Kategóriák

Most Popular Articles

Mi a különbség a 127.0.0.1 és a 0.0.0.0 között?

Felhő és Internet Aug 16, 2023

Legtöbben hallottak a „127.0.0.1 és 0.0.0.0” -ról, de valószínűleg nem sokat gondoltak rájuk, de ha úgy tűnik, hogy mindkettő ugyanarra a helyre mutat, akkor mi a tén..


Hogyan lehet meghosszabbítani az Android táblagép akkumulátorának élettartamát, ha éppen nem használja azt

Karbantartás és optimalizálás Mar 4, 2023

BETŰTELEN TARTALOM Kevesebb dolog bosszant minket, mint amikor néhány napra félretesszük az Android táblagépünket, hogy visszatérjen az alacsony vagy akár lemerült akku..


A Google jelszó-ellenőrzés használata

Felhő és Internet Nov 26, 2023

A Google rendelkezik egy eszközzel, amely biztonságosan elemzi a jelszavakat olyan adatbázisokkal, amelyek köztudottan sérülnek és sérülnek. A Jelszóellenőrzés kiterjesz..


Hogyan készítsünk Signal az alapértelmezett SMS üzenetküldő alkalmazást az Android

Alkalmazások és Web Apps Jan 18, 2023

Jel Jel egy népszerű adatvédelmi célpontos, titkosított üzenetküldő alkalmazás. Ez egy a whatsapp alternatívája , Telegram, Facebook Messen..


A Google WiFi rendszer gyári visszaállítása

Hibaelhárítás May 9, 2023

Ha valaha is problémája merül fel a Google WiFi rendszerével kapcsolatban, vagy csak eladását tervezi, a következőképpen állíthatja vissza a gyári beállításokat, és ..


Mi a GDPR adatvédelmi törvény, és miért kell törődnie?

Adatvédelem és biztonság May 25, 2023

BETŰTELEN TARTALOM Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) egy új, az Európai Unió ma hatályba lépő törvénye, ezért Ön folyamatosan e-maileket és értesítéseket ..


Az útválasztók, kapcsolók és hálózati hardver megértése

Adatvédelem és biztonság Jul 5, 2023

BETŰTELEN TARTALOM Ma megvizsgáljuk az otthoni hálózati hardvert: mit csinálnak az egyes darabok, amikor szükségük van rájuk, és hogyan lehet a legjobban telepíteni ők..


Statikus TCP / IP útvonal hozzáadása a Windows útválasztási táblához

Felhő és Internet Jul 3, 2023

Bizonyos típusú környezetekben hasznos lehet statikus útvonal hozzáadása a Windows útválasztási táblájához. Így kell eljárni. ÖSSZEFÜGGŐ: ..


Mit csinál valójában a tűzfal?

Adatvédelem és biztonság Sep 21, 2023

Valószínűleg hallottad már, hogy a tűzfalak fontos biztonsági védelmet nyújtanak, de tudod, miért van ez? Sokan nem, ha a tévéműsorokban, filmekben és a népszerű méd..


Hogyan készítsünk Wi-Fi előzményeket vagy WLAN jelentéseket a Windows 10 rendszerben

Hibaelhárítás Sep 25, 2023

BETŰTELEN TARTALOM A Windows 10 egy nagyon ügyes funkciót tartalmaz, amely automatikusan részletes jelentést készít a vezeték nélküli hálózati kapcsolatok előzményei..


Start a KDE / Kubuntu GUI Application as Root User

Adatvédelem és biztonság Nov 25, 2023

..


Mi az a GIF, és hogyan használja őket?

Felhő és Internet Sep 25, 2023

VectorArtFactory / Shutterstock.com Még akkor is, ha nem tudja meghatározni a „GIF” szót, mindenképpen látott már ilyet. Segítettek me..


LastPass vs Bitwarden: Melyik a jobb az Ön számára?

adatvédelmi és biztonsági Feb 24, 2023

Vitalii Vodolazskyi / Shutterstock A felszínen, LastPass és Bitwarden meglehetősen hasonlóak. Mindketten erős, szerver alapú jelszót vezetők erős bizt..


Hogyan lehet elrejteni a gyakran látogatott webhelyeket és a legnépszerűbb webhelyeket a Safari böngészőben

Felhő és Internet Oct 4, 2023

BETŰTELEN TARTALOM A Safari webböngésző szereti megmutatni azokat a webhelyeket, amelyeket gyakran meglátogat, amikor megnyitja azokat. IPhone vagy iPad készüléken a „gy..


11 tipp és trükk a Microsoft Edge számára Windows 10 rendszeren

Felhő és Internet Jul 27, 2023

BETŰTELEN TARTALOM A Windows 10 magában foglalja a Microsoft Edge szoftvert, amely alapértelmezett böngészőként az Internet Explorer helyébe lép. Az Edge kezelőfelület�..


Az Internet Explorer elérése, hogy különböző lapokat nyisson meg a hét napja alapján

Karbantartás és optimalizálás Jun 3, 2023

BETŰTELEN TARTALOM Ha az Internet Explorert kell használnia a munkához, és minden nap más, a munkához tartozó füleket kell megnyitnia, van-e gyors és egyszerű módja ann..


Mit jelent a matrica fotográfia?

A fénykép Sep 8, 2023

Harry Guinness Vignetting van, ahol az élek a fénykép sötétebb vagy kevesebb telített, mint a központ. Okozhatja optikailag a berendezés, vagy utólag,..


Hogyan lehet javítani a fagyott Windows PC-t

Hibaelhárítás Jul 16, 2023

Masha / Shutterstock.com A Windows számítógépek különféle okokból lefagynak. Lehetséges, hogy egy eset fluke, de az ismételt lefagyás ..


Hogyan tesztelhetjük az OS X bétaverzióját és hogyan adhatunk visszajelzést az Apple számára

Felhő és Internet Jul 3, 2023

BETŰTELEN TARTALOM Izgatott a High Sierra miatt, de nem akar őszig várni? A nyilvános béta már kipróbálható; itt van, hogyan kell telepíteni. ÖSSZEFÜGGŐ..


Mi a Samsung játékindítója, és érdemes használni?

Karbantartás és optimalizálás Jul 12, 2023

Hosszú nap telt el, és van némi ideje ölni, ezért megragadja Samsung Galaxy S7 készülékét, és beindítja kedvenc játékát. Mindannyian készen állnak arra, hogy összez..


Hogyan adhatjuk hozzá a zenekönyvtárat a Steamhez és használhatjuk a Steam zenelejátszót

Szerencsejáték Dec 17, 2022

BETŰTELEN TARTALOM A Steam Zenelejátszója lehetővé teszi, hogy a számítógépén tárolt MP3 fájlt hozzáadjon egy helyi zenei könyvtárhoz, és lejátszhassa - játékon..


Hogyan kell használni Quick Note iPad

iPhone & iPad Aug 6, 2023

Bemutatott Ipados 15 Quick Note biztosít iPad felhasználók egy kényelmes módja, hogy rögzítse jegyzetek minden képernyőn vagy nyitott alkalmazást. Jot a jegyzeted, adj..


Hogyan Disable „veled megosztott” iPhone és iPad

iPhone & iPad Sep 5, 2023

Khamosh Pathak A szoftverek és az alkalmazások integrációja általában jó dolog, de vannak olyan idők, amellyel bosszantóvá válik. iPhone és iPad Megoszt..


5 ok az egyéni Android ROM telepítésére (és miért nem akarja)

Hibaelhárítás Jul 11, 2023

Az Android nyílt forráskódú, így a fejlesztők elkészíthetik kódját, hozzáadhatnak funkciókat, és saját operációs rendszerképeket készíthetnek androidos telefonokh..


Továbbfejlesztett könyvjelzők létrehozása a Diigo segítségével

Adatvédelem és biztonság Jun 21, 2023

BETŰTELEN TARTALOM Nemcsak címkéket és néhány megjegyzést szeretne könyvjelzőihez mellékelni? A Diigo segítségével könnyedén hozzáadhat címkéket, személyes és cetliket, ..


További Touch ID ujjlenyomatok hozzáadása iPhone vagy iPad készülékhez

Adatvédelem és biztonság Jan 30, 2023

BETŰTELEN TARTALOM Az ujjlenyomat-szkennerek néhány laptopmodellnél nagyjából addig választhattak, ameddig a koncepció létezik, de általában mindig furcsa és ..


Mi a béta tesztelés?

magyaráz Oct 15, 2023

Csak élet / shutterstock.com Felfedezte, hogy egy alkalmazást használsz, hogy "béta verziójú" vagy funkciók "Beta?" A Beta tesztelés kulcsfontosság�..


Hogyan nyomtasson Chromebookról

Felhő és Internet Jul 11, 2023

Noha sokan arra törekedtünk, hogy egy teljesen digitális világba költözzünk, a nyomtatás még mindig szükséges gonoszság a legtöbb ember számára. Ha Ön Chromebook-fel..


"Az eseménynapló megtelt" hiba elhárítása Windows XP rendszeren

Hibaelhárítás Dec 9, 2022

BETŰTELEN TARTALOM Munkahelyi projekten dolgoztam, amikor hirtelen a legfurcsább hibát kaptam: „Az eseménynapló megtelt”. Komolyan? Arra nem emlékeztem, hogy a Windows XP nem írj..


5 módja annak, hogy pénzt takarítson meg Netflix-fiókján

Felhő és Internet Jun 21, 2023

BETŰTELEN TARTALOM Netflix A Netflix olcsóbb, mint a kábel, de még mindig kissé drága. A Netflix „Basic” tervének egy éve 108 doll�..