Kuinka käyttää elokuvan tilaa kuvaamaan parempaa videota iPhonessa

Oct 23, 2023
Apple
Hadrian / Shutterstock.com

Cinematic tilassa debytoi rinnalla iPhone 13 ja 13 Pro keinona ammunta sileä, elokuvamainen kuvamateriaalia painottaen syvyys-of-kentän. Näytämme miten kuvata seuraavan mestariteos kanssa.

Mikä on Cinematic-tila?

Cinematic on toiminto löytyy Applen oletuksena kamerasovelluksesta . Sen sydän, tämä tila on kaikki noin lisäämällä syvyys-of-kentän kuvaa kiiltävä siirtymät eri aiheista.

Käyttämällä useita kameroita laitteen takana, Cinematic tila voi älykkäästi seurata aiheita astuessaan tai poistua kohtauksen ja soveltaa faux syvyys-of-kentän vaikutus ei poikkea että nähtävä iPhonen Muotokuvatila . Tämä tarjoaa paljon selvempi syvyyttä-of-kentän vaikutus kuin, joita näkee sisään älypuhelin kamerasta.

Omena

Ajatuksena on jäljitellä sekä painopiste ulosvetäjä ja rikkaat pehmennys , joita näkee laaja aukko linssit. Mutta se ei lopu tähän, koska et voi muokata keskittyä vetää jälkeisissä jälkeen olet kuvannut materiaalia. Tämä on todellinen tähden elämää, koska sen avulla voit tehdä merkittäviä muutoksia videoosi ilman reshooting mitään.

Elokuvallinen tila ei ole täydellinen, mutta se tekee melko hyvää työtä koko. Kuten mikä tahansa ominaisuus, joka perustuu koneoppimisen ja ohjelmistoja ennustaminen, Cinematic-tila voi joskus vetää tarkennuksen sopimattomana ajankohtana tai aihe olit ei aio keskittyä. Kun näin tapahtuu, voit vaivattomasti muokata videon jälkeisissä paremmin ymmärtää näköä.

Kuvattu video on rajoitettu 1080p Dolby Vision HDR 30 kuvaa sekunnissa, verrattuna jopa 4K Dolby Vision HDR 60 kuvaa sekunnissa säännöllisesti ”Video” -tilassa. Apple voi lisätä tukea PRORES VIDEO elokuvamaisesta tilassa, kun se saapuu iPhonessa 13 Pro ja Pro Max myöhemmässä päivityksessä.

Mitkä laitteet voi ampua elokuvamaisesta tilassa?

Koska Cinematic-tila on sidottu laitteisto, ainoastaan ​​iPhone 13, 13 mini, 13 Pro ja 13 Pro Max ovat tuettuja. Vanhempien laitteiden kuten iPhone XS tai XR ja uudemmat, iPad Pro 12,9-tuumainen (3rd generation tai uudempi), iPad Pro 11-tuumainen (1. sukupolvi tai uudempi), iPad Air (3rd generation tai uudempi), ja iPad mini (5th sukupolvi tai uudempi) muokata Cinematic tilassa videot, jos ne ovat olleet päivitetty iOS 15 tai parempi .

Omena

Apple ei taannehtivasti Kauli kykyä ampua Cinematic tilassa iPhoneen 12 perheen tai aikaisemmin, eikä iPad Pro. Apple saattaa lisätä ominaisuus tulevaisuuden laitteita kuten iPad Pro, joka on jaettu monet high-end iPhonessa on kuten LiDAR ja Face tunnus.

Liittyvät: Mikä on LiDAR, ja miten Toimiiko se iPhonessa?

Miten kuvata Cinematic tila Video

Voit kuvata Cinematic tilassa oletusarvona iPhonen kameralla app. Avaa se ylös ja pyyhkäise muuttaa tiloja. Löydät Elokuvallinen tilassa kaksi pyyhkäisee vasemmalle käymänsä laitteeseen muotokuvatilassa.

iPhone 13 käyttäjät vain voi käyttää säännöllisesti laajakulmaobjektiivi ja eteenpäin suunnatut linssi ammuttaessa tässä tilassa, kun taas iPhonen 13 Pro käyttäjät voivat käyttää sekä laajaa ja kauko-objektiivi takana plus eteen päin kamera. The ultra-laajakulmaobjektiivi ei kyetä vihjeitä miten Apple on saavutettu merkittäviä aihetta seuraavaa vaikka aiheet ovat poissa kehyksen.

Paina ”f” -näppäintä ammuttaessa muuttaa tehokas aukko, mitattuna aukkoarvolla . Mitä pienempi luku on, sitä leveämpi tehokas aukko, ja matalampi syvyys alalla. Matala terävyysalue keinoja useamman taustalla on epätarkka, kun lukittu aihe. Kokeilkaa itse ja nähdä, miten tämä arvo vaikuttaa runkoon.

Liittyvät: Mikä on F-Stop valokuvauksessa?

Laukausta missä haluat kaikki kehyksen keskittyä (kuten maisema), lisäävät f-numeron. Saat ”elokuvallista” look, joka vetää silmät kohde, vähentää himmenninaukko hämärtää enemmän rungon ja suora katsojien huomion. Kun taas pienempi f-arvo antaisi enemmän valoa todelliseen kameran linssi, ei ole mitään merkittävää eroa Cinematic tilassa, koska ohjelmisto tekee suurimman osan raskainta.

Voit myös vaihtaa valotusarvo (EV) kuin mitä ammuttaessa ”Video” -tilassa normaalisti. Voit tehdä tämän napauttamalla pientä nuolikuvaketta sitten käyttämällä ”+/-” -painiketta kirkastaa tai tummentaa kohtauksen.

Rata aiheet automaattisesti Your Shot

Yksi parhaista ominaisuuksista Cinematic tila on kohteen seuranta. Tämä tarkoittaa, että iPhone voi tunnistaa ja jäljittää tiettyjen aiheiden kuten ihmisiä, eläimiä ja jopa esineitä, kuten autoja tai ruokaa.

Voit tarkentaa kohteeseen ammuttaessa, paina sitä normaaliin tapaan. Voit sitten kertoa iPhonen että haluat seurata kohde napauttamalla uudelleen, missä vaiheessa näet ”AF-seuranta Lock” -viesti ruudulla. Vaikka iPhone voi ennustaa ja seurata automaattisesti joissakin oppiaineissa astuessaan paikalle (varsinkin kasvot ja ihmisiä), elottomia esineitä eivät ole usein ”muistaa”, kun he menevät ulos runko.

Kun kohde on jäljitetty voit liikkua ja iPhone yrittää seurata, että objekti ja keskittyä siihen. Tämä sisältää, jos yrität siirtää lähemmäs tai kauemmas aihe, tehokkaasti vetämällä painopiste sinulle. Jos haluat mieluummin lukko tarkennus tietylle etäisyydelle kamerasta tapaan kuin ”Video” -tilassa, kosketa ja pidossa.

Elokuvamainen tilassa on hieman mielessä oma liikaa. Esimerkiksi aihe katsomalla poispäin runko voi aiheuttaa iPhonen keskittyä johonkin muuhun, ja päinvastoin. Miten laite käyttäytyy pitkälti riippuu siitä, mitä muuta on ammuttu, mutta onneksi voit siivota mitään missteps ylös postitse.

Muokata videoita otettu Cinematic tila

Muokata videoita otettu Cinematic tilassa on vähän kuin ammunta Cinematic tilassa ylipäätään. Voit tehdä paljon samoja asioita, kuten salakuuntelu aiheista keskittymään tai seurata, ja voit vaihtaa tehokkaasti aukon koko leikkeen napauttamalla ”f” arvo sivun oikeassa yläkulmassa.

Milloin tahansa, voit poistaa Cinematic tilassa epätarkkuutta ja muita ominaisuuksia naputtelemalla ”Cinematic” -logo. Saat luultavasti korkeamman resoluution video suuremmilla kehysnopeuksia yksinkertaisesti ampumisen ”Video” -tilassa ensiksi, mutta tämä mahdollisuus on olemassa kuitenkin.

Alareunassa näyttö on video aikajanalla. Voit siirtää alku- ja leikata videon, aivan kuten te säännöllisesti video. Tämän alla on toinen aikajana, tällä kertaa tallentaa keskittyä vetää.

Milloin tahansa aikajanalla, voit napauttaa aihe tarkentaa siihen (tai kaksoiskoskettamalla seurata). Tämä lisätään tarkennuksen aikajanan pisteellä tai keltaisella tapauksessa seuranta. Voit napauttaa näitä keltaisia ​​täpliä poistamiseksi Seurantaohjeet ja lisätä vetää koko leikkeen.

Valkoisia pisteitä näet tarkennuksen aikajanalla osoittaa panoksia teit videon tallennus ensinnäkin, ja jos ”Palauta” default kohti -painiketta sivun oikeassa yläkulmassa nämä vedot palautetaan. Voit myös napauttaa keltainen ”Tracking” -painiketta (se näyttää etsin laatikko kaksi ympyrää siihen) seurannan käytöstäpoistotoimintoa koko leikkeen.

Parane kuvamateriaalia Cinematic tilassa

Saat parhaat tulokset, kuvien sommittelua joka korostaa alan syvyyttä. Tämä saavutetaan parhaiten aiheella, joka on lähellä kameraa ja taustalla, joka on etäisyydellä, vaikka iPhone pyrkii tekemään hyvää työtä, jonka tarkoituksena on käyttää vaikutusta syvyyksissä.

Applen stabilointia käytetään automaattisesti elokuvateatterin videolle, mikä on hienoa, jos sinulla on häpeällisiä kädet tai ampuu liikkuessasi. Auttaa tätä, yritä pitää liikkeesi mahdollisimman sileänä, kun ne panning tai siirtyminen vakuuttavammaksi.

Kokeilu on avain, varsinkin kun muokkaat videota. Sinun pitäisi pelata eri syvyyttä ja keskittyä vaikutuksia sinulle ja nähdä, miten he työskentelevät ja miten parhaiten käyttää niitä. Voit tehdä entistä paremman käytön laitteen kamerasi, tarkista Täydellinen luettelo iPhone-kameravihjeistä .

Liittyvät: Kuinka käyttää iPhone-kameran sovellusta: Ultimate Guide


Apple - Suosituimmat artikkelit

Parhaimmat Bluetooth Trackers 2021

Apple Sep 15, 2023

Omena Päivitys, 15.9.21: Olemme arvioineet suosituksemme ja olemme varmoja ne ovat edelleen paras Bluetooth jäljittää voit ostaa. Mikä on etsitt..


Parhaat iPadit 2021 piirustukseen, matkaan ja enemmän

Apple Sep 24, 2023

Hakku Media / Shutterstock.com Ostokset iPad vuonna 2021 iPad on Applen linja tabletti tietokoneita. He virtansa iPadOS , Muokattu ver..


HomePod Mini on tulossa Apple TV: n paras ystävä

Apple Sep 20, 2023

photoschmidt / Shutterstock.com Jos käytät Apple HomeKit kuin go- älykoti palvelu, IOS 15 ja iPados 15 tuovat mukanaan pa..


Paras Apple Watch Bands of 2021

Apple Sep 13, 2023

Omena Mikä on etsittävä Apple Watch Band vuonna 2021 Kun Apple ensin julkaisi Apple Watch vuonna 2015, se oli vaikea löytää vaihdettavissa ..


Kuinka käytöstä "Jaettu kanssasi" Apple TV

Apple Oct 28, 2023

Kaikki elokuvat tai näyttää yhteystietosi osuutena viesteissä Jaettu kanssasi Osa Apple TV: ssä. Jos tämä osio häiritsee sinua tilaa, tässä voit poistaa sen käytös..


Parhaat iPad-tapaukset, joissa oli 2021

Apple Oct 27, 2023

Omena Mikä on etsittävä iPad asiassa vuonna 2021 Apple iPads ovat yllättävän kova, mutta kaikki on tehty lasista ja metallista on edelleen jonk..


Paras iPhone 13 -tapaukset 2021

Apple Oct 15, 2023

FRAMESIRA / Shutterstock.com Mikä on etsittävä iPhone 13 Case 2021 Kun ostat kaunis moderni älypuhelin kuten iPhone 13 Se melkein ..


Paras iPhone 13 Pro MAX -tapaukset 2021

Apple Nov 19, 2023

Karlis Dambrans / Shutterstock.com Mikä on etsittävä iPhone asiassa vuonna 2021 Valitsemalla tapauksessa suojata puhelimesi vahingoilta sekä ku..


Luokat