Maak je eigen stylus met slechts 4 huishoudelijke artikelen (serieus)

Oct 1, 2023
Procedures
make your own stylus
(Beeldkrediet: Olly Curtis)

Wist je dat het mogelijk is om je eigen stylus te maken voor je iPad of tablet? We zijn blij om je te vertellen dat het iets is. Natuurlijk, suggereren we niet dat deze DIY zelfgemaakte stylus meer in staat zal zijn dan een echt appelpotlood of andere legitieme stylus die je kunt kopen voor je tablet, maar het is altijd leuk om te improviseren, toch? En we houden zeker van een project, vooral op dit moment.

Nog beter, je hebt waarschijnlijk alle benodigde items ergens in het huis. U hebt vier items nodig: een pen (BIRO of BALLPOINT - ONE U kunt de inktcartridge van), een katoenen knop of Q-tip of watten, wat tin of aluminiumfolie en wat tape verwijderen.

In dit bericht leer je twee verschillende methoden voor het maken van je eigen stylus - een met behulp van een katoenen knop / q-tip, en de andere met behulp van watten. De eerste weg is waarschijnlijk de eenvoudigste, maar als je de tweede optie kiest, werkt het het beste als je een metalen pen of een pen hebt met een metalen tip (overslaan rechtstreeks naar de Katoenen wolmethode

Merk op dat we absoluut niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade die u opneemt naar uw pen, watten, Tablet of uzelf. Dus ga stevig en bekijk die vingers, en die tablet en houd je zelfgemaakte stylus weg van de interne pluggen van je tablet. Als je liever iets minder zelfgemaakt hebt, zie je onze picks voor de beste iPad-stylus en Beste Android-stylus

Make your own stylus

Het is zeker goedkoper dan een appelpotlood (Beeldkrediet: Olly Curtis)

Maak je eigen stylus met behulp van een katoenen knop of q-tip

01. Bereid uw materialen voor

Make your own stylus

Ontdoen om je stylus te maken (Beeldkrediet: Olly Curtis)

Verwijder de inktcartridge van uw pen en laat een gat achter waar de pen NIB zou zijn. Neem je katoenen knop en snijd diagonaal ongeveer 100 mm van het einde van een van de knoppen met een schaar of een ambachtsmes (zorgvuldig).

02. Voeg katoenen knoptip in de pen in

Make your own stylus

Steek de katoenen knop waar de NIB van de pen normaal zou zijn (Beeldkrediet: Olly Curtis)

Met uw inktcartridge verwijderd van de pen, duw de Katoenen knop in de punt van de pen waar de NIB normaal gesproken zit. Dit kan lastig zijn, dus misschien moet je spelen met de grootte van de resterende stengel van de knop.

03. Monteer de pen in elkaar en wikkel in folie

Make your own stylus

We hebben het nog steeds over het maken van een stylus, beloven (Beeldkrediet: Olly Curtis)

Eenmaal veilig, schroef de pen bij elkaar. Wikkel het tin of aluminiumfolie rond de pen die ervoor zorgen dat de folie contact maakt met de katoenen knoptip. Gebruik wat tape om de folie te beveiligen.

04. De punt van je stylus dempen

Nu moet je de tip een beetje dempen om de pen geleidend te maken. Dompel de punt in water en knijp het overtollige af, je hebt alleen de tip nodig om vochtig te zijn, niet vochtig, en je wilt geen water op je tablet krijgen. En daar heb je het, je eigen stylus! Als het stopt met werken en droog aan het aanraken is, kunt u het opnieuw dempen.

Maak je eigen stylus met behulp van wattenwol

01. Demonteer uw pen en bedek de behuizing in folie

Make your own stylus

Verzamel je stylus-ingrediënten (Beeldkrediet: Olly Curtis)

Begin met het demonteren van je pen. Als het geval van uw pen niet metaal is, bedek dan de behuizing in tinfolie en bevestig met tape.

Scheur een klein stukje katoenen wol af en voer het door het Pen Nib-gat. Met de katoenwol door het gat porren, duwt u de inktcartridge terug in de punt van de pen - dit zal helpen de watten te bevestigen wol.

Mogelijk moet u experimenteren met de hoeveelheid katoenen wol die u gebruikt, te veel en u zult niet in staat zijn om de NIB er weer in te duwen, te weinig en de pen NIB niet wordt bedekt en zal doorbreken door de katoenwol .

02. Monteer de pen in elkaar

Make your own stylus

Zet het weer bij elkaar en je bent klaar! (Beeldkrediet: Olly Curtis)

Zet de pen weer in elkaar en schroeven de bovenkant weer op en vervolgens de bodem. Het is beter om het topje van de pen volledig veilig te hebben en een opening op de bodem te laten, anders veroorzaakt de wattenwol een beetje een obstructie. U kunt de cartridge altijd inkorten als het uit de onderkant aan het pakken is en de pen niet samenbrengt.

Vorm de watten van de watten met een schaar, vocht de tip met een kleine hoeveelheid water (niet te veel) en begin met het gebruik van je eigen stylus. Als het op elk punt stopt met werken en de tip droog is, kunt u het opnieuw dempen om het te doen herleven.

Heeft deze techniek voor u gewerkt? Deel uw zelfgemaakte stylus creaties met ons via Twitter of Facebook

Als je liever een stylus laat maken aan de experts, zie de beste deals hieronder.

Lees verder:

  • Beste appelpotlood alternatieven : Het gaat niet om het appelpotlood
  • Beste tabletten met een stylus pen : Geweldige opties voor creatieve taken
  • De beste tekeningtablet : Onze keuze van de beste grafische tabletten

Procedures - Meest populaire artikelen

Hoe een Amazon Prime Day 2020 fail

Procedures Oct 1, 2023

(Afbeelding Credit: Amazon) Hoewel we de exacte datum van nog niet kennen Amazon Prime Day 2020 Toch w..


Aan de slag met BULMA

Procedures Oct 1, 2023

(Afbeelding Credit: BULMA) Wil je beginnen met Bulma? Je bent op de juiste plaats. BULMA is een populair CSS-raamwerk..


10 dingen die je niet wist dat je kon doen met Photoshop

Procedures Oct 1, 2023

Photoshop is een perfect voorbeeld van het geheel groter dan de som van zijn delen, waarvan er veel zijn; een overlopende schatke..


Aan de slag met Babel 7

Procedures Oct 1, 2023

Javascript is uniek vanwege de breedte van het ecosysteem. Terwijl nieuwe normen syntactische suiker toevoegen, neemt ze dat ze w..


Verlicht uw 3D-werk met koepelverlichting

Procedures Oct 1, 2023

Het gebruik van koepelverlichting is het afgelopen decennium een ​​van de grootste vooruitgang in CGI-creatie. Het baden van ..


Hoe metalen reflecties te tekenen

Procedures Oct 1, 2023

Wanneer licht een metalen voorwerp opslaat, kan deze op een ongebruikelijke manier terugkomen op een object in de buurt. Normaal ..


6 manieren om uw modellering te versnellen

Procedures Oct 1, 2023

Een efficiëntere workflow is het voor de hand liggende voordeel van het verbeteren van de beeldhouwstechniek van uw snelheid, ma..


Hoe te maken kleurrijke werelden die een verhaal vertellen

Procedures Oct 1, 2023

GELEIDDELDE scènes die u met een gevoel van wonder laten zorgen dat u meer wilt weten en ziet wat er net om de hoek is. Good Wor..


Categorieën