Kategóriák

Most Popular Articles

5 Félelmetes Raspberry Pi tartozékok 2023 -ban vásárolni

Raspberry Pi Jan 23, 2023

Akár csak kaptál egy Raspberry Pi (vagy Egy másik egyszemélyes számítógép ) Vagy hagyta, hogy valahol egy fiókban ült, a kiegészítő felszerelés lehet az insp..


Hogyan csoportosítsuk és összeomljunk sorokat a Microsoft Excel -ben

A Microsoft Excel Jan 19, 2023

Csak a látni kívánt adatok megtekintése unalmas lehet, ha egy nagy táblával dolgozik. Szerencsére az Excel különféle eszközöket kínál, amelyek felhasználhatók az adatok egyszer�..


Miért offline a nyomtatóm? (és hogyan lehet online megszerezni)

Számítógépes hardver Jan 19, 2023

Számos lehetséges oka van annak, hogy a nyomtató offline állapotban jelenik meg. A legtöbb esetben a problémát könnyű kijavítani, mindaddig, amíg tudod, hol kell keresni. Ez az oka a..


Hogyan lehet hallgatni a Hi-Res audio-t iPhone-on és iPad-en

iPhone & iPad Dec 31, 2022

Az Apple a Hi-Res Audio-val all-in-ben megy, és az Apple Music Library nagy részét hi-RES-ben kínálja. Sajnos az iPhone-on vagy az iPad-en a HI-RES hallgatása valójában nem teljesen egy..


Hogyan kell használni a git összevonást

Programozás Dec 31, 2022

A GIT ágakat használ a fejlesztési patakok izolálására, hogy megakadályozzák a stabil felszabadulási ág szennyeződését. Az ágba történő munka a főáramba történő behozatala..


A GPU rajongói nem forognak: Miért történik, és hogyan lehet megjavítani

Számítógépes hardver Dec 30, 2022

A GPU -k általában kapnak forró Több millió pixel feldolgozása az Ön számára, így érthetően a csendes hűvös rajongók is érthetőek lehetnek! Ha észreveszi, hogy a GP..


Hogyan lehet közvetíteni a 2023 -as Rose Bowl Live -t

YouTube és YouTube TV Dec 30, 2022

A leghosszabb ideje futó főiskolai labdarúgó-játék, a Rózsas edény Bemutatja a sport két legfontosabb csapatát. A 109. kiadás Utah -ban a Penn State -en, délután 4 órak..


Hogyan lehet megváltoztatni a Reddit felhasználónevét

Reddit Dec 30, 2022

Szeretne egy másik felhasználónevet menni a Reddit -en? Míg a Reddit korlátozza, ha megváltoztathatja a felhasználónevét, vannak olyan konkrét esetek, ahol ez lehetséges. Megvizsgál..


Hogyan lehet közvetíteni a 2023 -as rózsa felvonulást élőben

Peacock Dec 30, 2022

Újévi hagyomány 1890 óta, a Rózsarák Visszatér a kaliforniai Pasadena utcáira, 2023. január 2-án, délután 11 órakor, az ET / 8-kor PT, 80 plusz úszókkal, menetelő zen..


Hogyan kell játszani a PS5 játékokat 1440p -ben (és miért nem akarja)

PlayStation Dec 30, 2022

A PlayStation 5 4K és 1080p kimeneti módokkal indult, de az 1440p kimenetet azóta firmware frissítéssel adták hozzá. Ez a kimenet áthidalja a rést a HD és a 4K kijelzők között, de ..


10 Discord funkciók, amelyeket használni kell

Discord Dec 30, 2022

A Discord az egyik legnépszerűbb üzenetküldő szolgáltatás. Annak ellenére, hogy eredetileg a Gaming szem előtt tartásával tervezték, ez most egy nagyszerű általános célú cseveg..


Így lehet használni okos otthonát a betörések bolondozására

Általános Dec 30, 2022

Az intelligens otthoni felszerelés nem csak azért, hogy megmutatja a barátoknak és automatizálja az életét. Az is nagyon hasznos, ha otthonát elfoglalták, amikor távol vagy. Így lehe..


A GOGS a legegyszerűbb módja a helyi GIT szerver futtatásának (itt van, hogyan lehet beállítani)

Alkalmazások és webalkalmazások Dec 29, 2022

Nem akarja, hogy a kódját egy tárolt GIT -tárolóba tolja? Ezután futtassa a saját GIT szerverét házon belül. A GOGS a legegyszerűbb módja ennek. Így állíthatja be. A fe..


How to Print From an iPhone or iPad

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Printing from your iPhone or iPad is effortless, provided you have the right printer for the job. If your printer is giving you grief, there are a few workarounds you can use to print directly ..


Hogyan adhatunk hozzá egy nyomtatót a Mac -hez

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Ki kell nyomtatnia valamit? Csatlakozhat egy nyomtatót a Macbook vagy asztali Mac Több szempontból, beleértve a Wi-Fi-t, az USB-kábelt vagy a Bluetooth-csatlakozást...


5 Általános android problémák és hogyan lehet azokat kijavítani

Samsung telefonok és táblagépek Dec 28, 2022

Az Android telefonok nagyszerűek, de mint bármely más eszközhöz, tisztességes részesedésük van a problémákról. Vannak olyan problémák, amelyekkel a legtöbb Android -felhasználó..


12 E -mail etikett szabályok a hibátlan kommunikációra

Felhő és internet Dec 27, 2022

Az e -mail összeállításához nem kell szakértő írónak lennie. Az e -mailek írásakor azonban sok szempontot kell figyelembe venni, főleg az üzleti kommunikációhoz - Íme..


5 jel, amelyet az okostelefon frissítéséhez kell

iPhone & iPad Dec 27, 2022

A jelenlegi okostelefon új, fényes modellje évente debütálhat, de csak azért, mert a jobb modell nem azt jelenti, hogy szüksége van rá. Amikor valójában szükség Egy új ..


10 Samsung Galaxy alapértelmezett beállítások

Samsung telefonok és táblagépek Dec 27, 2022

Vajon te Szeresse a samsung telefonokat vagy utálja őket , Nem tagadhatja meg, hogy rengeteg beállításuk van. Leginkább nem kell megváltoztatnia egy csomóját, hogy javítsa ..


Hogyan nézzük meg a 2023 -as szilveszteri labdát az interneten

YouTube és YouTube TV Dec 27, 2022

Két év korlátozott események után a Times Square Ball Drop teljes kapacitással visszatér a 2023 -as ünneplésre. A nézők ismét egy csomagolt tömeget láthatnak, amikor a csillogó l..