ExpressVPN vs. NordVPN: Mikä on paras VPN?

Sep 21, 2023
VPN: t
Maor_winetrob / shutterstock.com

Jos etsit Paras VPN tarpeidesi mukaan mahdollisuudet ovat ExpressVPN ja Nordvpn . Molemmat hallitsevat VPN-markkinoita niiden laajojen ominaisuuksien, nopeuden ja yleisen käytettävyyden ansiosta. Voit selvittää, mikä on parempi sovi sinulle, me vertailla niitä useilla kriteereillä ja nähdä, mikä tulee ulos päälle.

Lyhyesti sanottuna me ajattelemme, että ExpressVPN on parempi valinta, koska se on nopeampi ja helpompi käyttää, mutta sillä on suuret haittapuolet: se on melko tyyris. Nordvpn poimii löysän, joka tarjoaa suurta arvoa monivuotisista suunnitelmista. Nordvpn on myös hieman muokattavissa.

ExpressVPN vs. NordVPN-ominaisuudet

Aloitetaan ominaisuuksia. Kaiken kaikkiaan NordvPN tarjoaa enemmän erilaisia ​​ominaisuuksia, kun taas ExpressVPN-kokemus on paljon vähemmän muokattavissa. Se sanoi, ExpressVPN on hieman tehokkaampi VPN. Se saa asiat paljon paremmin kuin NordvPN tekee.

Netflix ja muut suoratoistopalvelut

ExpressVPN pääsee Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin helpommin kuin NordvPN. Huolimatta äskettäisestä Netflix VPN Cracdown , ExpressVPN saa edelleen muiden maiden Netflix-kirjastoja, vaikka se on paljon vaikeampi Käytä VPN: ää Netflixilla .

NordvPN ei tee lähes yhtä hyvää työtä, koska Netflix päivitti havaitsemisjärjestelmänsä. Vaikka olemme saaneet raportteja, joita jotkut NordvPN-palvelimet Yhdysvalloissa työskentelevät Netflixin kanssa, emme voineet luoda tuloksia.

Sellaisina me menemme pois raajoihin ja sanomalla, että ExpressVPN on paras valinta ihmisille, jotka haluavat käyttää VPN: tä tv-ohjelmien ja elokuvien virtauksista. Samaan aikaan aiomme suojata vedot hieman ja muistuttaa lukijoita, joita mittarilukema voi hyvin vaihdella, mitkä palvelimet toimivat ja jotka eivät jatkuvasti muuttumassa.

Nopeus ja palvelimen määrä

Yksi asia, joka voi vaikuttaa johonkin, kuten pääset läpi Netflixille, on palvelimien määrä, jokainen palvelu on käytettävissä. Puhtaissa numeroilla NordVPN on selkeä voittaja, jossa on yli 5 000 palvelinta 60 maassa, kun taas ExpressVPN tarjoaa yli 3 000 enemmän kuin 90 maassa.

Mutta vaikka 5000 on paljon yli 3000, numerot eivät kerro koko tarinaa täällä. Yksi, maantieteellinen levitys ExpressVPN-tarjoukset voivat olla parempaa kauppaa joillekin ihmisille, varsinkin jos he tarvitsevat IP-osoite tiettyä maata ja NordvPN ei tapahdu sitä.

Näyttää myös, että ExpressVPN: n palvelimet toimivat paremmin kuin NordvPN: n tekevät. Yhteysajat ovat nopeampia. Nopeudet, joita saat yleensä paremmin. Sanomme "Yleisesti", koska NordvPN on hyvin osuma ja kaipaat: sen nopeimmat palvelimet ovat parempia kuin mitä ExpressVPN on tarjonnut, mutta useammin kuin sinulla ei ole hidasta palvelinta.

ExpressVPN: llä ei ole tätä ongelmaa melkein yhtä huonosti, ja saat aina enemmän tai vähemmän samoja nopeuksia, pitää maantieteellisen etäisyyden mielessä. Kaiken kaikkiaan ExpressVPN: n kokemuksemme on paljon parempi.

Torrenting

Jos olet enimmäkseen kiinnostunut saada VPN, jotta voit Lataa torrentit , molemmat palvelut toimivat hyvin. ExpressVPN: llä on nopeus ja turvallisuus, jotta voit pitää sinut nimettömänä, kun taas NordVPN tarjoaa lisäominaisuuksia. Esimerkiksi NordvPN tarjoaa erityisiä P2P-palvelimia, jotka lupaavat suuremman kapasiteetin ja nopeuden, vaikka käytännössä emme ole huomanneet niin paljon eroa.

Mikä on mielenkiintoinen NordvPN: stä, se tarjoaa erikoistuneita tappaa kytkin : Useimmissa tapauksissa pysäytyskatkaisin vain sammuta Internet aina yhteyden VPN-palvelimeen katkeaa. Se on elintärkeä epäonnistunut. ExpressVPN ja NordvPN tarjoavat molemmat, mutta NordVPN tarjoaa myös erikoistuneelle versiolle, joka kytkeytyy pois vain tiettyjen sovellusten pääsyn Internetiin.

Tämä on hienoa Torrenterille, kuten voit asettaa BitTorrent-asiakas Sammuttaa, kun VPN epäonnistuu, mutta pidä kaikki muut ohjelmat käynnissä. Se on viileä pieni ominaisuus, ja se on erittäin kätevä tietyille käyttäjille.

Turvallisuusominaisuudet

NordvPN ja ExpressVPN tarjoavat runsaasti suojausominaisuuksia. Molemmat tarjoavat korkealaatuista salausta oletuksena (AES-256, vaikkakin kiitoksia " Sotilaallinen salaus "Näyttää olevan kadonnut kotisivuistaan) ja edellä mainituista tappamiskytkimistä.

Kuin VPN-protokolla Menetelmä, jonka avulla VPN ”puhuu” sivustoja, kunkin palvelun oletuksena oman mittatilaustyönä protokollaa. Olemme ennaltaehkäisellisesti katettu ExpressVPN Lightway Ja se on kiinteä, nopea protokolla, kun taas NordVPN tarjoaa Nordlynx, joka perustuu WireGuard, toinen top-of-the-line-protokollaa. Molemmat näyttävät kiinteät vaihtoehdot, mutta voit aina siirtyä tavalliseen OpenVPN: hen, jos haluat niin.

Nordvpn tarjoaa myös mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten kaksinkertaiset VPN: t, jotka lähettävät yhteyden kahden VPN-palvelimen kautta, yksi toisensa jälkeen. Vaikka tämä saattaa tuntua viileältä, ei näytä olevan mitään todellista etua, koska kaikki se on Hidastaa VPN-yhteyttä Vielä enemmän kaikkien kilometrejen kanssa sen täytyy matkustaa. Lisäksi, jos yksi VPN-palvelin ei täytä yhteyttä, toinen ei auta paljon.

Viimeinen mielenkiintoinen ja vähemmän kosmeettinen ominaisuus on Nordvn's Cybersec, Adblocker. Kun pelattiin sen kanssa, mutta emme näe liikaa eroa muiden yhteisten adblockersin kanssa, joten se on enemmän mielenkiintoinen bonus kuin syy rekisteröityä NordvPN: hen.

Hinta

Vaikka pidämme ExpressVPN: n ominaisuuksia paremmin kuin NordvPN: n, se tulee hintaan. ExpressVPN on yksi markkinoiden kalleimmista VPN: stä alle 100 dollaria vuodessa. Jopa Hanki kolme kuukautta ylimääräistä ilmaiseksi ei ota reunaa pois.

Nordvpn on paljon halvempaa 89 dollaria ensimmäisten kahden vuoden ajan, mutta tämän ajan kuluttua uudistumiskustannukset ovat yli 300 dollaria. Silti 89 dollaria kahden vuoden palvelukseen on alle puolet 100 dollaria vuodessa. Jos kaikki muu on yhtä suuri kuin sinä olet todennäköisesti paras allekirjoittamisesta NordvPN: lle ja sitten uudelleen tarkistettava asiaa kahden vuoden kuluttua.

Kokemuksessamme NordVPN on aina Tarjoaa jonkinlaista kampanjaa tai muuta , Joten voit vapaasti jättää ajastinta ylennykset bannereita.

Kumpi VPN menet, molemmat tarjoavat 30 päivän rahat takaisin-takuu, joten jos et ole onnellinen, peruuta tilauksesi tuona aikana ja saat kaikki rahat takaisin. Meillä ei ole koskaan ollut ongelmia tämän hyvityksen kanssa, emmekä ole kuulleet tarinoita ihmisistä, joilla on.

Yksityisyys

Kun se tulee yksityisyydestä, molemmat kilpailijat pisteet hyvin. The ExpressVPN Tietosuojakäytäntö ja NordvPN Tietosuojakäytäntö Molemmat ovat nimenomaisesti selvää, ettei kukaan ole lokia. Kuitenkin, kun keskustelemme pituudelta Meidän kattavuus ei-log vpns , ei ole hyvää tapaa varmistaa. Lopulta käytämme molempia palveluja heidän sanaansa.

Se sanoi, ei ole viitteitä siitä, että joko ExpressVPN tai NordVPN on pelannut vilunkia asiakastiedot. Vaikka aina keinottelu ja huhu kelluu internetistä - se on pedon luonne - ainoa vikoja, jota löydämme on 2019 Nordvpn hack jossa kolmas osapuoli sai tutustua NordVPN palvelimille.

Joitakin yksityiskohtia, joista tämä tapahtuma on hieman outoa, mutta kaiken kaikkiaan yhtiö toimi suunnilleen yhtä hyvin kuin sinä voisi odottaa, joten se on mitään emme voi pitää sitä vastaan. Molemmat palvelut saisimme hyväksyntänsä, kun se tulee yksityisyyteen.

Helppokäyttöisyys

ExpressVPN ja NordVPN ovat helppokäyttöisiä, mutta eivät ota erilaisia ​​lähestymistapoja. ExpressVPN antaa sinulle yksi iso nappi kytkeä VPN päälle ja pois päältä ja sen alapuolella pienempi painike valita palvelimelle. On myös joitakin riisuttu asetukset sotkea, mutta ei mitään erikoista. Sovellus pitää asiat yksinkertaisina, voit asettaa ja unohtaa se.

NordVPN myös yksi painike vaihtaa päälle ja pois-vaikka ei ole mahdollistanut sitä näkyvästi-mutta muuten on laajalti erilainen käyttöliittymä. Yhden, tärkein rajapinta on interaktiivinen kartta, jossa voi nähdä, missä voit kytkeä-hienoa, jos haluat tietyillä maantieteellisillä oivalluksia.

Jos menet asetusvalikosta kuitenkin näet missä NordVPN paistaa. Jossa ExpressVPN vain voit toggle kourallinen toimintoja, NordVPN on kaikenlaisia ​​kelloja ja pillejä. Yksi esimerkki on pysäytyskatkaisin aiemmin mainittiin, mutta on olemassa myös joitakin suuria tapoja hienosäätää Split tunnelointi , Kuten perustamalla VPN vain tietyt sovellukset. Se on aika näppärä.

Palvelimien valinta

Mitä vähemmän hauskaa, vaikka on poiminta erityinen palvelimelle. Vaikka molemmat palvelut on autopicker-, joka toimii todella hyvin löytää tiettyä palvelin on paljon helpompaa ExpressVPN. Saat massiivinen listan poimia eri paikoista useimmissa maissa.

Ei niin NordVPN, jonka avulla voit valita kohde, ja sitten on sinulle selaa palvelimia sillä on siellä. Koska se on niin paljon, et usein jumissa rullata jonkin aikaa, toivoen seuraava on se, joka saa sinut Netflix.

Tietyssä määrin, sinulla on tämä sama ongelma ExpressVPN, mutta se on helpompi muistaa palvelimen nimi, kuten ”New York # 1” kuin ”Yhdysvallat # 814.” Vaikka se voi tuntua pieniä, löytää oikea palvelinta NordVPN saa ärsyttävää nopea ja se on iso isku sitä.

Yhteenvetona: Jos olet set-se-ja-unohda-se tyyppi, niin ExpressVPN on luultavasti VPN sinulle. Jos haluat viulu noin vähän enemmän asetuksia, niin NordVPN todennäköisesti lippu. Yleensä kuitenkin suosimme ExpressVPN vähäinen panostus enemmän.

Tuomio

Kaiken suosimme ExpressVPN yli Nordvpn . Vaikka me niin NordVPN on vähän joustavampi, monet sen ominaisuudet tuntua extrat-tai jopa kosmeettisia.

ExpressVPN voi tarjota vähemmän ensi silmäyksellä, sen parempi nopeudet ja kykyä päästä Netflix johdonmukaisemmin arvostellakseen korkeampi silmämme.

Silti alle $ 90 kahden vuoden NordVPN on mielenkiintoinen juttu, varsinkin jos streaming ei ole liian korkea teidän prioriteettiluettelon.


VPN: t - Suosituimmat artikkelit

Mikä on ei-log VPN, ja miksi se on tärkeää yksityisyyden kannalta?

VPN: t Mar 20, 2023

Uusi Afrikka / Shutterstock.com Yksi suurimmista lupauksista VPN-palveluista on se, että he eivät pidä lokija. Se on kielletty verkkosivuilla ja ominaisuu..


Kuinka tarkistaa, onko sivustot estäneet Kiinassa

VPN: t May 17, 2023

Sean Pavone / Shutterstock.com Jos olet matkalla Kiinassa tai ovat vain uteliaita laji, haluat ehkä tietää, mitkä sivustot ovat estänyt suuri palomu..


ovat VPNS-laillisia?

VPN: t Jun 24, 2023

Wit Olszewski / Shutterstock.com Kuten virtuaalisista käytetään usein asioita, jotka eivät ole täysin laillista, kuten torrenting tekijänoikeuksin ..


Mitä hajautettuja vpns?

VPN: t Aug 17, 2023

TAW4 / Shutterstock.com Hajautetut VPN: t saattavat olla uusin tapa, jolla voimme pysyä turvassa web-ja jopa toutted keinona, jolla voimme muuttaa tapaa Int..


Mikä on VPN-tappaminen ja tarvitset sitä?

VPN: t Aug 4, 2023

chello700 / shutterstock.com Ostokset a VPN-palveluntarjoaja voi olla hankalaa, joten kaventaminen sinun täytyy olla ominaisuuksia, jotka voivat au..


ExpressVPN myy $ 1 miljardin Lupaukset tietosi pysyy Yksityinen

VPN: t Sep 15, 2023

II.studio/Shutterstock.com Muita muistuttaen siitä, kuinka suosittu ExpressVPN on, yhtiö myytiin Kape Technologies lähes $ 1 miljardi euroa. Huolimatta my..


IPVANISH VS. ExpressVPN: Mikä on paras VPN?

VPN: t Nov 27, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Ipvanish ja ExpressVPN ovat kaksi suurimmista nimistä VPN-teollisuudessa. ExpressVPN on yksi Parh..


Nordvpn vs. Ipvanish: Mikä on paras VPN?

VPN: t Nov 25, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Nordvpn ja Ipvanish kaksi isoja nimiä VPN teollisuudessa, ja et voi auttaa, mutta törmätä molemmat..


Luokat