ExpressVPN vs NordVPN:? Care este cel mai bun VPN

Sep 21, 2023
VPN
Maor_winetrob / Shutterstock.com.

Dacă căutați Cel mai bun VPN. Pentru nevoile dvs., șansele sunt vor intra în numele Expresvpn. și Nordvpn. . Ambele domină piața VPN datorită caracteristicilor lor extinse, vitezei și utilizării generale. Pentru a afla care dintre ele este cea mai bună potrivire pentru dvs., o vom compara pe mai multe criterii și vom vedea care dintre ele iese pe partea de sus.

Pe scurt, credem că ExpressVPN este alegerea mai bună, deoarece este mai rapidă și mai ușoară de utilizat, dar are un dezavantaj major: este destul de scump. Nordvpn ridică slăbiciunea, oferind o mare valoare pe planurile sale multi-an. Nordvpn este un pic mai personalizabil.

Expressvpn vs. Nordvpn Caracteristici

Să începem cu caracteristici. În general, Nordvpn oferă caracteristici mai diferite, în timp ce experiența ExpresSVPN este mult mai puțin personalizabilă. Acestea fiind spuse, expresvpn este un VPN ușor mai eficient. Se face lucrurile mult mai bune decât Nordvpn.

Netflix și alte servicii de streaming

ExpressVPN intră în Netflix și alte servicii de streaming mai ușor decât Nordvpn. În ciuda recentei Netflix VPN represiune , ExpressVPN intră în continuare în bibliotecile netflix ale altor țări, deși a devenit mult mai greu Utilizați un VPN cu netflix .

Nordvpn nu face aproape o sarcină la fel de bună, deoarece Netflix și-a actualizat sistemul de detectare. Deși am primit rapoarte că unele servere Nordvpn din Statele Unite lucrează cu Netflix, nu am putut recrea rezultatele pe noi înșine.

Ca atare, mergem pe un membru și spunând că ExpresSVPN este cea mai bună alegere pentru persoanele care doresc să folosească un VPN pentru a transmite emisiuni TV și filme. În același timp, vom încadra pariurile noastre puțin și am reamintit cititorilor că kilometrajul dvs. poate varia foarte bine ca și lucrările de servere și care nu se schimbă în mod constant.

Viteza și numărul de server

Un lucru care poate influența ceva de genul trecerii la Netflix este cantitatea de servere pe care le are fiecare serviciu. În numerele pure, Nordvpn este câștigătorul clar aici, cu peste 5.000 de servere din 60 de țări, în timp ce ExpresVPN oferă mai mult de 3.000 în mai mult de 90 de țări.

Dar, chiar dacă 5.000 este mult mai mult de 3.000, numerele nu spun întreaga poveste aici. Pentru unul, ofertele geografice ExpressVPN pot fi o afacere mai bună pentru unii oameni, mai ales dacă au nevoie de adresa IP a unei anumite țări și Nordvpn nu se întâmplă să o aibă.

De asemenea, se pare că serverele lui ExpresVpn funcționează mai bine decât Do Nordvpn. Timpii de conectare sunt mai rapide. Vitezele pe care le obțineți sunt, în general, mai bune. Spunem "în general", deoarece NordvPN este foarte lovit și dor de: cele mai rapide servere sunt mai bune decât ceea ce ExpresVpn are de oferit, dar mai des decât nu veți obține un server lent.

ExpressVPN nu are această problemă aproape la fel de rău și întotdeauna obțineți mai mult sau mai puțin aceleași viteze, păstrând în minte distanța geografică. În ansamblu, experiența noastră cu ExpressVPN este mult mai bună.

Torenting.

Dacă sunteți mai interesat să obțineți un VPN, astfel încât să puteți Descărcați torrente , ambele servicii vor funcționa bine. ExpressVPN are viteza și securitatea pentru a vă menține anonim, în timp ce Nordvpn oferă câteva caracteristici suplimentare. De exemplu, Nordvpn oferă servere speciale P2P, care promite o capacitate și viteză mai mare, deși în practică nu am observat o mare parte dintr-o diferență.

Ce este interesant despre Nordvpn este că oferă o specialitate Kill Switch. : În majoritatea cazurilor, un comutator de ucidere va închide internetul dvs. ori de câte ori conexiunea cu serverul VPN este întreruptă. Este un vital FAILSAFE. ExpressVPN și Nordvpn oferă una, dar Nordvpn oferă, de asemenea, o versiune specializată care oprește doar anumite acces la Internet.

Acest lucru este minunat pentru tortrenters, așa cum vă puteți seta BitTorrent Client Pentru a închide când VPN nu reușește, totuși păstrați toate celelalte programe care rulează. Este o trăsătură redusă și va fi foarte utilă pentru anumiți utilizatori.

Caracteristici de securitate

Nordvpn și ExpresSvPN oferă o mulțime de caracteristici de securitate. Ambele oferă criptare de înaltă calitate ca implicit (AES-256, deși din fericire cuvintele " criptare militară "Se pare că au dispărut din pagina lor de pornire) și comutatorul de ucidere menționat mai sus.

Ca și pentru Protocolul VPN. , metoda prin care VPN "vorbește" pe site-uri, fiecare serviciu implicit la propriul lor protocol personalizat. Am acoperit previzionat Expressvpn ușor , și este un protocol solid, rapid, în timp ce Nordvpn oferă Nordlynx, care se bazează pe WireGuard, un alt protocol de top-of-line. Ambele par opțiuni solide, dar puteți trece întotdeauna la standardul OpenVPN dacă doriți acest lucru.

Nordvpn oferă, de asemenea, câteva caracteristici interesante, cum ar fi Double VPN, care trimit conexiunea dvs. prin intermediul a două servere VPN, unul după altul. În timp ce acest lucru poate părea cool, nu pare să fie un avantaj real pentru aceasta ca și tot ceea ce face încetiniți conexiunea VPN Chiar mai mult cu toate mile pe care trebuie să le călătorească. De asemenea, dacă un server VPN nu vă va asigura conexiunea, un al doilea nu va ajuta prea mult cu asta.

O ultimă caracteristică interesantă și mai puțin cosmetică este Cybersec Nordvpn, un adblocker. După ce am jucat cu el, totuși, nu vedem prea multă diferență cu alți adflocuri comune, deci este mai important un bonus interesant decât un motiv pentru a vă înscrie la Nordvpn.

Preț

În timp ce ne place caracteristicile lui Expressvpn mai bine decât noi, Nordvpn, vine la un preț. ExpressVPN este unul dintre cele mai scumpe VPN-uri de pe piață la doar 100 de dolari pe an. Chiar Obținerea de trei luni în plus pentru înscriere nu ia marginea asta.

Nordvpn este mult mai ieftin la 89 dolari pentru primii doi ani, deși la sfârșitul acelui timp, costul de reînnoire va fi de peste 300 de dolari. Totuși, 89 de dolari pentru doi ani de serviciu este mai puțin de jumătate de $ 100 timp de un an. Dacă toate celelalte sunt egale cu dvs., probabil că sunteți cel mai bine să vă înscrieți pentru Nordvpn și apoi revizuiți problema în doi ani.

În experiența noastră, Nordvpn este întotdeauna oferind un fel de promovare sau altul , astfel încât să puteți ignora în mod liber cronometrele de numărătoare inversă și alte bannere promoționale.

Indiferent de VPN cu care te duci, ambele oferă o garanție de bancă de 30 de zile, deci dacă nu sunteți fericit, trebuie doar să vă anulați abonamentul în acel cadru de timp și veți obține toate banii înapoi. Nu am avut niciodată probleme cu această rambursare și nu am auzit povestiri despre oameni care au.

Confidențialitate

Când vine vorba de confidențialitate, ambii concurenți scor bine. În Politica de confidențialitate expresVPN. și Politica de confidențialitate Nordvpn. Ambele fac în mod expres clar că nu păstrează jurnalele. Cu toate acestea, pe măsură ce discutăm în lungime în acoperirea noastră de VPN-uri fără log , nu există o modalitate bună de a vă asigura că acest lucru. În cele din urmă, luăm ambele servicii la cuvântul lor.

Acestea fiind spuse, nu a existat nici un indiciu că fie ExpresVPN sau Nordvpn au jucat rapid și pierde cu datele clienților. Deși va exista întotdeauna speculații și zvonuri care plutesc despre Internet - este natura fiarei - singurul blestem pe care îl găsim este 2019 Nordvpn Hack. în care o terță parte a avut acces la serverele Nordvpn.

Unele dintre detaliile care înconjoară acel eveniment sunt un pic ciudat, dar în general, compania a acționat, precum și v-ați putea aștepta, deci nu putem ține nimic împotriva lui. Ambele servicii primesc sigiliul nostru de aprobare atunci când vine vorba de confidențialitate.

Ușurință în utilizare

Expressvpn și Nordvpn sunt ușor de utilizat, dar iau abordări diferite. ExpressVPN vă oferă un buton mare pentru a porni și dezactiva VPN și, dedesubt, un buton mai mic pentru a alege un server. Există, de asemenea, unele setări de oase goale să se încurce, dar nimic special. Aplicația o păstrează simplu, o puneți și o uitați.

Nordvpn are, de asemenea, un buton pentru a porni și opri - deși nu a plasat-o la fel de proeminent - dar altele decât cea are o interfață foarte diferită. Pentru unul, interfața principală este o hartă interactivă unde puteți vedea unde vă puteți conecta la-mare dacă doriți o înțelegere geografică.

Dacă intrați în meniul Setări, totuși, veți vedea unde strălucește Nordvpn. În cazul în care ExpressVPN vă permite să comutați o mână de funcții, Nordvpn are tot felul de clopote și fluiere. Un exemplu este comutatorul de ucidere pe care l-am menționat mai devreme, dar există și câteva modalități excelente de a regla Tuneling divizat , cum ar fi configurarea VPN numai pentru aplicații specifice. E destul de nifty.

Selectarea serverelor

Ceea ce este mai puțin distractiv, totuși, alege un server specific. În timp ce ambele servicii au un autopicker - care funcționează cu adevărat bine găsiți un server specific este mult mai ușor cu expresvpn. Obțineți o listă masivă pentru a alege din diferite locații pentru majoritatea țărilor.

Nu este așa cu Nordvpn, care vă permite să alegeți o locație și apoi să parcurgeți lista de servere pe care o are acolo. Cu toate acestea, deoarece are atât de mulți, sunteți adesea blocați derularea pentru o vreme, sperând că următorul este cel care vă face în Netflix.

Într-o anumită măsură, aveți aceeași problemă cu ExpressVPN, dar este mai ușor să vă amintiți un nume de server ca "New York # 1" decât "Statele Unite # 814". Deși poate părea minore, găsirea serverului potrivit pe Nordvpn devine enervant rapid și este o grevă mare împotriva ei.

Pentru a rezuma: Dacă sunteți tipul set-it-and-it-it-l, atunci expresvpn este probabil VPN pentru tine. Dacă vă place să vă bucurați de un pic mai mult cu setările, atunci Nordvpn este probabil biletul. În general, totuși, preferăm mai mult abordarea minimalistă a expresVpn.

Verdictul

În general, preferăm Expresvpn. peste Nordvpn. . În timp ce ne place că Nordvpn este un pic mai flexibil, multe dintre caracteristicile sale par ca extra - sau chiar cosmetice.

ExpressVPN poate oferi mai puțin la prima vedere, vitezele sale îmbunătățite și capacitatea de a intra în Netflix mai consistent îl clasifică mai mult în ochii noștri.

Cu toate acestea, la mai puțin de 90 de dolari timp de doi ani, Nordvpn este o afacere interesantă, mai ales dacă streamingul nu este prea mare pe lista dvs. de priorități.


VPN - Cele mai populare articole

lent vpn? Iată cum puteți să o faceți mai repede

VPN May 27, 2023

SensVector / Shutterstock.com. Rețele virtuale private Sunt instrumente excelente, dar toate au o problemă: vă încetinesc conexiunea. Cu toate ace..


Cum să testați dacă VPN dvs. funcționează (și scurgeri VPN)

VPN May 20, 2023

Alexander Supertramp / Shutterstock.com Dacă v-ați conectat la a VPN. Și doriți să vă asigurați că este sigur să utilizați înainte de a..


sunt VPN-uri legale?

VPN Jun 24, 2023

Wit Olszewski / Shutterstock.com Ca rețele private virtuale sunt adesea folosite pentru lucruri care nu sunt complet legale, cum ar fi torrenting materi..


Lenovo vrea să vândă confidențialitate ca un serviciu de abonament

VPN Aug 26, 2023

Jhvephoto / shutterstock.com. Există, de asemenea, o mulțime de moduri de a Protejați-vă când sunteți online . Lenovo dorește să fie una din..


Faceți cunoștință cu ușurință, un protocol VPN deschis cu sursă deschisă, disponibil acum

VPN Aug 10, 2023

Expresvpn. Expresvpn. Este în căutarea de a schimba jocul VPN cu noul său protocol ușor. Mai degrabă decât să folosească OpenVPN, L2TP sau unul dintre ce..


Ce este un comutator de ucidere VPN și aveți nevoie de unul?

VPN Aug 4, 2023

Chello700 / Shutterstock.com. Cumpărături pentru A. Furnizor VPN. Poate fi dificil, astfel încât să vă îngustați caracteristicile dvs. trebu..


Miturile VPN Debunked: Ce pot și nu pot face VPN-uri

VPN Sep 27, 2023

Dallasetta / Shutterstock.com. Dacă ați văzut vreodată un anunț un VPN. La televizor sau pe Internet, ați putea crede că acestea sunt toate �..


Surfshark vs. Nordvpn: Care VPN este cel mai bun?

VPN Oct 27, 2023

Surfshark, Nordvpn. Dacă faceți cumpărături Cel mai bun VPN. , Surfshark. și Nordvpn. sunt două nume pe care le-ați obligat să î..


Categorii