Kuinka perustaa ja optimoida Smugmug-myymälät

Oct 1, 2023
Miten tehdään
woman taking a picture
(Kuva luotto: Andre Furtado Pexeleistä)

Yksinkertainen verkkosivuston rakentaja toimii myös yhtenä Paras pilvi varastointi Markkinoiden vaihtoehdot Smugmug on suosittu sekä amatööri- että ammattimaisilla valokuvaajille keinona esittelemään ja myydä alkuperäisiä valokuvia ja videoita.

Vuonna 2002 käynnistetty perheomisteinen liiketoiminta, Smugmugin eksponentiaalinen kasvu ja pitkäikäisyys osoitti vuonna 2018, kun se osti Image Hosting Giant Flickr. Voit lukea täydellisen Smugmug Review , tai lue oppaamme siitä, miten voit perustaa ja optimoida SmugMug-myymälääsi näkyvyyden ja myynnin lisäämiseksi.

Kuinka perustaa ja optimoida Smugmug-myymälä: Valmistelu

Smugmug

Aloita 14 päivän kokeilu napsauttamalla (Kuva luotto: Smugmug)

Jos sinulla ei vielä ole Smugmug-tiliä, ensimmäinen asia on rekisteröityä. Napsauta Get Aloita ilmainen painike ja sinut kutsutaan täyttämään lomake, joka antaa sinulle pääsyn alustalle osana 14 päivän ilmainen kokeiluversio.

Kun rekisteröit ensin, sinua pyydetään, haluatko myydä valokuvia verkossa. Joten tässä asiassa on hyvä ajatus siitä, miten aiot käyttää Smugmugia, joko pilvivarasto-apuohjelma, arkisto, josta voit jakaa valokuvia perheen ja ystävien kanssa tai foorumin myydä valokuvia tai videoita. Asetukset vaikuttavat todennäköisesti siihen, mitä tilausryhmä valitset ja mitä sivuston suunnittelu valintoja teet.

On syytä huomata, että Smugmug väittää, että keskimäärin valokuvaajia, jotka myyvät sen kautta, ansaitsevat enemmän kuin heidän tilauksensa kustannukset, joten se on varmasti syytä harkita valokuvia myytävänä. Yksinkertaisesti merkitse "ei ole varma", jos se ei ole jotain, jota olette harkitse, mutta voi tehdä tulevaisuudessa.

Ennen kuin jatkat, saatat myös ladata SMUMUMUG-sovelluksen älypuhelimeen ja / tai tablet-laitteellesi, varsinkin jos tämä on avenue, josta olet suunnitellut myyntiä. Jos olet yritys, se auttaa aina näkemään tarkalleen, mitä asiakas näkee, ja näinä päivinä, jos ei eniten, ihmiset ostavat mobiililaitteesta.

01. Valitse myymälän muotoilu

Smugmug

Valitse valikoima esiasetettuja myymälöiden malleja (Kuva luotto: Smugmug)

Ennen kuin voit ladata valokuvia ja videoita ja nähdä, miten ne näyttävät, ensimmäinen päätös on valita myymälän suunnittelumallien valinnasta. Esimerkiksi Sierra tarjoaa laajan koko näytön diaesityksen, jonka avulla valokuvat voivat loistaa koko näytöllä.

Sitten Dina-malleja on tretred back ja tyylikäs tyyli, kuten Turbo ja Cosmo navigointipalkit vasemmalla puolella, ja painotetaan arkistoimaan klassikko, jolla on flick-tyylinen muotoilu kansioon eturintamassa.

02. Lataa valokuvasi ja videoita

Smugmug

Seuraavaksi on aika ladata valokuvasi (Kuva luotto: Smugmug)

Kun olet valinnut myymälän alkuperäisen ulkoasun ja tuntuu, on aika aloittaa palkkion sisällön lataaminen. Aloita luomalla ensimmäinen galleriaasi ja valitse useita kuvia aloittaaksesi. Ole kuvaileva gallerian nimi, jotta kävijät tietävät, mitä odottaa.

Jos haluat pistää enemmän persoonallisuutta sivustoosi, se on avain, jonka lisäät niin paljon tietoa kuin voit, varsinkin jos pyritään myymään kuvasi. Tämä sisältää sivuston logon ja näytön nimen. Voit myös synkronoida sosiaalisen median tilejä Smugmug-myymäläsi, jota suositellaan, jos pyritään edistämään työtäsi suuremmalle yleisölle.

03. Määritä suunnittelu ja lisää sisältöä

Smugmug

Esikatselutilan avulla voit muokata suunnittelua ennen julkaisemista (Kuva luotto: Smugmug)

Kun olet valinnut suunnittelun ja ladannut ensimmäisen galleriasi, näytetään esikatselu siitä, miten myymälä näyttää tällä hetkellä. Riippuen valitsemastasi suunnittelusta (edellä mainittu esimerkki on Sierra-malli), sinun pitäisi nähdä ladatut kuvat näytöllä sekä valittu logo.

Voit myös lisätä suunnittelun muutoksia napsauttamalla Muokkaa-painiketta. Täällä annetaan mahdollisuus muokata valikoima vaihtoehtoja, jotka liittyvät navigointiin, valikkoon, sosiaalisiin painikkeisiin, taustasisältöön, diaesitysliikkeisiin ja edulliseen asettelukokoon. Jos olet tyytymätön valitun teeman tai logon kanssa, voit myös muuttaa tai muuttaa joko tässä vaiheessa.

04. Lisää henkilökohtainen branding koskettaa

Smugmug

Valitse merkkituotteet kiitos kortteja jokaiseen järjestykseen (Kuva luotto: Smugmug)

Kun olet tyytyväinen sivustosi suunnitteluun, valokuvaajat haluavat myydä sisäänrakennetun Smugmug Commerce -alustan kautta, sinun on klikkaa myyntityökaluja, etsi sitten liiketoiminta-välilehti.

Täältä löydät valikoiman asioita, jotta voit perustaa ostoskorin ja myyntiprosessin. Turvallisuudesta ja tekijänoikeusnäkymästä voit lisätä vesileimat kaikkiin sivustoosi näkyviin kuviin tai toteuttaa hiiren kakkospainikkeella, jotta kävijät eivät tallenna kuvasi ilman lupaa.

Täytäntöönpanon osalta voit sisällyttää merkkituotteen Kiitos jokaisen fyysisen valokuvan järjestyksen avulla, valitse boutique pakkaus, aseta hinnastot, luoda alennuskuponkeja tai jopa mainostaa tapahtumia.

05. Pidä silmällä analytiikkaa

Smugmug

Smugmugin myyntityökalut -sivulla on näkymä SmugMugin myyntityökalujen sivulla (Kuva luotto: Smugmug)

Tietokelpoisuus on elintärkeää profiilisi nostamisessa, lisäämällä sivuston vierailuja ja lisäämällä myyntiä. Joten älä unohda hyödyntää Smugmugin SEO- ja Meta-otsikkoasetuksia, jotta sivustosi hakukoneoptimoidaan ja löytyy kaikkien tärkeimpien hakukoneiden kautta.

Ja kuten minkä tahansa liiketoiminnan, asiakastiedot ovat avainasemassa seurannassa, mikä myy ja mitä ei. Myyntityökalujen tilastot-välilehti näyttävät täsmälleen, kuinka monta näkymää jokaisella valokuvalla ja gallerialla on ollut tietyn aikataulun yli, ja voit kytkeä oman Google Analyticsin tai Statcounter-tilejä. Samalla sivulla liiketoiminta-välilehti näyttää täydellisen myyntihistorian ja voit syöttää kaikki asiaankuuluvat vero- ja maksutiedot.

Jos sinulla on missä vaiheessa sinulla on ongelmia, joilla on myymälänsivun suunnittelu-, analyysi- tai liiketoiminta-asetukset, SmugMugin tukivaihtoehdot ovat nopeita ja tehokkaita. Näytön oikeassa alakulmassa on vihreä live chat-widget tai vaihtoehtoisesti kattava ohjekeskus, jossa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

06. Mukauta

Sinun pitäisi nyt olla selkeämpi ymmärrys monista tapoista, joilla muokata omaa Smugmug-myymälää, aiotte käyttää sitä liiketoiminnan tarkoituksiin tai puhtaasti iloksi.

Varmista, että tutkia edelleen monia muokattavissa olevia asetuksia alustassa, mukaan lukien kyky poistaa Smugmug-tuotemerkin sivuston otsikosta ja minimoi alatunniste. Samalla kun olet saanut sinut naarmuuntumaan, saatat myös hyödyntää kykyä rajoittaa sivuston pääsyä vain niille, joiden kanssa sinulla on salasana.

Kun olet tyytyväinen muotoiluun ja kaupankäynnin ja analyysin asetukset ovat hyviä, voit ladata lisää valokuvia, videoita tai gallerioita yksinkertaisesti napsauttamalla vihreää latauspainiketta vasemmassa yläkulmassa.

Lue lisää:

  • Paljastamme Paras sivuston rakentaja valokuvaajille
  • WordPress.com Review
  • Pilvivarasto valokuville ja kuviin : Miten valita paras pilvi työsi

Miten tehdään - Suosituimmat artikkelit

Luo kohtaus Rendermanin kanssa Mayalle

Miten tehdään Oct 1, 2023

(Kuva luotto: Jeremy Heintz) Tässä mayan opetusohjelmassa kattaamme erilaisia ​​aiheita, jotka alkavat luomasta..


Opi mallimaan 3D-henkilö Zbrush ja Maya

Miten tehdään Oct 1, 2023

Sivu 1/2: Sivu 1 Sivu 1 Sivu 2 ..


Rakenna ristikkäiset mobiilisovellukset Googlen flutter

Miten tehdään Oct 1, 2023

Vuosien varrella on ollut lukuisia ristipusseja liikkuvia kehyksiä, joilla on tasaisesti parannuksia kehittäjäkokemukseen ja s..


Miten valita Photoshopin Lasso-työkaluja

Miten tehdään Oct 1, 2023

Valinnat ovat yksi tärkeimmistä tehtävistä, joita opit hallitsemaan Photoshop CC . Hyvä valinta antaa realismin kuvan, puhumattakaan puhtautta. Mutta niin paljon valikoima..


Kuinka tehdä oman luonteen Raamatun

Miten tehdään Oct 1, 2023

Jokainen, joka työskentelee ammattimaisesti hahmosuunnittelu , merkki Raamattu on yksi työnkulun tärkeimmistä ..


Stitch ja Composit 360 -tuotteet

Miten tehdään Oct 1, 2023

Lisätään Cara vr plugin Nuke, meillä on nyt tehokas työkalu käytettävissänne 360-videotamme ompelemalla ja kompensoimiseksi. Tässä opetusohjelmassa nä..


Kuinka luoda mangaa luonnonvaraisella länsillä

Miten tehdään Oct 1, 2023

Länsi on jotain, jota olen aina rakastanut. Tässä opetusohjelmassa luodaan kuvan tyypillisessä manga-tyylissä, mutta se sija..


Kuinka kaapata liikkeen 3D-rendersissä

Miten tehdään Oct 1, 2023

Koska freelance-taiteilija työskentelen erilaisissa pienissä projekteissa, joista suurin osa liittyy luomiseen ja teksturoimise..


Luokat