Hoe maak je een eerder geweigerde Event

Jul 27, 2023
Microsoft Outlook

Heb je ooit een evenementverzoek geweigerd om te ontdekken dat je tenslotte moet accepteren en bijwonen? Wat gebeurt er met die geweigerde uitnodigingen? We zullen uitleggen waar ze gaan en hoe ze een eerder geweigerd evenement in Outlook accepteren.

Wanneer u een uitnodiging ontvangt in Outlook, springt het op uw kalender als voorlopig. Dit is een handige indicator die u moet reageren en deze accepteert of afneemt. Als u accepteert, blijft het op uw agenda. Maar als je weigert, verdwijnt de uitnodiging.

Zoek een afgewezen gebeurtenisuitnodiging in Outlook

Of u nu Microsoft Outlook op uw bureaublad, het Web of uw mobiele apparaat gebruikt, die afgenomen uitnodigingen gaan allemaal naar dezelfde plek: uw gedeleteerde items map.

Open Outlook op het platform van uw keuze en ga naar Mail. Selecteer uw verwijderde items map in Outlook Mail. U moet zien dat de afgewezen uitnodiging in uw lijst.

Als de map van uw verwijderde items leeg is, is uw beste gok om de vergaderingorganisator te vragen om het aan u opnieuw te verzenden. Als alternatief kunt u mogelijk Herstel verwijderde Outlook-items , afhankelijk van uw mailserver.

VERWANT: Hoe verwijderde items van Outlook te herstellen

Accepteer een geweigerde gebeurtenisuitnodiging in Outlook

Zodra u de geweigerde uitnodiging hebt gevonden, kunt u het openen en uw reactie wijzigen om het recht in het bericht te accepteren. En net zoals wanneer u aanvankelijk een evenementuitnodiging accepteert, kunt u een notitie opnemen met uw reactie.

Naast de uitnodiging, ziet u mogelijk het feitelijke evenement in uw map Verwijderde items. U kunt ook uw reactie bewerken met deze optie. Klik op "Respons wijzigen".

Selecteer "Accepteren" (of "voorlopig" als u nog steeds niet zeker bent). En zoals met andere uitnodigingen, kunt u het antwoord bewerken om een ​​notitie te verzenden, het te verzenden zoals het is, of niet een reactie verzenden en iedereen verrassen wanneer u aankomt.

Tik in de Outlook-app op uw mobiele apparaat op "RSVP" wanneer u de uitnodiging in de verwijderde map ziet. Je kunt dan tikken op "Accepteren" en het op weg sturen. Dit werkt hetzelfde in Outlook op Android, iPhone en iPad.

Of het nu met opzet of per ongeluk, als u een evenement in Outlook weigert dat u uiteindelijk moet accepteren, nu weet u hoe u het kunt omkeren! En als u Outlook op MacOS gebruikt, bekijk dan hoe Gebruik de functies Event Planning in Outlook 365 voor Mac .


Microsoft Outlook - Meest populaire artikelen

Hoe

Microsoft Outlook Nov 30, 2023

Een VCARD is een virtueel visitekaartje dat u kunt koppelen aan e-mails in Outlook (of elders) en digitaal verzenden. Hier leest u hoe u een VCARD kunt maken, een verzendt of één in zo..


Hoe te exporteren en importeren van Outlook Veilige en geblokkeerde afzenders

Microsoft Outlook Nov 20, 2023

Microsoft Outlook's Junk Email-functionaliteit Werkt het beste wanneer u het traint door afzenders aan de veilige afzenders en geblokkeerde afzenderslijsten toe te voegen. Hier ..


Hoe Vergaderingen Vroeg in Microsoft Outlook automatisch beëindigd

Microsoft Outlook Nov 10, 2023

Als je de hele dag met back-to-back-vergaderingen worstelt, laat Microsoft Outlook helpen door de eindtijd automatisch te veranderen, zodat je een korte pauze kunt maken. U kunt dit doen..


Hoe kan ik een e-mail

Microsoft Outlook Dec 3, 2022

In plaats van verschillende e-mails afzonderlijk door te sturen, kunt u ze allemaal tegelijk sturen als bijlagen. U kunt dit doen met zowel de native desktop-client van Microsoft Outlook e..


Microsoft Outlook stopt uit het opslaan van verzonden e-mails

Microsoft Outlook Jan 12, 2023

Uw verstuurde items opruimen in Microsoft Outlook betekent normaal gesproken het verwijderen van alle e-mails of het verplaatsen van ze in een archief . Welke u ook verkiest, ..


Hoe te gebruiken Microsoft Outlook online-weergave

Microsoft Outlook Jan 2, 2023

Het zoeken via e-mails voor bijlagen kan tijdrovend en irritant zijn. Gelukkig heeft Microsoft een weergave "Bestand" in Outlook Online waardoor het eenvoudig is om een ​​document te v..


Hoe

Microsoft Outlook Aug 29, 2023

Heb je ooit een evenementuitnodiging ontvangen die je wilde bijwonen, maar had je op dat moment een conflict? Als je een Outlook-gebruiker bent, kun je een nieuwe tijd voorstellen ..


Hoe een e -mail af te drukken van Microsoft Outlook

Microsoft Outlook Nov 21, 2023

Om fysieke kopieën van uw e -mails te bewaren, kunt u deze (en eventuele bijlagen) direct afdrukken van Microsoft Outlook. U kunt dit doen met behulp van Outlook op uw bureaublad, in uw webbro..


Categorieën