Kategorier

Mest populære artikler

5 Awesome Raspberry Pi -tilbehør å kjøpe i 2023

Bringebær Pi Jan 23, 2023

Enten du nettopp har fått en Raspberry Pi (eller en annen datamaskin med en bord ) eller du har lagt igjen en som sitter i en skuff et sted, tilleggsutstyr kan være insp..


Hvordan gruppere og kollapse rader i Microsoft Excel

Microsoft Excel Jan 19, 2023

Å se bare dataene du vil se kan være kjedelig når du jobber med et stort regneark. Heldigvis tilbyr Excel forskjellige verktøy du kan bruke til å forenkle dataene dine. For eksempel kan du..


Hvorfor er skriveren min offline? (og hvordan få det på nettet)

Datamaskiner Jan 19, 2023

Det er flere mulige grunner til at skriveren din vises som offline. I de fleste tilfeller er problemet enkelt å fikse, så lenge du vet hvor du skal se. Dette er grunnen til at skriveren din e..


Hvordan lytte til Hi-Res Audio på iPhone og iPad

iPhone og iPad Dec 31, 2022

Apple går all-in med høyoppløselig lyd, og tilbyr en stor del av Apple Music-biblioteket i Hi-Res. Dessverre er det ikke helt greit å lytte til Hi-Res på din iPhone eller iPad. Dette er hv..


Hvordan bruke git fusjon

Programmering Dec 31, 2022

Git bruker grener for å isolere utviklingsstrømmer, for å forhindre at den stabile frigjøringsgrenen blir forurenset. Å bringe arbeid i en gren inn i hovedstrømmen betyr å slå sammen gr..


GPU -fans spinner ikke: Hvorfor det skjer og hvordan du fikser det

Datamaskiner Dec 30, 2022

GPUer har en tendens til å bli varmt Å behandle millioner av piksler for deg, så kjølevifter som går stille kan forståelig nok angående! Hvis du merker at GPU -fansen ikke snu..


Hvordan streame Rose Bowl i 2023 live

YouTube og YouTube TV Dec 30, 2022

Det lengstløpende college fotballskålspillet, Roseskål viser to av sportens topplag. Den 109. utgaven inneholder Utah som tar på seg Penn State, kl. ET / 1 p.m. PT 2. januar 2023..


Hvordan endre Reddit -brukernavnet ditt

Reddit Dec 30, 2022

Vil du gå med et annet brukernavn på Reddit? Mens Reddit begrenser når du kan endre brukernavnet ditt, er det spesifikke forekomster der det er mulig. Vi skal utforske de tilgjengelige alter..


Hvordan streame 2023 Rose Parade live

Peacock Dec 30, 2022

En nyttårs tradisjon siden 1890, den Rose Parade Returnerer til gatene i Pasadena, California, 2. januar 2023, klokka 11.00 ET / 8 A.M. PT, med 80-pluss flyter, marsjerende band og ..


Hvordan spille PS5 -spill i 1440p (og hvorfor du kanskje ikke vil)

PlayStation Dec 30, 2022

PlayStation 5 som ble lansert med 4K og 1080p utgangsmodus, men muligheten til å sende ut 1440p er siden blitt lagt til via en firmwareoppdatering. Denne utgangen bygger bro mellom HD og 4K -s..


10 Discord -funksjoner du bør bruke

splid Dec 30, 2022

Discord er en av de mest populære meldingstjenestene rundt. Selv om det opprinnelig var designet med spill i tankene, er det nå en flott generell chat- og organisasjonsapp, med mange funksjon..


Slik bruker du smarthuset ditt for å lure innbruddstyver

Generelt Dec 30, 2022

Smart Home Gear er ikke bare for å vise seg frem til venner og automatisere livet ditt. Det er også veldig nyttig for å få hjemmet ditt til å se opptatt når du er borte. Slik bruker du sm..


Gogs er den enkleste måten å kjøre en lokal Git -server (Slik konfigurerer du den)

Apper og webapper Dec 29, 2022

Vil du ikke skyve koden din til et hostet Git -depot? Kjør deretter din egen Git-server internt. Gogs er den enkleste måten å gjøre det på. Slik konfigurerer du det. Problemet me..


Hvordan skrive ut fra en iPhone eller iPad

iPhone og iPad Dec 29, 2022

Å skrive ut fra iPhone eller iPad er uanstrengt, forutsatt at du har riktig skriver for jobben. Hvis skriveren din gir deg sorg, er det noen få løsninger du kan bruke til å skrive ut direkt..


Hvordan legge til en skriver til en Mac

iPhone og iPad Dec 29, 2022

Trenger du å skrive ut noe? Du kan koble en skriver til din MacBook eller Desktop Mac På flere måter, inkludert over Wi-Fi, en USB-kabel eller en Bluetooth-tilkobling. ..


5 vanlige androidproblemer og hvordan du fikser dem

Samsung -telefoner og nettbrett Dec 28, 2022

Android -telefoner er flotte, men som alle andre dingser har de sin rettferdige andel av problemer. Det er noen problemer som de fleste Android -brukere vil møte på et eller annet tidspunkt. ..


12 Email Etiquette Rules for Flawless Communications

Sky og internett Dec 27, 2022

You don’t have to be an expert writer to compose an email. However, there are many things to consider when writing emails, especially for business communications . Here are several..


5 tegn du trenger for å oppgradere smarttelefonen din

iPhone og iPad Dec 27, 2022

En ny skinnende modell av den nåværende smarttelefonen din kan debutere hvert år, men bare fordi en bedre modell er ute, betyr ikke det at du trenger det. Når det gjelder faktisk tren..


10 Samsung Galaxy standardinnstillinger du bør endre

Samsung -telefoner og nettbrett Dec 27, 2022

Enten du Elsker Samsung -telefoner eller hater dem , kan du ikke benekte at de har en overflod av innstillinger. For det meste trenger du ikke å endre massevis av dem for å forbedr..


Hvordan se 2023 New Year's Eve Ball Drop Online

YouTube og YouTube TV Dec 27, 2022

Etter to år med begrensede hendelser kommer Times Square Ball Drop tilbake med full kapasitet til å feire 2023. Nok en gang kan seerne se et fullsatt publikum når den glitrende ballen går n..