ExpressVPN myy $ 1 miljardin Lupaukset tietosi pysyy Yksityinen

Sep 15, 2023
VPN: t
II.studio/Shutterstock.com

Muita muistuttaen siitä, kuinka suosittu ExpressVPN on, yhtiö myytiin Kape Technologies lähes $ 1 miljardi euroa. Huolimatta myynti, ExpressVPN lupaa käyttäjille samantasoista yksityisyyden aina tarjolla.

ExpressVPN heitti Tweet Kaupan jälkeen ilmoitus, ja kuten arvata saattaa, yhtiö vaikutti iloiselta. ”Olemme iloisia jakaa meidän tulee liittyä Kape, Lontoon pörssi-pörssiyhtiö, muodostaa maailman johtavia digitaalisten yksityisyys” titityy sanoi. Tietenkin, summa $ 936 miljoonaa miksei yritys mielellään?

Olemme iloisia jakaa meidän tulee liittyä Kape, Lontoon pörssi-pörssiyhtiö, muodostaa maailman johtavia digitaalisten yksityisyyttä.

Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet meitä rakentamaan enemmän yksityisiä, turvallinen, ja avoimen internetin yli viimeisten 10 vuoden aikana. https://t.co/tMtASfJXPL

- ExpressVPN (@expressvpn) 13 syyskuu 2021

Onko käyttäjien pitäisi iloita tästä tapahtuman jää nähtäväksi. Olemme suositeltava ExpressVPN parhaaksi VPN-palvelun , Ja hyvästä syystä. ExpressVPN kirjoittanut paljon, sanomalla, että asiat olisivat vain parantaa ostamalla.

Liittyvät: Parhaat VPN-palvelut 2021 Netflix, yksityisyys ja paljon muuta

”ExpressVPN pysyy erillisenä palveluna muista Kape merkkejä, ja kaikki olet tullut tuntemaan ja rakastamaan noin ExpressVPN vain edelleen parantaa: palkittuja nopeus ja luotettavuus, palkkio maailmanlaajuinen palvelimen verkko ja kaistanleveyttä, 24/7 live chat , BVI toimivalta, politiikka ei kerätä toimintaa tai yhteyden lokit, riippumattoman kolmannen osapuolen tarkastuksia, ja enemmän ”, yhtiön postitse lukee.

Sikäli kuin Kape menee, ExpressVPN puhui yhtiön ”selvä sitoutunut suojelemaan käyttäjien yksityisyyttä.” Se lainasi myös yrityksen ”track record vaalimaan vaativa tietosuojakäytännöistä ja politiikkaa muiden yksityisyyttä suojaavat palvelut.”

Kape käytetään nimitystä Crossrider, ja se oli yritys rakennettu myydä mainoksia. Vuonna 2015 yhteisessä tutkimuksessa University of California, Berkeley ja Google tunnistaa Crossrider merkittäväksi kumppaniksi mainoksen suuttimet, kuten superfish . Malwarebytes todella listattu Crossrider eräänlaisena adware.

Yhtiö teki työkalut rakennusten laajennuksia ja sovelluksia Windows ja Mac, joita voitaisiin kaupallistettu pakottamalla mainoksia päälle ihmisten näyttöjä ei ehkä ole paras etsiä yritys, joka juuri ostanut yksi suosituimmista VPNs markkinoilla.

Se oli alle Crossrider nimellä. Tultuaan Kape Technologies, yritys on ostanut useita vpns, mukaan lukien Yksityinen Internet-yhteys ja CyberGhost VPN , Joten on selvää, että se on tosissaan VPNs ja mitä he tuovat pöytään .

Perustuu niiden lainaus edellä ja Kape saavutukset lähtien identiteettinsä muutos vuonna 2018, ExpressVPN ehkä ole niin paha paikka. Kuitenkin meidän täytyy odottaa ja katsoa, ​​onko ExpressVPN voi pysyä lupauksensa suojella käyttäjiä tai jos yhtiö horjua sen politiikan uudessa omistuksessa.


VPN: t - Suosituimmat artikkelit

Mikä on ei-log VPN, ja miksi se on tärkeää yksityisyyden kannalta?

VPN: t Mar 20, 2023

Uusi Afrikka / Shutterstock.com Yksi suurimmista lupauksista VPN-palveluista on se, että he eivät pidä lokija. Se on kielletty verkkosivuilla ja ominaisuu..


Onko VPN todella tehdä online-toiminnasta yksityisenä?

VPN: t Apr 1, 2023

StunningArt / Shutterstock.com VPN: t mainostetaan parhaiten-ehkä jopa ainoa tapa-pysyä yksityisen verkossa, mutta onko se todella totta? Jos katsomme pidemm..


Miten VPN Split Tunneling toimii?

VPN: t Jun 28, 2023

Daniel Vulin / Shutterstock.com Jaettu tunnelointi on yksi kätevämpi ominaisuuksia VPN voi tarjota, joten voit käyttää VPN asioita haluat säilyttää t..


Lenovo haluaa myydä Privacy tilauspalveluna

VPN: t Aug 26, 2023

JhvePhoto / Shutterstock.com On myös paljon tapoja Suojaa itsesi, kun olet verkossa . Lenovo haluaa olla yksi näistä suojamuodosta, kuten yhtiöl..


Nordvpn vs. Ipvanish: Mikä on paras VPN?

VPN: t Nov 25, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Nordvpn ja Ipvanish kaksi isoja nimiä VPN teollisuudessa, ja et voi auttaa, mutta törmätä molemmat..


Kuinka katsella Yhdysvaltoja vs. Alankomaiden maailmancup -peli ilmaiseksi

VPN: t Dec 2, 2022

Lauantaina 3. joulukuuta Yhdysvaltain miesten kansallinen jalkapallojoukkue menee varpaisiin varpaisiin Alankomaiden maajoukkueen kanssa FIFA: n maailmancup Qatar 2022: n kierroksella 162. Joil..


Kuinka katsella Ranskan ottamista Englantiin ilmaiseksi ExpressVPN: llä

VPN: t Dec 9, 2022

FIFA: n maailmancup Qatarin puolivälierät jatkavat kireällä ottelussa Englannin ja Ranskan välillä tänä lauantaina 10. joulukuuta klo 14.00 EST. Katso kaikki toiminnot ilmaiseksi, kun s..


Kuinka asentaa Windows -tietokone VPN -reitittimeksi

VPN: t Nov 2, 2023

Jos haluat asentaa a VPN laitteella, joka ei salli sitä, kuten älytelevisio tai jopa tulostin, yksinkertaisin tapa kiertää tätä ongelmaa on käyttää a VPN -reititin ..


Luokat