Saving webpagina's als PDF wordt steeds sneller (als je gebruik maakt Edge)

Aug 6, 2023
Microsoft Edge
Monticello / Shutterstock.com

Microsoft test een nieuwe functie die een webpagina op te slaan als een PDF een veel sneller proces. Het is al beschikbaar als een experimentele optie in een onstabiele versie van Microsoft Edge die u nu kunt proberen.

Hoe het opslaan van PDFS werkt

In de huidige A / B-testinspanning maakt Microsoft PDF's opslaan zo eenvoudig als met de rechtermuisknop op een webpagina te klikken en "opslaan als PDF" te kiezen. Het kost een onnodig ingewikkeld proces en maakt het gebeuren met een paar klikken. Dit zijn de soorten veranderingen die we graag zien. De verandering werd voor het eerst gespot door een Reddit-gebruiker en gerapporteerd door Onmstf .

Momenteel, om Sla een webpagina op als pdf In Microsoft Edge moet u de afdrukinterface gebruiken. Het is niet het meest gecompliceerde proces, maar het heeft het gevoel dat het een onnodige hoeveelheid tijd nodig heeft om iets zo eenvoudigs te maken.

Hoe u nu toegang hebt tot de nieuwe PDF-opslagfunctie

Zoals vermeld, bevindt deze functie momenteel in de testfase bij Microsoft, dus het zal niet beschikbaar zijn in de release-build of Edge. In plaats daarvan moet je de Kanarie vrijgave van rand (versie 94.0.974.0). Dit is de versie die dagelijks is geüpload, dus het is misschien niet stabiel.

Zodra u die versie van de browser hebt, moet u naar Instellingen gaan. Ga vanaf daar naar het gedeelte Uitzicht en klik op de "Save Save As PDF in contextmenu" Schakelen om de nieuwe functie in te schakelen. Vanaf daar kunt u naar een webpagina in EDGE gaan, klik met de rechtermuisknop en selecteert u "Opslaan als PDF" in het contextmenu.

Hopelijk komt deze functie naar de build van het edge-release, omdat het een van die upgrades is die logisch is. Alleen tijd zal het vertellen of het eigenlijk gebeurt, natuurlijk.


Microsoft Edge - Meest populaire artikelen

Hoe Open Edge InPrivate-modus met een sneltoets

Microsoft Edge Dec 28, 2022

Tijdens het gebruik van Microsoft Edge, is het eenvoudig om snel een nieuw inPrivaatvenster te openen met een sneltoets. InPrivate is een special prive browsen modus die uw lo..


Waarom zijn mijn Microsoft Edge Tabs Faded? Hoe kan ik Schakel Sleeping Tabs

Microsoft Edge Feb 19, 2023

Beginnend in versie 88 maakt Microsoft Edge automatisch de functie Sleeping Tabs voor alle gebruikers mogelijk. Vraagt ​​u zich af waarom sommige van uw tabbladen vervaagd zijn in de..


Hoe maak Edge Always Open met uw eerder Open Tabs

Microsoft Edge Feb 16, 2023

Tijdens het browsen met Microsoft Edge moet u soms uw machine opnieuw opstarten of uitloggen terwijl u in het midden van een belangrijk taak- of onderzoeksproces opnieuw hebt. Gelukkig i..


Hoe automatisch bladeren op te wissen wanneer u Microsoft Edge sluit

Microsoft Edge Mar 17, 2023

Het is een goede computerhygiëne om uw browse-gegevens van tijd tot tijd te wissen. Maar als u een computer deelt, is het misschien het beste om dit te doen telkens wanneer u de browser..


Hoe de Microsoft Edge Start-pagina te vervangen door iets beters

Microsoft Edge Mar 14, 2023

Microsoft Microsoft Edge startpagina laat iets te wensen over. Je kunt dit niet aanpassen of zich te ontdoen van de nieuwsrubriek. Het vervangen van het is niet eenvoud..


Hoe maak Microsoft Edge Show downloaden bij de onderkant van het venster

Microsoft Edge Jun 10, 2023

Beginnend met versie 90, Microsoft Edge toont nu downloads aan de bovenkant van het venster in plaats van de onderkant. Als je dit niet leuk vindt, kun je downloaden aan de on..


Microsoft Edge Echt wil u helpen Shop Online

Microsoft Edge Sep 23, 2023

Microsoft voegt voortdurend toe Nieuwe functies tot rand . Vandaag, het bedrijf bekend gemaakt Veel nieuwe dingen komen naar de browser, inclusief functies die zijn..


Hoe te verbergen of tonen Uitbreidingen op Microsoft Edge Toolbar

Microsoft Edge Sep 13, 2023

Browser-extensies Op Microsoft Edge kan nuttig zijn, maar degenen die rustig werken hoeven de hele tijd niet op de werkbalk van de browser te verschijnen. Hier leest u hoe ..


Categorieën