Kategorier

Mest populære artikler

Løs Windows-ikoner med langsom belastning ved å øke ikonbufferen

Feilsøking May 23, 2023

Ikonene for filene og programmene dine er lagret i en cache, slik at Windows kan vise dem raskt i stedet for å måtte laste dem fra kildefiler hver gang. Hvis du noen gang..


Hvordan sette en hurtigtast for å åpne en mappe på Windows 11

Windows 11 Nov 15, 2023

Åpner du ofte en bestemt mappe På Windows 11 PC? I så fall, tilordne mappen en tastaturgenvei for å åpne den i en blits neste gang. Vi viser deg hvordan du gir mappene dine..


Du kan ikke lenger Prøv Windows 365 gratis ... For Now

Windows 11 Aug 4, 2023

Microsoft. Microsoft Just. annonsert prising og sette Windows 365 på salg , og selskapet har allerede trukket gratis prøveavmeldinger på grunn av betydeli..


Hvordan ta opp skrivebordet ditt og opprette en Screencast på Windows

Spill Jul 3, 2023

Screencasting kan virke litt skremmende i begynnelsen, men det er noen gode gratis måter å gjøre det på. Game DVR-funksjonen i Windows 10 kan lage en video ..


Lag realistiske planter i kino 4d

hvordan Oct 9, 2023

[1. 3] Uansett din endelige bruk, vil de fleste scener sentrert på en menneskeskapt struktur dra nytte av et snev av organisk lø..


Bruk Image Placeholders til å vise dokumenter raskere i Word

Vedlikehold og optimalisering May 7, 2023

Noen ganger når vi får Microsoft Word-dokumenter med flere eller store bilder, kan det ta irriterende tid å åpne. Her vil vi se på hvordan du raskt kan vise dokumentteksten, og deretter ..


Hvordan bruke Instant Hotspot på iPhone, iPad eller Mac

Sky og Internett Jan 19, 2023

Hvis du har en iPhone eller en iPad med mobiltilkobling, kan du dele internettforbindelsen med andre Apple-enheter uten å måtte hoppe gjennom ringer. Det er en lite kjent funksjon..


Hvordan slå en MacBook til en stasjonær Mac

Datamaskiner Jan 29, 2023

Venner Stock / Shutterstock MacBooks utmerke seg på å være lette, bærbare arbeidsstasjoner, og har noen av de beste batterilevetid i spillet. Med riktig ti..


Slik bruker du Google Maps Street View i Split Screen på Android

Google Apr 7, 2023

Med Google Maps på din stasjonære datamaskin kan du se på Street View og top-down-kartet samtidig. Men visste du at du kan gjøre dette på din Android-telefon også? Dette er en ..


Hvordan bruke Apple Watch Dock

Apple Watch Nov 20, 2023

Alim Yakubov / Shutterstock.com Visste du at din Apple Watch har en Brygge ? Du kan bruke denne hendige menyen å få rask tilgang senere eller favo..


Hva er overklokking? Nybegynnerveiledningen for å forstå hvordan geeker fremskynder PCene sine

Maskinvare Oct 12, 2023

Overklokking er en handling som øker en komponents klokkefrekvens, og kjører den med høyere hastighet enn den var designet for å kjøre. Dette gjelder vanligvis for CPU eller GP..


Hvordan øke hastigheten på solid state-stasjonen ved å justere partisjonene på nytt

Vedlikehold og optimalisering Sep 19, 2023

Hvis du har migrert operativsystemet fra en mekanisk harddisk til en solid state-stasjon , Partisjonene er kanskje ikke riktig justert. Dette kan føre til langsommer..


De beste How-To Geek-artiklene for juni 2011

Personvern og sikkerhet Sep 16, 2023

UCACHED INNHOLD Juni har vært en travel måned her på How-To Geek hvor vi dekket emner som rengjøring av tastaturer, hva du skal gjøre når e-posten din er kompromittert, og s..


Bruk Sleep.FM til å våkne opp med Internett

Sky og Internett Sep 16, 2023

Denne artikkelen ble skrevet av vårt eget Mysticgeek, en stor fan av Sleep.FM. Hvem liker å våkne til en irriterende, høy lyd hver morgen? Ville det ikke vært h..


Hvordan kjøpe en TV: Hva du trenger å vite

TV Nov 15, 2023

Dusan Petkovic / Shutterstock.com Kjøpe en TV er mer kompleks enn noensinne. Det er nye teknologier, formater og buzzwords du har å holde tritt med. Plus, er..


Apple synker en av sine mest forvirrende App Store regler

Apple App Store Sep 2, 2023

Apple App Store hadde en regel at tjenester ikke kunne peke brukere til utenfor registreringssider, og dermed sørge for at de brukte Apples Abscription System. Imidlertid har Apple rele..


Hva betyr “Kjør som Administrator” Mean i Windows 10?

Windows 10 Jan 27, 2023

Hvis du bruker Windows 10, har du uten tvil sett uttrykket "Kjør som administrator" på et tidspunkt. Men hva betyr det? Her er hvorfor det er viktig, hvordan det fungerer, og når de s..


Hvordan automatisk Lagre Microsoft Excel-filer til OneDrive

Microsoft Excel May 26, 2023

I motsetning til Google-arkene aktiveres Microsoft Excel ikke autosave som standard. Du kan fikse det enkelt så lenge du har et Microsoft 365-abonnement. Vi skal vise deg hvordan du ska..


Er Windows Update ødelagt? 5 ødelagte oppdateringer Microsoft ble utgitt i 2013

Vedlikehold og optimalisering Jan 11, 2023

UCACHED INNHOLD Hva skjedde med Windows Update i 2013? Kvalitetskontroll ser ut til å lide under når Microsoft prøver å oppdatere programvaren raskere enn noensinne. De har gi..


Hva er "Enhance Pointer Precision" i Windows?

Maskinvare Aug 17, 2023

Innstillingen “Enhance Pointer Precision” i Windows kan faktisk gjøre deg mindre presis med musen i mange situasjoner. Denne dårlig forståte funksjonen er aktivert som standa..


Får du ikke Netflix i 4K? Slik løser du det

Feilsøking Mar 15, 2023

Ja, Netflix er tilgjengelig i 4K. Om du kan streame den, avhenger imidlertid av hastigheten på internettforbindelsen, hvor mye du betaler, hva du ser på, og til og med maskinvaren..


Hva er EasyAntiCheat.exe, og hvorfor er det på datamaskinen min?

Spill Jul 11, 2023

Fortnite og noen andre online spill krever EasyAntiCheat. Dette verktøyet overvåker PC-en mens du spiller, og prøver å forhindre at jukser fungerer i utgangspunktet...


Reliability Monitor er det beste feilsøkingsverktøyet for Windows du ikke bruker

Vedlikehold og optimalisering Jul 2, 2023

UCACHED INNHOLD Når det gjelder skjulte perler i Windows, slår ingenting pålitelighetsovervåkingsverktøyet, skjult bak en lenke inne i et annet verktøy som du heller ikke br..


Hva er den beste måten å kjøpe en Vintage datamaskin?

Computer History Aug 24, 2023

Benj Edwards. Som en hobby, Vintage Computing. er på vei oppover. En generasjon som vokste opp med klassiske PCer, ser tilbake og revidere de ære ..


Slik tilpasser du statuslinjen på Android (uten rot)

Sky og Internett Jul 3, 2023

Har du noen gang ønsket å endre statuslinjen på Android-telefonen eller nettbrettet? Kanskje du ønsket å endre klokkens posisjon, legg til en batteriprosent , el..


Hvordan finne og slette Broken Symbolske lenker på Linux

Linux Nov 12, 2023

Fatmawati Achmad Zaenuri / Shutterstock De symbolske lenker på Linux er en fantastisk funksjon, men de kan bli ødelagte og igjen som peker på ingenting. S..


Hvordan repost på Instagram

hvordan Oct 9, 2023

[1. 3] (Bilde Kreditt: Repost: For Instagram) Hvis du vil repost på Instagram, finner du ikke så enkelt som på andr..


Vil en dyr SD-kort Forbedre Nintendo Switch ytelse?

Explainers Oct 11, 2023

Nintendo. Enten du har en dockabel Nintendo Switch. , den bærbare Bytt Lite. , eller den forbedrede OLED SWITCH. , Du vil sannsynligvis ..


Del RSS-feeder mellom Internet Explorer og Outlook ved hjelp av den felles feedlisten

Sky og Internett Jun 3, 2023

UCACHED INNHOLD Den vanlige feedlisten er en liste over RSS-feeder du abonnerer på, som lagres med Windows-brukerprofilen din. RSS-klienter, inkludert Windows Internet Explorer o..


Hva er Unix Epoch, og hvordan Unix Tid arbeid?

Linux Nov 10, 2023

Mikhail Leonov / Shutterstock Unix lagrer tid som antall sekunder siden 1. januar, 1970. Og det betyr at Linux gjør det også. Vi forklarer dette tilsynelaten..