Categorieën

Meest populaire artikelen

Verberg de bladwijzerwerkbalk in Firefox automatisch

Onderhoud en optimalisatie Feb 23, 2023

ONGECAAKTE CONTENT Vind je het leuk om werkbalken zoals de menu- en statusbalken automatisch te verbergen om schermruimte te besparen? Nu kunt u de bladwijzerwerkbalk aan die lijst toevoege..


Hoe u kunt voorkomen dat uw muis uw Windows-pc wakker maakt

Hardware Oct 12, 2023

Als een lichte stoot tegen uw bureau voldoende is om uw slapende pc wakker te maken, is het waarschijnlijk dat uw muis wakker wordt. Hier leest u hoe u dat kunt voorkomen. ..


Wat is de Adobe Acrobat-extensie die Chrome wil dat ik installeer?

Privacy en veiligheid Jan 21, 2023

Adobe heeft onlangs een browserextensie aan zijn Adobe Acrobat Reader DC software. Adobe probeert de extensie automatisch in Google Chrome te installeren, maar Chrome..


Hoe u de Google + -integratie van Google kunt uitschakelen of verbeteren

Onderhoud en optimalisatie Feb 16, 2023

Als u Google de laatste tijd heeft gebruikt, heeft u waarschijnlijk gezien dat Google+ de zoekresultaten van Google overneemt. U hoeft het niet te verdragen - u kunt de integratie u..


Niet alle "virussen" zijn virussen: 10 uitleg over malwaretermen

Privacy en veiligheid Dec 8, 2022

ONGECAAKTE CONTENT De meeste mensen lijken elk type malware een 'virus' te noemen, maar dat is technisch niet correct. U heeft waarschijnlijk van veel meer termen gehoord dan alle..


Waarom u een Xbox-controller voor pc-gaming moet aanschaffen

Hardware Jun 20, 2023

De Xbox-controller is de gouden standaard geworden voor pc-gaming. Het werkt out-of-the-box beter dan zowat elke controller op de markt, en als je van plan bent om met een ..


Wat is er nieuw in de Fall Creators Update van Windows 10, nu beschikbaar?

Privacy en veiligheid Oct 27, 2023

De Fall Creators Update van Windows 10, codenaam Redstone 3, kan nu worden gedownload. Hier zijn alle nieuwe functies die u in de nieuwste versie van Windows zult zien, en enkele gr..


Hoe u de portretmodus van de Pixel 2 op uw Nexus- of Pixel-telefoon kunt krijgen

Hardware Jan 5, 2023

ONGECAAKTE CONTENT De portretmodus is misschien wel het meest opwindende dat op moderne smartphones wordt gerookt - het is zelfs de reden om op dit moment de ene te..


Maak een realistische fantasy ridder

Procedures Oct 9, 2023

In deze workshop laten we je zien hoe je een ridder kunt schilderen Photoshop , evenals schilderen met traditionel..


Hoe u het batterijpercentage op uw Nintendo Switch kunt weergeven

Hardware Jun 27, 2023

ONGECAAKTE CONTENT Standaard toont het startscherm van de Nintendo Switch je een standaard batterijpictogram. Weggestopt in de systeeminstellingen is een optie om een ​​nauwke..


Hoe u medewerkers kunt blokkeren om delen van een Word -document te bewerken

Microsoft Word Nov 28, 2023

Wanneer u samenwerkt aan een Word -document, wilt u misschien voorkomen dat bepaalde delen van tekst worden bewerkt. Een manier is om Bescherm delen van het document , maar een ander..


Hoe herstel je gegevens van een microSD-kaart die niet kunnen worden gelezen?

Hardware Dec 29, 2022

We zijn er allemaal geweest en hadden een of ander opslagapparaat een storing, waardoor onze kostbare gegevens in gevaar kwamen. Maar wat doe je als het apparaat in kwestie een micr..


Wat is RAM? Alles wat u moet weten

Algemeen Nov 4, 2023

Zeerover Mensen trekken vaak parallellen tussen computers en het menselijk brein, en soms is het een APT-vergelijking. Bijvoorbeeld, zowel de hersenen als een computer he..


Je iPhone Pro Heeft LiDAR: 7 leuke dingen die je kunt doen

iPhone & iPad Oct 16, 2023

Tim Brookes Wat high-end iphone en ipad modellen hebben een Lidar Scanner geïntegreerd in de cameramodule op de achterkant van het app..


Instapaper en sommige Amerikaanse kranten worden nu geblokkeerd in Europa, hier is hoe je ze toch kunt openen

Privacy en veiligheid May 25, 2023

ONGECAAKTE CONTENT Instapaper is vandaag down in de Europese Unie. Dat geldt ook voor de Chicago Tribune, de LA Times en verschillende andere Amerikaanse kranten. Als u o..


Sta afstandsbediening op uw bureaublad toe op Ubuntu

Privacy en veiligheid Nov 7, 2023

ONGECAAKTE CONTENT Het inschakelen van de externe bureaubladmodus is extreem eenvoudig op Ubuntu sinds Dapper. U kunt andere gebruikers toegang geven tot uw bureaublad met behulp van het hu..


Live luisteren gebruiken met Apple's AirPods

Hardware Jul 10, 2023

ONGECAAKTE CONTENT Uw AirPods kunnen als hoortoestel functioneren dankzij "Live Listen" in iOS 12 . Deze functie gebruikt uw iPhone (of iPad) als een directionele m..


[Updated] Replacing an iPhone 13 Screen Yourself Could Break Face ID

iPhone & iPad Nov 9, 2023

Justin Duino De Recht op reparatie kwestie is weer en weer tussen Apple en consumenten geweest. Het lijkt erop dat Apple een belangrijke stap heeft genomen t..


Alleen apps uit de winkel toestaan ​​op Windows 10 (en desktop-apps op de witte lijst zetten)

Privacy en veiligheid Apr 10, 2023

ONGECAAKTE CONTENT Creators Update van Windows 10 heeft een schakelaar die u kunt omdraaien om alleen apps uit de Windows Store toe te staan. Deze functie kan ook word..


Vind verborgen functies en paaseieren op de Info: pagina's van Firefox

Onderhoud en optimalisatie Feb 2, 2023

ONGECAAKTE CONTENT Mozilla Firefox heeft een verscheidenheid aan verborgen paaseieren, configuratie-instellingen en diagnostische informatie verborgen in de interne about: -pagina..


Synchroniseer uw Google Chrome-bladwijzers, thema's en meer

Cloud en internet Jul 12, 2023

Gebruik je Google Chrome regelmatig op meerdere computers? Hier leest u hoe u bijna alles in uw browser gemakkelijk kunt synchroniseren in Google Chrome. Google Chrome biedt een zeer..


Hoe te gebruiken Icon Sets om waarden vertegenwoordigen in Microsoft Excel

Microsoft Excel Jul 29, 2023

Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw gegevens in Microsoft Excel te vertegenwoordigen, overweeg dan het gebruik van pictogrammensets. Gelijkwaardig aan kleurweegschalen ..


Nachtlicht inschakelen op Windows 10

Onderhoud en optimalisatie Jul 3, 2023

Creators Update van Windows 10 bevat Night Light, een "blauwlichtfilter" dat ervoor zorgt dat uw scherm 's nachts warmere kleuren gebruikt om u te helpen beter te slapen..


Welke oude componenten kunt u hergebruiken bij het bouwen van een nieuwe pc?

Hardware Sep 15, 2023

nullplus / Shutterstock Het bouwen van een nieuwe pc is leuk, opwindend en. . . duur. Nadat je een paar desktops hebt gebouwd, kunnen al die nieu..


Zorg ervoor dat uw systeem oude downloads automatisch opruimt

Onderhoud en optimalisatie Feb 19, 2023

ONGECAAKTE CONTENT Raakt uw downloadmap constant vol met oude bestanden waarvan u niet eens meer weet dat ze deze hebben gedownload? Natuurlijk kunt u altijd de inhoud van de map verwijdere..


Voeg een glitch-effect toe aan uw website

Procedures Oct 9, 2023

Een geweldige manier om aandacht te trekken - en het vasthouden van het - is om een ​​te maken Website-indeling dat toont je tale..


Hoe zoektochten uit te schakelen in Mozilla Firefox

Firefox Oct 27, 2023

Wanneer u een zoekopdracht in Mozilla Firefox-adresbalk typt, ziet u verschillende zoeksuggesties onder uw zoekopdracht. Als u deze suggesties niet nuttig vindt, kunt u ze uitschakelen. ..


Hoe speel je Retro NES- en SNES-spellen op je Nintendo Wii

Hardware Jul 5, 2023

Als je de klassieke titels van gisteren wilt herbeleven op de console die je vandaag hebt, is de Nintendo Wii een perfect platform om oudere Nintendo Entertainment System- en Super ..


Instellingen voor mapweergave aanpassen in Windows

Onderhoud en optimalisatie Dec 15, 2022

Hoewel de Windows Verkenner enigszins vereenvoudigd lijkt in vergelijking met oudere versies, biedt het nog steeds veel opties om te bepalen hoe u de inhoud van uw mappen z..


Wat is de Game Launcher van Samsung en moet u deze gebruiken?

Gamen Jul 12, 2023

Het is een lange dag geweest en je hebt wat tijd om te doden, dus pak je je Samsung Galaxy S7 en start je favoriete game. U bent er helemaal klaar voor om het niveau waarop u de afg..