Categorii

Cele mai populare articole

Companiile VPN urmăresc datele dvs. de navigare?

General Aug 26, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Oamenii folosesc VPN-uri pentru a-și proteja intimitatea de hackeri, ISP și hoți de date. Dar VPN-urile în sine colectea..


Cum să exportați și să importați expeditorii sigură și blocați de Outlook

Microsoft Outlook Nov 20, 2023

Microsoft Outlook's Funcționalitate prin e-mail junk. Funcționează cel mai bine atunci când îl antrenezi prin adăugarea de expeditori către expeditorii sigili și listele..


Cum se adaugă presetările Nest Thermostat pe ecranul de pornire al telefonului

Cloud și Internet Apr 29, 2023

CONȚINUTUL NECACHAT O caracteristică importantă a termostatului Nest este capacitatea de a regla automat temperatura pentru dvs., învățându-vă tiparele în timp. Dar dacă..


Cum să setați filele deoparte pentru mai târziu în Microsoft Edge

Cloud și Internet Apr 18, 2023

Windows 10 Actualizare creatori aduce o serie de îmbunătățiri Microsoft Edge - în principal în domeniile de receptivitate și securitate. De asemenea, include c..


Cum să gestionați fișiere și să utilizați sistemul de fișiere pe Android

Cloud și Internet Jul 3, 2023

Sistemul de fișiere vizibil de utilizator al Android este unul dintre avantajele sale față de iOS. Vă permite să lucrați mai ușor cu fișiere, deschizându-le în orice aplic..


Cum să vă schimbați parola ID-ului Apple

Confidențialitate și securitate Apr 27, 2023

Parola dvs. Apple ID este una deosebit de importantă, deci este vital să o păstrați nu numai foarte secretă, ci și să o schimbați din când în când - sau cel puțin de câ..


Cum se personalizează setările de vizualizare a folderelor în Windows

Întreținere și optimizare Dec 15, 2022

În timp ce Windows File Explorer pare oarecum simplificat în comparație cu versiunile mai vechi, totuși include multe opțiuni pentru a controla modul în care vedeți ..


Cum de a construi lumi pentru cinema

Oct 9, 2023

Când a fost rugat să facă un atelier de a crea un mediu fantezist, am crezut că ar fi distractiv să plătesc un omagiu uneia..


Cum să vă schimbați parola de Facebook

Confidențialitate și securitate Nov 14, 2023

Majoritatea oamenilor folosesc parole teribile . Dacă sunteți unul dintre aceștia, ar trebui să schimbați toate parolele importante în ceva mult mai sigur ..


Cum să vă modificați imaginea profilului de aburi

Jocuri video Apr 11, 2023

Dacă sunteți un jucător obișnuit pe Steam, poate doriți să introduceți unele dintre propria dvs. personalitate în profilul dvs. public. O modalitate bună de a face acest lucru e..


Cum se reprogramează comutatorul Hue Dimmer pentru a face orice cu luminile tale

Hardware Dec 9, 2022

Comutatorul Hue Dimmer este o modalitate excelentă de a adăuga comenzi fizice la sistemul dvs. de iluminare Hue, dar este puțin rudimentar. Cu toate acestea, datorită unei mici ..


Cum să reconstruiți un cache de pictograme rupte în Windows 10

Întreținere și optimizare Jul 5, 2023

Pictogramele pe care Windows le folosește pentru documentele și programele dvs. sunt salvate într-o memorie cache, astfel încât să poată fi afișate rapid în loc s�..


Cum se remediază problemele de conexiune Z-Wave cu Wink Hub

Întreținere și optimizare Jun 19, 2023

CONȚINUTUL NECACHAT În general, hub-ul Wink funcționează extrem de bine ... dar uneori dispozitivele la care v-ați conectat pot acționa puțin. Iată câteva lucruri pe care..


Cum să rulați versiunea Intel a unei aplicații MAC universale pe un M1 Mac

Mac Dec 2, 2022

măr În mod implicit, a Mac cu Silicon Apple Va rula întotdeauna versiunea ARM a unei aplicații binare universale, dacă este disponibilă. Dar, uneori, p..


Ghidul pentru începători pentru Google Forms

Cloud și Internet Aug 6, 2023

Abia ați început să utilizați Google Forms? Nu ați mai auzit de asta până acum? Oricum ar fi, iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să începeți cu instrumentul puternic..


Ce este un televizor adjuns și cum este diferit?

Explicații Oct 22, 2023

Hisense Dacă ați căutat Un televizor nou. În ultimii ani, probabil că ați văzut-o pe Hisense să-și facă televizoarele adolescente. Iată cum diferă ..


Cum să transferați marcaje din Safari în Chrome pe iOS

Cloud și Internet Jul 28, 2023

Chrome pentru iOS poate nu depășiți niciodată Safari , dar a devenit în continuare o alternativă solidă a browserului cu unele caracteristici ..


Cum să vezi cât de mult este RAM în Chromebook

Chromebook & Chrome OS Dec 30, 2022

RAM este importantă când vine vorba de cât de bine funcționează computerul. Chromebooks necesită mai puțin RAM decât alte computere care rulează Windows 10 sau MacOS...


Cum să trimiteți un link FaceTime

Apple Oct 29, 2023

Apple vă permite să invitați pe alții să un apel FaceTime Prin partajarea legăturii și această legătură poate fi utilizată pe alte dispozitive dincolo de iPhone și..


Serverele de montare pe rack trebuie să fie într-un rack?

Hardware Mar 17, 2023

CONȚINUTUL NECACHAT Când configurați un server personal pentru prima dată sau pur și simplu căutați să faceți upgrade sau actualizare, vă puteți întreba exact ce compo..


Ce este un obiectiv grandangular?

Hardware Jul 12, 2023

Un obiectiv cu unghi larg poate face fotografii destul de interesante, dar în ce măsură este diferit de celelalte obiective și când ar trebui să îl folosiți? ..


Cum de a dezactiva comenzile EMOJI ale tastaturii Mac

Mac Feb 26, 2023

Khamosh Pathak. Macbook-urile Apple cu chipsuri de siliciu Apple au luat un nou truc de la tastatura iPad-ului. Tasta funcțională acționează acum ca un picker Emoji..


Cum să ascunzi o unitate în Windows, astfel încât nimeni să nu știe că este acolo

Confidențialitate și securitate Nov 9, 2023

CONȚINUTUL NECACHAT Când adăugați o unitate pe computer, în mod implicit primește o literă de unitate, indiferent dacă este o unitate amovibilă sau chiar un hard disk fix..


Cum să descărcați fotografii Instagram: tot ce trebuie să știți

Oct 9, 2023

(Credit de imagine: Joseph Foley pe Instagram) Descărcați imagini Instagram. - D..


Cum se utilizează noua vizualizare Windows OS divizată

Întreținere și optimizare Oct 21, 2023

Mac OS X 10.11, El Capitan deschide o serie întreagă de caracteristici noi, principalul dintre acestea este gestionarea ferestrelor cu vizualizare divizată. Da, așa este, OS X v..


Cum se utilizează marcajele Twitter pentru a salva tweets pentru mai târziu

Cloud și Internet Sep 13, 2023

Cititor tăcut Twitter are o nouă caracteristică Marcaje care vă permite să salvați tweet-uri private pentru mai târziu. Dacă ați utilizat funcția Ap..


Cum să vedeți unde se conectează într-adevăr un TinyUrl

Confidențialitate și securitate Dec 30, 2022

Le-ați văzut deja ... link-uri către tinyurl.com lăsate în comentarii, pe postări de blog și mai ales pe Twitter. Dar nu vă face ușor neliniștit să faceți clic pe un link fără s..


Cum să vă găsiți parola Wifi

Confidențialitate și securitate Aug 28, 2023

Care este parola rețelei dvs. Wi-Fi, oricum? Indiferent dacă ați modificat sau nu parola implicită, este simplu să vă găsiți parola Wi-Fi. De asemenea, puteți căuta orice ..


Fitbit pot acum Spune-vă dacă ar trebui să funcționeze astăzi

Google Aug 25, 2023

Google Fitbitul deținut Google tocmai a anunțat un nou Dispozitiv purtător Astăzi, inclusiv un nou tracker de fitness. Dar o nouă caracteristică care v..


Smart Home Oct 13, 2023

. . . . . Dacă, exemplul dvs., aveți un l..