Hoe een faceTime-link te verzenden

Oct 29, 2023
Apple

Apple laat je anderen uitnodigen een faceTime-oproep via Link Sharing, en die link kan worden gebruikt op andere apparaten die verder gaan dan iPhones en iPads. Dit is hoe je je kunt genereren en delen met al je vrienden.

VERWANT: Hoe maak je een faceTime-audio-oproep

Wat zijn Links van Facetime?

Begaan iOS 15, iPados 15 en Macos Monterey , Apple staat gebruikers toe om links te genereren die kunnen worden verzonden naar collega's om ze uit te nodigen aan een faceTime-oproep. Als u niet op de nieuwste besturingssysteemversie bent, leest u onze gidsen naar Updaten van uw iPhone , Updaten van uw iPad , of Uw Mac-computer bijwerken .

Een Link van FaceTime is vergelijkbaar met het soort link dat u genereert met andere video-conferencing-apps zoals Zoom en Google-vergaderingen . Het geeft je een gemakkelijke manier om familie, vrienden, collega's en andere kennissen uit te nodigen aan een videochat. De functie was ongetwijfeld geboren uit de CoviT-19-pandemie, gezien hoeveel mensen moesten toevlucht nemen tot videoconferenties om werk gedaan te krijgen en verbonden te blijven.

Vroeger zou je iedereen handmatig moeten toevoegen die je wilde op de faceTime-oproep, maar nu is het net zo eenvoudig als het verzenden van een URL naar wie je zou willen spreken.

Met name kunt u echter geen faceTime-oproep plannen die verder gaat dan het maken van een link en het stellen van iedereen om deze op een bepaald tijdstip toegang te krijgen.

Welke apparaten ondersteunen FACETIME-links?

Vrijwel elk mobiel apparaat of een pc met een camera, microfoon en toegang tot een webbrowser kunnen een faceTime-link gebruiken om deel te nemen aan een oproep. Dit betekent dat niet alleen iPhone, iPad en Mac-gebruikers kunnen deelnemen, maar die op Windows, Android, en zelfs Linux zullen ook voor de allereerste keer ook kunnen.

Terwijl Facetime direct wordt geopend bij het klikken of tikken op een dergelijke link op een Apple-apparaat, worden gebruikers op Windows, Android of Linux naar hun gebracht standaard browser Omdat er geen officiële facetime-app voor die platforms is. Controles over het gesprek zijn ook minder uitgebreid omdat u niet op een Apple-apparaat zou werken.

Hoe een faceTime-link te genereren en te verzenden

Ga eerst naar de Facetime-app op uw apparaat. Tik vervolgens op de knop "Link maken" in de buurt van uw scherm.

Vanuit, daar verschijnt uw aandelenblad. U kunt de link rechtstreeks delen via uw bericht-app of de link kopiëren en plakken waar u wilt. U kunt ook een naam toevoegen aan de oproep Als u bijvoorbeeld een bepaald onderwerp bespreken.

Als u ervoor kiest om de link te kopiëren, opent u gewoon uw favoriete bericht-app (we gebruiken iMessage voor dit voorbeeld) en druk op het tekstvak in uw chatdraad. Selecteer vervolgens "Plakken" en druk op de knop Verzenden.

Nadat je dit hebt gedaan met iedereen die je wilt uitnodigen, ben je klaar om op de faceTime-oproep te springen. Ga terug naar de Facetime-app en selecteer de oproep die u hebt ingesteld, gevonden onder "Aankomende".

Druk vervolgens op de telefoonknop en ben je klaar om te gaan.

Als uw vrienden en familie nooit eerder een faceTime-link op hun apparaat hebben geopend, overweeg dan om ze onze gidsen naar te sturen FaceTime gebruiken op Windows en Facetime op Android .


Apple - Meest populaire artikelen

De beste Bluetooth Trackers 2021

Apple Sep 15, 2023

appel Update, 9/15/21: We hebben onze aanbevelingen beoordeeld en zijn ervan overtuigd dat dit nog steeds de beste Bluetooth-trackers zijn die je kunt kopen. ..


Hoe de airtags van Apple voorkomen dat stalkers u volgen

Apple May 1, 2023

appel Airtags laten je in de buurt of ontbrekende items met Apple's Find My Network volgen, dat is aangedreven door honderden miljoenen iPhones over de h..


De beste iPhones van 2021

Apple Sep 22, 2023

appel Update, 9/9/21: We hebben onze aanbevelingen aangepast aan de beste laptops kunt u nu kopen reflecteren. Onze iPhone 12 aanbevelingen zijn vervangen door m..


Hoe te wijzigen en vervangen van de batterij in uw Apple AirTag

Apple Jun 11, 2023

Justin Duino Apple schat dat jouw Airtag duurt ongeveer een jaar voordat de batterij sterft met gemiddeld gebruik en tracking. Gelukkig, in tegenstelling tot..


Hoe te kopiëren en plakken van tekst van een foto met je telefoon

Apple Sep 23, 2023

Met zoveel van onze levens besteedden we vaak dingen uit de echte wereld in de digitale ruimte. Google Foto's maakt het eenvoudig om tekst van een foto te kopiëren en plakken en het wer..


Het Beste Apple horlogebanden 2021

Apple Sep 13, 2023

appel Wat te zoeken in een Apple Watch Band in 2021 Wanneer Apple eerst de Apple Watch In 2015 was het moeilijk om vervangbare horlogebandjes te ..


Het gebruik van iCloud + Private Relay op een Mac

Apple Oct 28, 2023

Apple maakte eerst zijn particuliere relais anonimiserende service beschikbaar op iPhone en iPad met iOS en iPados 15 . Met de release van MacOS Monterey kunnen Mac-gebruikers..


De beste iPad-gevallen van 2021

Apple Oct 27, 2023

appel Wat te zoeken in een iPad-zaak in 2021 Apple iPads zijn verrassend zwaar, maar alles dat van glas en metaal is, zal nog steeds enigszins gevoel..


Categorieën