Surfshark vs. expressVPN: Mikä on paras VPN?

Nov 14, 2023
VPN: t
Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com

Jos yrität valita The Paras VPN-palvelu Sinulle saatat päätyä vertailemaan Surffaus ja ExpressVPN . Nämä ovat kaksi suosituimmista VPN-palveluista siellä. Vertaamme niiden vahvuuksia ja heikkouksia.

Mikä on parempi yksityisyyden kannalta?

Käsittele huoneen elefantti: vuonna 2021, ExpressVPN oli hankittu Kape Technologies, konglomeraatti, joka omistaa useita muita VPN: itä sekä VPN-arvosteluita. Kape on a Historia, joka tuntuu vastoin yksityisyyttä : Sen perustajat tekivät alkuperäisen omaisuutensa kautta ilmoitus injektio ja myös siteet Israelin tiedustelupalvelu. Yhtiö on kaukana kaikesta tästä useissa lausunnossa.

Miten kaikki vaikuttavat ExpressVPN-asiakkaisiin, on edelleen nähtävissä. Toisaalta ExpressVPN on luvattu Että tämä ei millään tavoin vaikuta siihen, miten se käsittelee asiakkaiden yksityiskohtia. Mikään Kape's Muut hankitut VPN: t eivät ole ilmoittaneet ongelmia aiemmin. Tietenkin on erittäin vaikea havaita yksityisyyden väärinkäytöksiä VPN: llä. Valitsemalla luotettava VPN on välttämätöntä.

Se sanoi, ExpressVPN: n tietosuojakäytäntö on vankka asiakirja, joka heittää hyvin vähän punaisia ​​lippuja. Jos ExpressVPN aiheuttaa riskin käyttäjien yksityisyyteen, se ei ole mitään, mitä voidaan osoittaa suoraan.

Silti kuitenkin SurfShark puolestaan, ei ole mitään yksityisyyden suojaa eikä myöskään epäilyttäviä omistajia. Sen Tietosuojakäytäntö on vankka asiakirja, joka ei nosta kulmakarvoja tai ainakin liian korkea. Jos yksityisyys on ensisijainen huolenaihe, SurfShark voi olla paras valinta täällä.

SurfShark vs. ExpressVPN -ominaisuudet

Tästä huolimatta katsotaanpa, mitä nämä kaksi palvelua voi tehdä. Kaiken kaikkiaan meillä on hieman vaikuttunut ExpressVPN kuin SurfShark täältä. Paljon kuin meidän SurfShark vs. Nordvpn Face-off Vertailu , SurfShark vain ei ole Oomph Dethrone yksi Paras VPNS Markkinoilla tänään.

Tämä johtuu siitä, että ExpressVPN: llä ei ole vain enemmän ominaisuuksia, se toimii myös paljon paremmin. Yksi erittäin hyvä esimerkki on ExpressVPN: n kyky Hanki Netflix VPN -kielto ohi .

Netflix ja torrenting

Erityisesti streaming ja netflixin osalta ei todellakaan ole kilpailua: ExpressVPN vie palkinnon täällä, epäilemättä siitä. Vaikka SurfShark yrittää päästä läpi Netflixiin, meillä ei ole ollut lainkaan ja osui välityspalvelimen virheelle ja uudestaan.

ExpressVPN tekee paljon parempaa huolimatta VPN: n käyttäjien netflix-painiketta vuonna 2021 . Vaikka on tullut vaikeammaksi löytää palvelin, joka toimii Netflixin kanssa, kaikki mitä tarvitset on jonkin verran sitkeyttä ja sinun pitäisi lopulta päästä läpi, varsinkin jos haluat Netflixin Yhdysvaltain kirjaston.

Jos haluat viihdettäsi ilmaiseksi, sinun tulee mielellään tietää, että molemmat palvelut mahdollistavat kaikkien palvelimien torrentin. SurfShark käytti erikoistuneita palvelimia peer-to-vertaisliikenteeseen, mutta näennäisesti sallii sen kaikkiin niihin nyt.

Nopeus

ExpressVPN hallitsee myös roostia nopeuksien suhteen. Vaikka SurfShark ei ole huono, se ei pääse keskimäärin paremmin, kun ExpressVPN todistaa totuuden sen nimessä. Kun me Testaa nopeudet Surfsharkin palvelimet tarjoavat jatkuvasti keskipitkän nopeuden. Se ei ole kauhea, mutta se ei ole suuri.

Sitä vastoin jokainen ExpressVPN: n kanssa meillä kulkevat testit ovat vain hyviä: vaikka yhteys palvelimeen puoliväliin ympäri maailmaa näemme vain noin 50 prosentin vähenemisen. Kun pysymme lähempänä kotia, tämä tappio voi olla jopa 10 tai 20 prosenttia. Toistaiseksi mikään muu VPN voi voittaa ExpressVPN; Toinen esimerkki lukee Nordvn VS ExpressVPN artikla.

Palvelinlaskenta ja sensuuri

Jos etsit palvelinta tietyllä maassa, molemmat palvelut voivat olla kannattavia. ExpressVPN tarjoaa noin 3 000 palvelinta yli 90 maassa - joitakin niistä eksoottisia paikkoja, kuten Kirgisian, SurfSharkissa on 3 200 palvelinta noin 65 maassa, useimmat heistä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Kahden palvelinluettelon välillä on paljon päällekkäisyyttä (tässä on ExpressVPN: n ja SurfShark's Viralliset luettelot), kuten voitte kuvitella. Kaiken kaikkiaan ExpressVPN näyttää olevan parempaa poiminta, jos tarvitset jonnekin kaltaisen Kyrgyzstan-kun SurfShark on palvelimia joitakin odottamattomia paikkoja, kuten Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Venäjän federaatio - missä VPN: t eivät ole aina laillisia .

Surfshark's tarjoaa Surfshark's tarjoaa jotain, joka kutsuu Noborders-tilan, joka on tarkoitus potkia automaattisesti, kun olet sensuroitu verkossa ja voit turvallisesti surffata verkossa ulkopuolisista tukahduvista maista kuin UAE tai Kiina .

Vaikka pidämme mahdollisesta VPN: stä, joka vie näitä käytäntöjä vastaan, emme ole varma, että Noborders-tila on jotain erityistä. Jotta voimme kertoa, salaisuus, joka estää sensuurien ilmoittamista ja estää niiden lohkojensa, on käyttää kiinteää VPN, erityistilat huolimatta. Emme näe mitään syytä, miksi SurfSharkin säännölliset palvelimet eivät voi tehdä työtä, varsinkin kun ExpressVPN näyttää olevan ongelmia sen kanssa.

Turvallisuusominaisuudet

Se tuo meidät jotain mielenkiintoista: Turvallisuusominaisuudet ovat molemmat palvelut. Ensi silmäyksellä molemmat näyttävät olevan perusasiat tarvitset, mukaan lukien turvalliset palvelimet ja a tappaa kytkin .

Katsokaa kuitenkin hieman lähemmäksi, ja silmiinpistävä ongelma kulkee päänsä: VPN-protokolla Jokainen palvelun oletusarvo on. ExpressVPN suosii sen omistaa protokollan klinjaa, joka tarjoaa sekä nopeutta että turvallisuutta, kun taas SurfShark mieluummin IKEV2 / IPsec. Tämä protokolla on erittäin nopea, mikä herättää kysymyksen siitä, miksi SurfShark pystyy edelleen hitaasti - mutta sillä on myös joitakin Turvallisuusvirheet .

Molemmissa tapauksissa voit muuttaa protokollaa, jonka VPN-yhteys toimii alle-Suosittelemme OpenVPN: n SurfShark, ja suosittelemme myös OpenVPN: tä, jos sinulla on ongelmia Lightwayissa ExpressVPN: ssä - menemme Dock SurfShark muutamille pisteille pöytäkirjaan, jota pidetään alle tähtien.

Hinta

Vain tarkastellaan kahden kilpailijan ominaisuuksia, se voi tuntua ExpressVPN: stä, on looginen valinta. Asiat ovat monimutkaisempia, kun katsot kuinka paljon ExpressVPN Kustannukset. Vaikka ExpressVPN ylpeilee joitakin vaikuttavia ominaisuuksia, se myös rocks erittäin voimakkaita hintalappuja, joka maksaa lähes 100 dollaria vuodessa. Se on paljon rahaa VPN: lle, ja ylimääräiset kolme kuukautta saat sisäänkirjautumisen tuskin pehmentää isku.

Toisaalta, Surffaus on alle 60 dollaria kahden ensimmäisen vuoden ajan ja sitten vuosittain sen jälkeen. Et voi väittää tällaisella rahalla, varsinkin jos et välitä liikaa Netflixistä ja tarvitaan pääasiassa VPN suojaamaan itseäsi selaamisen aikana. SurfShark voittaa tämän kierroksen kädet alas.

Kumpi päädytte menossa, sekä ExpressVPN että Surfshark tarjoavat 30 päivän rahat takaisin-takuu kaikista suunnitelmista, joten et ota riskiä, ​​jos haluat ottaa jompikumpi niistä pyörimään, mitä haluat nähdä.

Helppokäyttöisyys

Kun kyseessä on käyttäjäystävällisyys, emme voi todella päättää selkeästä voittajasta. Molemmissa tapauksissa saat hyvin yksinkertaisen käyttöliittymän. SurfSharkissa on iso painike oikealla, luettelo vasemmalla olevasta palvelimista, ja se on melko paljon. Se on hienoa, ja pidämme yksinkertaisuuden ja yleistä kellojen ja pilloiden puutetta.

ExpressVPN hallinnoi jotenkin yhtä yksinkertaisempaa: se on melko paljon vain yksi iso painike näytöllä, jossa on muutamia yksinkertaisia ​​hallintalaitteita palvelimille ja vastaaville. Kummassakin tapauksessa sinun ei tarvitse edistynyttä tutkintoa käyttää näitä VPN-laitteita.

Kuitenkin, kun käytät asetusnäyttöä, aiomme antaa pienen ja tarkoitamme pientä etusija ExpressVPN: lle. Missä SurfShark tarjoaa kunnollisen määrän vaihtoehtoja, jotta voit säätää sydämesi sisältöäsi, ExpressVPN yksinkertaisesti tarjoaa enemmän.

Esimerkiksi ExpressVPN voit määrittää Split tunnelointi , Muokkaa Kill-kytkinasetuksiasi ja säädä muutamia muita pieniä asetuksia. Vaikka nämä tweaks eivät ole hyödyllisiä kaikille - tai jopa vain vähemmistöllä käyttäjille - he riittävät tämän kierroksen ExpressVPN: lle, vaikka vain hiukset.

Tuomio

Monilla tavoilla ExpressVPN on parempi VPN, ylivoimaisesti. Se on turvallisempi portilla, pääsee Netflixiin ja on paljon nopeampi. On kuitenkin olemassa kaksi kysymystä, joilla pyritään. Ensimmäinen on paljon korkeampi hinta: SurfShark on paljon halvempaa ja siten paljon parempi valinta ihmisille budjetista. Et voi väittää, että suuri hintaero, etenkään jos etsit VPN: tä budjetissa.

Toinen asia koskee yksityisyyttä ja onko luottamusta ExpressVPN: n hankinnan jälkeen Kape Technologiesin hankinnan jälkeen. Vaikka toisaalta on paljon historiaa siellä, voi hyvin, että ExpressVPN jatkaa itsenäisesti konglomeraattia, joka nyt käyttää asioita sääntöjä, kuten ExpressVPN väittää.

Niin kauan kuin se pysyy ilmassa, tunnemme ExpressVPN: n luultavasti parempi valinta kokonaisuudessaan. Se voi tehdä enemmän ja tekee se nopeammin kuin SurfShark. Jos kuitenkin haluat pelata sitä turvalliseksi, SurfShark voi olla parempi valinta. Jos kumpikaan kuuluu sinulle sopivaksi, on paljon Muut suuret VPN: t .


VPN: t - Suosituimmat artikkelit

Mikä on ei-log VPN, ja miksi se on tärkeää yksityisyyden kannalta?

VPN: t Mar 20, 2023

Uusi Afrikka / Shutterstock.com Yksi suurimmista lupauksista VPN-palveluista on se, että he eivät pidä lokija. Se on kielletty verkkosivuilla ja ominaisuu..


Mikä ero incognito-tilan ja VPN: n välillä

VPN: t Mar 11, 2023

Weare / shutterstock.com VPNS ja incognito-tila ovat kaksi suosituimmista verkkoyhteydestä. VPN tekee sinusta vaikeammaksi seurata selaamisen aikana, kun ta..


Miten testata onko VPN toimii (ja Spot VPN vuodot)

VPN: t May 20, 2023

Alexander Supertramp / Shutterstock.com Jos sitoutuivat Vpn ja haluat varmistaa se turvalliseksi ennen selaamiseen, niin paras tapa tehdä niin on..


ExpressVPN vs. NordVPN: Mikä on paras VPN?

VPN: t Sep 21, 2023

Maor_winetrob / shutterstock.com Jos etsit Paras VPN tarpeidesi mukaan mahdollisuudet ovat ExpressVPN ja Nordvpn . Molemmat ha..


Voiko Internet-palveluntarjoajan nähdä, jos käytän VPN: tä ja vaivaako he?

VPN: t Sep 8, 2023

Nicoleta Ionescu / Shutterstock.com VPN: n käyttö on erinomainen tapa lisätä yksityisyyttäsi verkossa: sivustot, joita vierailet eivät pysty tunnistama..


Surfshark vs. Nordvpn: Mikä VPN on paras?

VPN: t Oct 27, 2023

Surfshark, NordVPN Jos olet ostamassa Paras VPN , Surfshark ja Nordvpn ovat kaksi nimeä olet varmasti törmännyt. Molemmilla on vahva m..


Nordvpn vs. Ipvanish: Mikä on paras VPN?

VPN: t Nov 25, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Nordvpn ja Ipvanish kaksi isoja nimiä VPN teollisuudessa, ja et voi auttaa, mutta törmätä molemmat..


Kuinka katsella Ranskan ottamista Englantiin ilmaiseksi ExpressVPN: llä

VPN: t Dec 9, 2022

FIFA: n maailmancup Qatarin puolivälierät jatkavat kireällä ottelussa Englannin ja Ranskan välillä tänä lauantaina 10. joulukuuta klo 14.00 EST. Katso kaikki toiminnot ilmaiseksi, kun s..


Luokat