Categorii

Cele mai populare articole

5 accesorii minunate de zmeură pi pentru a cumpăra în 2023

Raspberry Pi Jan 23, 2023

Fie că ai doar un Zmeură pi (sau Un alt computer cu un singur tablou ) sau ai lăsat unul așezat într -un sertar undeva, echipamentul suplimentar ar putea fi inspiraț..


Cum se grupează și se prăbușește rândurile în Microsoft Excel

Microsoft Excel Jan 19, 2023

Vizualizarea numai a datelor pe care doriți să le vedeți poate fi obositoare atunci când lucrați cu o foaie de calcul mare. Din fericire, Excel oferă diverse instrumente pe care le puteț..


De ce imprimanta mea este offline? (și cum să -l obțineți online)

Hardware de calculator Jan 19, 2023

Există mai multe motive posibile pentru care imprimanta dvs. este afișată ca offline. În cele mai multe cazuri, problema este ușor de remediat, atât timp cât știți unde să arătați. ..


Cum să ascultați audio Hi-Res pe iPhone și iPad

iPhone & iPad Dec 31, 2022

Apple merge cu totul cu audio Hi-Res, oferind o mare parte din biblioteca sa Apple Music în Hi-Res. Din păcate, ascultarea efectivă a hi-res pe iPhone sau iPad nu este complet simplă. Iată..


Cum se folosește Git Merge

Programare Dec 31, 2022

Git folosește ramuri pentru a izola fluxurile de dezvoltare, pentru a preveni poluarea ramurii de eliberare stabilă. Aducerea muncii într -o ramură în fluxul principal înseamnă contopire..


Fanii GPU nu se învârt: de ce se întâmplă și cum să -l rezolvi

Hardware de calculator Dec 30, 2022

GPU -urile tind să obțină Fierbinte Procesarea a milioane de pixeli pentru dvs., astfel încât fanii de răcire care se liniștesc pot fi înțelegători! Dacă observați că fa..


Cum să transmiteți transmisia în live 2023 Rose Bowl

YouTube și YouTube TV Dec 30, 2022

Cel mai lung joc de fotbal la colegiu, The College Bowl, Rose Bowl Prezintă două dintre cele mai bune echipe ale sportului. A 109 -a ediție prezintă Utah luând pe Penn State, la..


Cum să vă schimbați numele de utilizator Reddit

Reddit Dec 30, 2022

Vrei să mergi pe un alt nume de utilizator pe Reddit? În timp ce Reddit se limitează atunci când vă puteți schimba numele de utilizator, există cazuri specifice în care este posibil. Vo..


Cum să transmiteți în Live Parade Rose Parade 2023

Peacock Dec 30, 2022

O tradiție de Anul Nou din 1890, Paradă de trandafir Reveniți pe străzile din Pasadena, California, la 2 ianuarie 2023, la ora 11 a.m. ET / 8 a.m. PT, cu plute de 80 de plus, ben..


Cum să joci jocuri PS5 în 1440p (și de ce poate nu vrei)

PlayStation Dec 30, 2022

PlayStation 5 lansat cu moduri de ieșire 4K și 1080p, dar posibilitatea de a scoate 1440p a fost adăugată de atunci printr -o actualizare a firmware -ului. Această ieșire pune la punct de..


Discord Dec 30, 2022

Marcheaza ca necitit . ..


Iată cum să -ți folosești casa inteligentă pentru a păcăli spulberi

General Dec 30, 2022

Echipamentul inteligent pentru casă nu este doar pentru a vă arăta prietenilor și pentru a vă automatiza viața. De asemenea, este foarte la îndemână pentru ca casa ta să arate ocupat�..


GOGS este cel mai simplu mod de a rula un server local GIT (iată cum să -l configurați)

Aplicații și aplicații web Dec 29, 2022

Nu doriți să vă împingeți codul către un depozit GIT găzduit? Apoi rulați-vă propriul server GIT în casă. Gogs este cel mai simplu mod de a face asta. Iată cum să -l configurați. ..


How to Print From an iPhone or iPad

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Printing from your iPhone or iPad is effortless, provided you have the right printer for the job. If your printer is giving you grief, there are a few workarounds you can use to print directly ..


Cum se adaugă o imprimantă la un Mac

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Trebuie să imprimați ceva? Puteți conecta o imprimantă la Macbook sau desktop Mac În mai multe moduri, inclusiv peste Wi-Fi, un cablu USB sau o conexiune Bluetooth. I..


5 Probleme comune de Android și cum să le remediați

Telefoane și tablete Samsung Dec 28, 2022

Telefoanele Android sunt grozave, dar ca orice alte gadgeturi, au partea lor corectă de probleme. Există unele probleme pe care majoritatea utilizatorilor Android le vor întâlni la un momen..


12 Email Etiquette Rules for Flawless Communications

Cloud și Internet Dec 27, 2022

You don’t have to be an expert writer to compose an email. However, there are many things to consider when writing emails, especially for business communications . Here are several..


5 semne de care trebuie să vă actualizați smartphone -ul

iPhone & iPad Dec 27, 2022

Un nou model strălucitor al smartphone -ului dvs. actual ar putea debuta în fiecare an, dar doar pentru că un model mai bun nu înseamnă că aveți nevoie de el. Când vine vorba de fapt ..


10 Samsung Galaxy Setări implicite pe care ar trebui să le schimbați

Telefoane și tablete Samsung Dec 27, 2022

Chiar daca tu Iubește telefoanele Samsung sau le urăște , Nu puteți nega că au o abundență de setări. În cea mai mare parte, nu trebuie să schimbați o tonă dintre ele pen..


Cum să vizionați căderea mingea de Anul Nou 2023

YouTube și YouTube TV Dec 27, 2022

După doi ani de evenimente limitate, The Times Square Ball Drop revine la capacitate maximă pentru a sărbători 2023. Încă o dată, spectatorii pot vedea o mulțime plină în timp ce ming..