Categorieën

Meest populaire artikelen

5 geweldige Raspberry Pi -accessoires om te kopen in 2023

framboos Pi Jan 23, 2023

Of je net een Raspberry Pi (of Nog een computer met één bord ) Of je hebt ergens in een lade achtergelaten, aanvullende uitrusting is misschien de inspiratie die je nodi..


Hoe te groeperen en op te storten in Microsoft Excel

Microsoft Excel Jan 19, 2023

Alleen de gegevens bekijken die u wilt zien, kunnen vervelend zijn wanneer u met een grote spreadsheet werkt. Gelukkig biedt Excel verschillende tools die u kunt gebruiken om uw gegevens te ver..


Waarom is mijn printer offline? (en hoe je het online kunt krijgen)

Computers Jan 19, 2023

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom uw printer als offline wordt weergegeven. In de meeste gevallen is het probleem gemakkelijk op te lossen, zolang u maar weet waar u moet zoeken. D..


Hoe luister je naar hi-res audio op iPhone en iPad

iPhone & iPad Dec 31, 2022

Apple gaat all-in met Hi-Res Audio en biedt een groot deel van zijn Apple Music Library in Hi-Res. Helaas is het luisteren naar Hi-Res op je iPhone of iPad niet helemaal eenvoudig. Dit is wat j..


Hoe Git Merge te gebruiken

Programmeren Dec 31, 2022

Git gebruikt takken om ontwikkelingsstromen te isoleren, om te voorkomen dat de stabiele releasetak vervuild wordt. Werk in een tak naar de hoofdstroom brengen betekent takken samenvoegen. Hier..


GPU -fans draaien niet: waarom het gebeurt en hoe het te repareren

Computers Dec 30, 2022

GPU's hebben de neiging om te krijgen heet Het verwerken van miljoenen pixels voor jou, dus koelventilatoren die stil worden, kunnen begrijpelijkerwijs overbodig zijn! Als je merkt d..


Hoe de Rose Bowl Live de 2023 te streamen

YouTube & YouTube TV Dec 30, 2022

De langstlopende universiteitsvoetbal bowl-wedstrijd, de Rozenkom toont twee van de topteams van de sport. De 109e editie bevat Utah aan het opnemen tegen Penn State, om 16.00 uur. E..


Hoe u uw Reddit -gebruikersnaam kunt wijzigen

Reddit Dec 30, 2022

Wil je een andere gebruikersnaam op Reddit gaan? Hoewel Reddit beperkt wanneer u uw gebruikersnaam kunt wijzigen, zijn er specifieke gevallen waar het mogelijk is. We zullen uw beschikbare opti..


Hoe de 2023 Rose Parade Live te streamen

Pauw Dec 30, 2022

Een nieuwjaars traditie sinds 1890, de Rose Parade Keert terug naar de straten van Pasadena, Californië, op 2 januari 2023, om 11.00 uur ET / 8 uur PT, met 80-plus praalwagens, marc..


Hoe PS5 -games te spelen in 1440p (en waarom je misschien niet wilt)

PlayStation Dec 30, 2022

De PlayStation 5 is gelanceerd met 4K- en 1080p -uitvoermodi, maar de mogelijkheid om 1440p uit te voeren is sindsdien toegevoegd via een firmware -update. Deze output overbrugt de kloof tussen..


10 Discord -functies die u zou moeten gebruiken

onenigheid Dec 30, 2022

Discord is een van de meest populaire berichtenservices die er zijn. Hoewel het oorspronkelijk is ontworpen met gaming in gedachten, is het nu een geweldige algemene chat- en organisatie-app, m..


Hier leest u hoe u uw smart home kunt gebruiken om inbrekers voor de gek te houden

Algemeen Dec 30, 2022

Smart Home Gear is niet alleen om te pronken met vrienden en je leven te automatiseren. Het is ook erg handig om je huis er bezig te laten lijken als je weg bent. Hier leest u hoe u uw smart ho..


Gogs is de gemakkelijkste manier om een lokale Git -server uit te voeren (hier is hoe deze in te stellen)

Apps en web -apps Dec 29, 2022

Wil je je code niet naar een gehoste GIT -repository pushen? Voer vervolgens uw eigen GIT-server in eigen huis uit. Gogs is de gemakkelijkste manier om dat te doen. Hier leest u hoe u het inste..


Hoe af te drukken van een iPhone of iPad

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Afdrukken van uw iPhone of iPad is moeiteloos, op voorwaarde dat u de juiste printer voor de taak hebt. Als uw printer u verdriet geeft, zijn er een paar oplossingen die u kunt gebruiken om rec..


Hoe u een printer aan een Mac toevoegt

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Iets moeten afdrukken? U kunt een printer aansluiten op uw MacBook of bureaublad mac Op verschillende manieren, waaronder via Wi-Fi, een USB-kabel of een Bluetooth-verbind..


5 veel voorkomende Android -problemen en hoe ze op te lossen

Samsung -telefoons en tablets Dec 28, 2022

Android -telefoons zijn geweldig, maar net als alle andere gadgets hebben ze een behoorlijk deel van de problemen. Er zijn enkele problemen die de meeste Android -gebruikers op een of ander mom..


12 E -mail etiquette regels voor vlekkeloze communicatie

Cloud & internet Dec 27, 2022

U hoeft geen deskundige schrijver te zijn om een e -mail samen te stellen. Er zijn echter veel dingen om te overwegen bij het schrijven van e -mails, vooral voor zakelijke communicatie ..


5 tekenen dat u nodig hebt om uw smartphone te upgraden

iPhone & iPad Dec 27, 2022

Een nieuw glanzend model van uw huidige smartphone kan elk jaar debuteren, maar alleen omdat een beter model uit is, betekent niet dat u het nodig hebt. Als het gaat om eigenlijk nodig ..


10 Samsung Galaxy standaardinstellingen die u moet wijzigen

Samsung -telefoons en tablets Dec 27, 2022

Of je hou van Samsung -telefoons of haat ze , je kunt niet ontkennen dat ze een overvloed aan instellingen hebben. Voor het grootste deel hoef je er niet veel van te veranderen om je..


Hoe u de Oudejaarswedstrijd 2023 online kunt bekijken

YouTube & YouTube TV Dec 27, 2022

Na twee jaar van beperkte gebeurtenissen keert de Times Square Ball -druppel op volle capaciteit terug om 2023 te vieren. Nogmaals, kijkers kunnen een overvolle menigte zien terwijl de glinster..