Microsoft Edge 93 lisätään välilehtiryhmiin ja Uusina ominaisuuksia

Sep 3, 2023
Microsoft Edge
Monticello / Shutterstock.com

Välilehdet voi olla yksi kaikkien aikojen suurimmista selaimen innovaatioista. TAB-ryhmät ovat siellä välilehtien keksinnön takana. Nyt Microsoft Edge saa tukea välilehti-ryhmille selaimen versiolla 93.

Kuten muilla selaimilla, Tab-ryhmittely Voit etsiä ja vaihtaa Suuret määrät välilehtiä nopeasti ja helposti. Jos olet sellaista henkilöä, jotka pitävät tietokoneen avautuvan välilehtien ylivoimaisen määrän, tämä on päivitys, jota pidät ehdottomasti.

Jonkin sisällä blogipostaus Microsoft sanoi, ”Käynnistämme välilehden ryhmittymää, joka tarjoaa mahdollisuuden luokitella liuskaa käyttäjän määrittämiä ryhmiä ja auttaa tehokkaammin löytää, kytkin ja hallita välilehtiä useiden workstreams.”

Microsoft lisäsi myös kyvyn piilottaa otsikkopalkin käytön aikana Pystysuorat välilehdet . Tämä on enemmän visuaalista tweak, mutta se antaa sinulle muutamia ylimääräisiä pikseleitä työskennellä, jos olet fani käyttää selaimesi tällä tavalla. Kytke se pois päältä, sinun täytyy mennä reunaan: // Asetukset / Ulkoasu ja päätä sitten Mukauta työkalupalkin osio, jossa voit napsauttaa Piilota otsikkopalkkia pystysuoran välilehden aikana.

Varten Mac käyttöjärjestelmä Käyttäjät, Edge 93 esittelee a Kuva-in-kuva Vaihtoehto videoille. Yksinkertaisesti hiiri videon yli, ja työkalupalkki näyttää, että voit katsella tätä videota PIP-ikkunassa.

Tietenkin on säännöllinen virheenkorjaus ja suorituskyvyn parannukset, mutta se on TAB Group -ominaisuus, jonka pitäisi olla reunan käyttäjät ampuivat (ja ehkä jopa joitakin ei-reunaa käyttäjiä ajattelemalla muuntaa).


Microsoft Edge - Suosituimmat artikkelit

Kuinka avata reunan inprivate-tila näppäimistön pikanäppäimellä

Microsoft Edge Dec 28, 2022

Microsoft Edge -ohjelman käytön aikana on helppo avata uusi inprivote-ikkuna nopeasti näppäimistön pikanäppäimellä. Inprivate on erityinen yksityinen selaaminen Tila, ..


, miten Microsoft Edge sisäänrakennettu Task Manager

Microsoft Edge Dec 10, 2022

Jos sinulla on hidas suorituskyky selaamalla verkkoa Microsoft Edge Voit käyttää Edge sisäänrakennetulla selaimella Tehtävänhallintaa mitkä sivustot tai laajennuksia s..


Collections vs. kirjanmerkit Microsoft Edge: Mikä ero on?

Microsoft Edge Mar 26, 2023

Kirjanmerkit, jotka reunapuhelut suosikit ovat olleet ydin selaimia vuosikymmenien ajan, mutta Microsoft Edge Esitteli uuden menetelmän Web-sisällön järjestämiseksi nimel..


Miten Microsoft Edge lukea artikkelit ääneen

Microsoft Edge Mar 19, 2023

Microsoft Joskus et vain tunne lukemista. Se voi olla artikkeli, wikipedia-merkintä tai koulun tutkimuspaperi. Sen sijaan, että etsitään YouTube-videota, kuuntele a..


Kuinka tehdä Microsoft Edge oletusselaimesta Androidissa

Microsoft Edge Mar 11, 2023

Microsoft Android-laitteissa on Google Chrome esiasennettu, mutta sinun ei tarvitse käyttää sitä. Jos käytät Microsoft Edge Tietokoneessa voit käyttää..


Kuinka ottaa käyttöön (tai poistaa käytöstä) salasanaehdotukset Microsoft Edge

Microsoft Edge Apr 26, 2023

Microsoft Edge on sisäänrakennettu salasanageneraattori, joka auttaa sinua luomaan salasanoja verkkotileille. Voit muuttaa tämän salasanan generaattorin päälle ja pois päältä ri..


Miten poistaa ja poista Microsoft Edge Math Solver

Microsoft Edge Jul 5, 2023

Matematiikan ongelmien ratkaiseminen helpottuu Microsoft Edgein uuden matematiikan ratkaisemiseksi. Kuitenkin, jos et aio käyttää sitä, voit poistaa sen helposti käytöstä tai pois..


Microsoft Edge todella haluaa auttaa sinua Shop Online

Microsoft Edge Sep 23, 2023

Microsoft lisää jatkuvasti Uudet ominaisuudet reunaan . Tänään yritys ilmoitti Paljon uusia juttuja, jotka tulevat selaimeen, mukaan lukien ominaisuudet, jotka..


Luokat