Microsoft PowerPoint -palkin luominen

Feb 23, 2023
Microsoft PowerPoint

Edistyspalkki on grafiikka, että PowerPointissa visuaalinen osoittaa visuaalisesti valmiiksi valmistetun diaesityksen prosenttiosuus. Se on myös hyvä indikaattori jäljellä olevasta määrästä. Näin voit luoda Progress Bar Microsoft Powerpointissa.

Voit luoda manuaalisesti edistymispalkin Muodon asettaminen jokaisen dian alareunassa. Tämän lähestymistavan ongelma on se, että sinun on mitattava kunkin muodon pituus esittelyssä olevien diojen määrän perusteella. Lisäksi, jos lisäät tai poistat dia, sinun on palautettava manuaalisesti edistymispalkki jokaisella diaesityksessä.

Pitää kaikki johdonmukainen ja säästää itsellesi vakava päänsärky, voit Käytä makroa Voit luoda edistymispalkin. Tämän makron avulla edistymispalkki säätää itseään automaattisesti esittelyssä olevien diojen määrän perusteella.

Liittyvät: Macros selitti: Miksi Microsoft Office -tiedostot voivat olla vaarallisia

Ensimmäinen, Avaa PowerPoint-esitys Että haluat luoda edistymispalkin. Kun se on auki, napsauta "Näytä" -välilehteä ja valitse sitten "makrot".

"Makro" -ikkuna tulee näkyviin. Tekstiruutuun alla "Macro Name", kirjoita uusi makroasi nimi. Nimi ei voi sisältää välilyöntejä. Kun se on syötetty, napsauta "Luo," tai, jos käytät Macia, napsauta "+" -kuvaketta.

"Microsoft Visual Basic for Sovellukset (VBA)" -ikkuna avataan nyt. Editorissa näet tämän koodin:

 Sub Progressbar ()

Loppu Sub 

Ensinnäkin, aseta kohdistin kahden koodin rivin väliin.

Seuraavaksi kopioi ja liitä tämä koodi:

 Virheestä jatka seuraava 
ActivePresentation
x = 1: lle .slides.count
.Slides (x) .Shapes ("Pb"). Poista
SET S = .SLides ( X) .Shapes.AddShape (MSOSHAPAPECTANGLE, _
0, .Pagesetup.slideHeight - 12, _
X * .Pagesetup.slidewidth / .Slides.Count, 12)
S.Fill.Forecolor.rgb = RGB (127, 0, 0)
S.Name = "Pb"
Seuraava X:
Lopeta

Kun se on liitetty, koodisi pitäisi näyttää tältä editorilla.

Huomautus: Koodin ensimmäisen ja viimeisen rivin välillä ei ole rivitaukoja.

Voit nyt sulkea VBA-ikkunan. Takaisin Microsoft PowerPoint -ohjelmalla napsauttamalla "Macros" uudelleen "Näytä" -välilehdellä uudelleen.

Seuraavaksi valitse sitten makron nimi ("Progressbar" esimerkkissamme) valitaksesi sen ja napsauta sitten "Suorita".

Edistymispalkki näkyy nyt jokaisen esityksen jokaisen dian alareunassa.


Jos poistat dia, etenemispalkki säätyy automaattisesti automaattisesti. Jos lisäät uuden dia, sinun on suoritettava makro uudelleen (näkymä & gt; makro & gt; ajetaan). Se on vähäistä haittaa verrattuna kaiken manuaalisesti.


Microsoft PowerPoint - Suosituimmat artikkelit

Pyramidin luominen ja asettaminen Microsoft PowerPointissa

Microsoft PowerPoint Feb 14, 2023

Osa PowerPointin viehätyksestä on sen kyky käyttää erilaisia ​​grafiikkaa havainnollistamaan pisteitä yleisölle. Yleisesti käytetty grafiikka on pyramidi. Näet usein sen esi..


Microsoft PowerPointin mukautetun näyttelyn luominen

Microsoft PowerPoint Jun 27, 2023

Jos sinulla on pitkä PowerPoint-esitys, mutta haluat näyttää diojen osajoukon siitä, voit luoda mukautetun näytön. Näin voit esittää mini-diaesityksen omasta tai linkistä esityk..


Microsoft PowerPointin

Microsoft PowerPoint Jul 21, 2023

Jos sinulla on useita esineitä PowerPoint-diassa, haluat määrittää saman animaation, sinun ei tarvitse soveltaa animaatiota yksilöllisesti. Sen sijaan ryhmittele ne yhteen niin, et..


Taulukon lisääminen ja muotoileminen Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Aug 2, 2023

Taulukot ovat joustavia vielä puhtaita työkaluja tietojen näyttämistä. Joten jos tarvitset hieman rakenteen näyttämään numeroita, lukuja tai tekstiä Microsoft PowerPoint-esitykse..


Videon lisääminen Microsoft PowerPoint -esitykseen

Microsoft PowerPoint Oct 8, 2023

Videoita voi tehdä esityksiä entistä kiinnostavinta. Jos etsit lisätä videon Microsoft PowerPoint-esityksen, se on helppo tehdä niin. Näytämme sinulle, miten. Videoid..


Voinko lopettaa ihmiset muokkaamasta PowerPoint-esitystä?

Microsoft PowerPoint Nov 7, 2023

PowerPoint-esityksen eheyden säilyttäminen, voit halutessasi yrittää estää muita muokkaamasta sitä. Riippuen Office-versiosta, sinulla on muutamia asioita, joita voit tehdä estää..


Kuinka luoda toimintapainikkeita Microsoft PowerPointissa

Microsoft PowerPoint Oct 21, 2023

On paljon tapoja tehdä erottuva esitys Microsoft PowerPointissa. Yksi tapa on luoda toimintapainikkeita. Oli se sitten nuoli, jolla voidaan edistää diaa tai pelaamispainiketta vid..


Kuinka muuttaa kieltä Microsoft PowerPointissa

Microsoft PowerPoint Nov 3, 2023

LUMMAN POWERPOTPING ESITTELY toisella kielellä? Voit muuttaa tekstikielen (käytetty korjauskorjauksiin) tai käyttöliittymäkieltä (käytetty valikoihin). Näin. Alla olevat ohjeet to..


Luokat