alegeți un gradient presetat, fie să creați o dimensiune personalizată ca pe plăcerea dvs.

LEGATE DE: Cum să convertiți glisurile Google la PowerPoint

Alternativ, puteți personaliza gradientul. În primul rând, selectați drop-down lângă "Tip" și alegeți între "liniar", "radial", "dreptunghiular" sau "calea".

Sub opțiunea "Gradient Stops", selectați primul buton de oprire a creionului de pe cursor. Gradientul se oprește sunt punctele la care o culoare începe să treacă la următorul.

Notă: De asemenea, puteți să faceți clic pe cursor și să adăugați mai multe butoane de oprire pe ea.

Apoi, selectați pictograma de lângă "Culoare" pentru a deschide pickerul de culori și alegeți culoarea plăcerii dvs. Dacă ați selectat textul de pe diapozitiv, acesta vă va arăta previzualizarea modificărilor.

În mod similar, selectați restul dopurilor și alegeți culorile corespunzătoare pentru fiecare buton de oprire a gradientului.

Puteți încerca " Transparenţă "Și" luminozitatea "pentru a vedea cum influențează nivelul de culoare al butonului de oprire a gradientului selectat și a textului. Puteți vedea o previzualizare live a acestuia numai dacă promptul are o scrisoare înainte și după aceasta. În caz contrar, nu veți vedea nici o schimbare în text.

Asta e. Petreceți ceva timp culorile adecvate pentru a jazz textul și puteți verifica unele Sfaturi pentru a face prezentări mai bune PowerPoint .

LEGATE DE: 8 sfaturi pentru a face cele mai bune prezentări PowerPoint


Microsoft PowerPoint - Cele mai populare articole

Cum să salvați un glisare Microsoft PowerPoint ca imagine

Microsoft PowerPoint Jan 31, 2023

Dacă există un slide particular în prezentarea dvs., considerați că ar fi utilă în alte medii, puteți salva acel diapozitiv ca o imagine și utilizați-o în consecință. Iată cu..


Cum se face o prezentare Microsoft PowerPoint de citire numai

Microsoft PowerPoint Jan 17, 2023

Dacă doriți să descurajați pe alții să facă editări la prezentarea dvs. Microsoft PowerPoint sau să le informeze că fișierul trimis este versiunea finală, puteți face acest lu..


Cum se creează și introduceți o piramidă în Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Feb 14, 2023

O parte din farmecul PowerPoint este capacitatea sa de a utiliza diverse grafice pentru a ilustra puncte la o audiență. O grafică utilizată în mod obișnuit este piramida. Veți ved..


Cum să grupați și animați obiecte în Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Jul 21, 2023

Dacă aveți mai multe obiecte pe un glisant PowerPoint pe care doriți să-l atribuiți aceeași animație, nu trebuie să aplicați animația lor individual. În schimb, grupați-le î..


Cum pentru a șterge toate de prezentare Note la o dată în Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Jul 4, 2023

Cu Microsoft PowerPoint Speaker Notes , aveți punctele de vorbire la îndemână în timpul prezentării dvs. Dar dacă decideți să eliminați aceste note, poate fi o sarcin�..


Cum se creează butoane de acțiune în Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Oct 21, 2023

Există o mulțime de moduri de a Faceți o prezentare care iese în evidență în Microsoft PowerPoint. O modalitate este de a crea butoane de acțiune. Indiferent dacă o săgeat�..


Cum să căutați rapid meniurile din Microsoft Office

Microsoft PowerPoint Oct 13, 2023

În timp ce aplicațiile Microsoft Office Word, Excel și PowerPoint au toate funcții robuste, aceste caracteristici nu sunt întotdeauna ușor de găsit. Nu mai căutați fiecare meniu, caset..


Cum se imprimă un PowerPoint cu note

Microsoft PowerPoint Nov 7, 2023

Doriți o copie pe pensiune a prezentării de diapozitive PowerPoint care să vă includă Note de vorbitor ? Poate doriți ca o copie fizică să revizuiască pe cont propriu sau cu..


Categorii