Parhaat iPhone-laturit 2021

Nov 10, 2023
Apple
Abolukbas / Shutterstock.com

Mitä etsiä iPhone-laturi vuonna 2021

On helppoa olettaa paljon seinään sovittimia ja salamakaapelit ovat samat. He näyttävät ja toimivat samalla tavalla, kun kaikki. Sinun kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota johdon ja seinälatureiden laatuun, koska ne voivat vaikuttaa iPhonen akun suorituskykyyn ajan mittaan.

Suurin asia varoa iPhone-laturi on latausnopeus. Sekä langallinen että langaton lataus vaihtelevat suorituskykyyn, useimmilla iPhoneilla latautuvat noin 20W kaapelilla ja 7.5w langattomasti QI-tekniikan kautta.

Applen uusi Magsafe Myös latausnopeus standardi 15W: ssä. Se on nopein tapa ladata iPhonen langattomasti, olettaen, että sinulla on magsafe-sertifioitu laturi käsillä.

Konteksti, tässä on luettelo jokaiselle iPhone Appleille liittyvistä latausnopeuksista.

  • iPhone 13 Pro MAX : 27W langallinen, 15W Magsafe, 7.5W langattomasti
  • iPhone 13 Pro : 20W langallinen, 15W Magsafe, 7.5W langattomasti
  • iPhone 13 : 20W langallinen, 15W Magsafe, 7.5W langattomasti
  • iPhone 13 mini : 20W langallinen, 15W Magsafe, 7.5W langattomasti
  • iPhone 12 : 20W langallinen, 15W Magsafe, 7.5W langattomasti
  • iPhone 11 : 18W langallinen, 7.5w langattomasti
  • iPhone SE (2020) : 18W langallinen, 7.5w langattomasti

Pidä nämä numerot mielessä, kun ostat laturia iPhonelle. Näin saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

On myös hyödyllistä kiinnittää huomiota kaapeleiden ja sovittimien laatuun, koska se voi tehdä valtavan eron pitkällä aikavälillä. Jotkut yritykset tarjosivat punottuja kaapeleita, jotka ovat vähemmän todennäköisesti vaurioituneet ajan myötä, kun taas muilla yrityksillä on nopeat latausseinän sovittimet kompakteilla malleilla.

Kun iPhonen latausnopeudet ja muut tiedot mielessä, tässä iPhone-maksuehdot ovat.

Paras iPhone-seinälaturi: SPIGEN 30W USB-C-virtalähde

Spigen

Jos haluat luotettavan seinälaturin iPhonelle, SPIGEN 30W USB-C-virtalähde on tapa mennä. Tämä seinä-syylä kykenee 30 W latausnopeuksille, joka ylittää jokaiselle tällä hetkellä saatavilla olevat iPhone (mukaan lukien 27W-touting iPhone 13 Pro max). Se aluksia, joissa on kompakti muotoilu ja taitettava koukut, joten se on helppo heittää pussiin.

Spigen-laturi on kosketus on 25 dollaria, mutta se on hyvin sen arvoista parhaille latausnopeudelle.

iPhone Seinälaturi Runner-up: Apple 20W USB-C-virtalähde

Omena

Jos haluat säästää muutaman dollarin, Applen 20W USB-C-virtalähde on kelpo valinta. Se on suunniteltu nimenomaan lataa iPhone, ja koska se on suoraan Applelta, olet taattu optimaalista virranhallinnan auttaa ylläpitämään puhelimen akun terveydelle ajan.

Se ei ole yhtä nopeasti kuin Spigen vaihtoehto joka tukee vain 20W latauksen, ja sen muotoilu on hieman päivätty. Riippumatta, jos haluat laturi tiedät toimii kuten mainostetaan, tämä voisi olla yksi sinulle.

Paras Langaton laturi iPhone: Belkin Wireless latausteline

Belkin

Jos tarvitset hyvän ja luotettavan langattoman laturin, katso enää kuin Belkinin Wireless latausjalusta . Hinnoiteltu $ 25, tämä langaton laturi tukee kaikista laitteista, joissa Qi langatonta lataamista jopa 15W latauksen nopeutta. IPhone, joka tarkoittaa saat täyden 7,5 W Apple sallii.

Se ei ole kaikkein räikeä näköinen langaton laturi, mutta kun se tulee toiminnallisuutta se toimii todella hyvin, varsinkin kun se kaksinkertaistuu puhelimen seistä. Et voi päihittää hinta, joko!

Best iPhone Laturi johto: Anker Uusi Nylon USB-C Lightning Cable

Ankeri

Punottu kaapelit ovat parempia kuin ei-punottu ykköstenlähetyksen se on niin yksinkertaista. He todennäköisesti vaurioituu ajan myötä, joten se kannattaa menossa punottu kun olet ostamassa minkäänlaista kaapelia. Ankerin uusi nailon USB-C-salama on yksi parhaista punottuja kaapeleita markkinoilla sen palkkio ja kestävä muotoilu.

Tarjotaan kolme väriä, kaapeli on Tehty iPhone (MFI) sertifioitu Ja voi saavuttaa nopeimman latauksen nopeuttaa iPhone-tukee. Lisäksi se on edullinen vain $ 18 msrp. Se on hieman kalliimpaa kuin muut kaapelit, joita voit löytää, mutta ylimääräiset dollarit ovat sen arvoisia.

Paras nopea laturi iPhoneille: Anker 60W PowerPoint Atom Pd 2

Ankeri

Jos haluat parhaan Nopea lataus Suorituskyky Voit saada iPhonesi, Ankerin 60 W PowerPoint Atom Pd 2 on loistava vaihtoehto. Et voi vain ladata iPhonen nopeimmin tuettua nopeutta, mutta voit myös ladata toisen laitteen ylimääräisen USB-C-portin ansiosta.

Yksi laite voi jopa veloittaa jopa 60 W, joten jos sinulla on a MacBook Tai muuta laitetta, joka tarvitsee voimaa, voit nopeasti mehua nopeasti.

Tosin muotoilu on hieman paksu ja hinta on melko korkea seinään laturille, mutta se on kiinteä valinta kokonaisuudessaan, jos haluat nopean latausnopeuden.

Paras iPhone-latausasiakirja: Zerolemon 5000mAh paristokotelo

Zerolemon

Yksi harvoista yrityksistä, jotka tarjoavat edelleen akkuja uusille iPhoneille, on zerolemon. Se on uusi 5000mAh paristokotelo Pakkaukset valtava ylimääräinen akku, joka on hyvä lähes kaksi täyttä latausta laitteellasi liikkeellä. Siinä on myös langaton lataus, joten sinun ei tarvitse kytkeä sitä erikseen puhelimestasi.

Akkukotelossa Zerolemonin muotoilu on melko tyylikäs, vaikka se ei ole kaikille. Siellä ei myöskään ole versiota mihinkään iPhone Mini -malleihin, joten jos se oli sinun iPhonesi valintasi, olet valitettavasti pois onnea.

Onneksi niille, jotka voivat käyttää Zerolemon-tapausta, hinta on vain 40 dollaria, mikä on edullinen kenellekään.

Paras Magsafe iPhone -laturi: Apple Magsafe -laturi

Omena

Jos etsit päästä Applen Magsafe ekosysteemiin, yrityksen Magsafe-laturi on paras paikka aloittaa. Aloittelijoille se on yksi ainoa magsafe-latureita markkinoilla, joka tukee langattoman lataustehon koko 15 W iPhone 12 ja ylöspäin. Siinä on puhdas alumiinisuunnittelu myös, joka on kompakti ja helppokäyttöinen missä tahansa.

Magsafe-laturi on hieman kalliita 40 dollaria, ja sen johto on vain yksi metriä pitkä, mutta se on yleinen kiinteä vaihtoehto niille, jotka haluavat käyttää magneetteja puhelimen lataamiseksi.

Paras kannettava laturi iPhonelle: Anker Powercore Slim

Ankeri

Pidä iPhone käynnistymään liikkeellä, sinun pitäisi tarkistaa Anker Powercore Slim Power Bank.

Tämä kaksoisportti kannettava laturi sijaitsee 10.000mah-akku, joka riittää yli kolmen täyden maksun ajan, ja siinä on USB-C-teho, joka saavuttaa 20 W nopea lataus uusimmista iPhoneista. On myös USB-portti, jos sinulla on ylimääräinen laite, jonka haluat ylhäältä, vaikka latausnopeus on vain 12W.

Powercore Slim on myös kompakti, kestävä muotoilu ja siinä on matkustuspussi, jotta se olisi turvallinen. Hinnoiteltu vain 35 dollaria, tämä Power Bank tuntuu kuin ei-brainer kenellekään, joka matkustaa iPhonella, joka tarvitsee lisämaksua hetkessä.


Apple - Suosituimmat artikkelit

Parhaat 2021: n parhaat iPhonet

Apple Sep 22, 2023

Omena Päivitys, 9.9.21: Olemme päivittäneet suosituksia vastaamaan parasta läppäreissä voit ostaa nyt. IPhone-12 suositusta on korvattu malleja päivitetyn..


Applen Kiistelty laitteessa tapahtuvia Child Abuse Skanneri Viivästynyt

Apple Sep 3, 2023

Applen kiistanalainen on ollut paljon puhuttu paljon On-laite CSAM-skanneri . Näyttää siltä, ​​että yritys on kuullut joitain asioita, koska se on päättänyt viivyt..


MITEN ICLOUD + PRIVATE RELAY MAC

Apple Oct 28, 2023

Apple ensimmäisen kerran sen yksityiset Relay anonyymeinä palvelu tulee iPhoneen ja iPad iOS ja iPados 15 . Julkaisun kanssa MacOS Monterey, Mac-käyttäjät voivat käyttä..


Kuinka kopioida kaikki avoimen välilehden URL-osoitteet safarissa

Apple Oct 11, 2023

Safarin 15 alkaen Applen selaimella on nyt piilotettu ominaisuus, jonka avulla voit kopioida kaikki Web-osoitteet (URL-osoitteet) kymmenistä avoimista välilehdistä. Näin voit kopioid..


Voit snag 3 ilmaista kuukautta Apple News + juuri nyt

Apple Nov 29, 2023

Hadrian / Shutterstock.com Musta perjantai on ohi, ja Cyber ​​maanantaina on virallisesti täällä. Apple tarjoaa joitakin tarjouksia, ja se, joka erottuu..


Parhaat Magsafe-lisävarusteet iPhonelle 2021

Apple Nov 17, 2023

Gagliardiphotography / shutterstock.com Mitä Magsafe-lisävarusteet voivat tehdä iPhonesi vuonna 2021 Ne, jotka ovat olleet Applen ekosysteemis..


5 vaihtoehtoa Applen 19 dollarin kiillotusliinaan

Apple Nov 10, 2023

Omena Applen uusi 19 dollaria kiillotusliina on mennyt virukseen ja se on taaksepäin vuoteen 2022 asti. Mutta jos ostat laitteiden puhdistusliinaa, voit tehdä ..


Paras Apple Watch 2021

Apple Nov 1, 2023

Jack Skeens / Shutterstock.com Mikä on etsittävä Apple Watch vuonna 2021 Apple Watch on paljon enemmän kuin kello, jonka kuvaruudun sij..


Luokat