Luokat

Suosituimmat artikkelit

5 mahtavaa Raspberry Pi -tarvikketta ostaa vuonna 2023

vadelma Pi Jan 23, 2023

Onko sinulla juuri a Raspberry Pi (tai Toinen yksittäinen tietokone ) Tai olet jättänyt yhden istuvan laatikossa jonnekin, lisävarusteet saattavat olla inspiraatiota, ..


Kuinka ryhmitellä ja romahtaa rivejä Microsoft Excelissä

Microsoft Excel Jan 19, 2023

Vain nähdäksesi, jonka haluat nähdä, voi olla työlästä, kun työskentelet suuren laskentataulukon kanssa. Onneksi Excel tarjoaa erilaisia työkaluja, joita voit yksinkertaistaa tietojasi..


Miksi tulostini on offline -tilassa? (ja kuinka saada se verkossa)

Tietokoneet Jan 19, 2023

Tulostimesi on useita mahdollisia syitä offline -tilassa. Useimmissa tapauksissa ongelma on helppo korjata, kunhan tiedät mistä etsiä. Tästä syystä tulostin on offline -tilassa, ja kuink..


Kuinka kuunnella Hi-Res-ääntä iPhonessa ja iPadissa

iPhone & iPad Dec 31, 2022

Apple menee all-in Hi-Res Audio -sovelluksella, joka tarjoaa suuren osan Apple Music -kirjastosta Hi-Resissä. Valitettavasti iPhonen tai iPadin hi-resisten kuunteleminen ei ole täysin suoravi..


Kuinka käyttää git -sulautumista

Programing Dec 31, 2022

Git käyttää haaroita kehitysvirtojen eristämiseen, jotta vakaan vapautumishaaran saastuttamisesta estäisi. Työn tuominen haaraan päävirtaan tarkoittaa oksien yhdistämistä. Näin teet ..


GPU -fanit eivät pyöri: miksi se tapahtuu ja kuinka korjata se

Tietokoneet Dec 30, 2022

GPU: t yleensä saavat kuuma Miljoonien pikselien käsittely sinulle, joten hiljaiset jäähdytysfanit voivat olla ymmärrettävästi huolestuttavia! Jos huomaat, että GPU: n fanit ..


Kuinka suoratoistaa 2023 Rose Bowl Live

YouTube & YouTube TV Dec 30, 2022

Pisin yliopistojalkapallo-kulhopeli, Ruusukulho Esittelee kaksi urheilun huippujoukkuetta. 109. painos sisältää Utahin ottamisen Penn Statelle klo 16.00. ET / 1 p. PT 2. tammikuut..


Kuinka muuttaa Reddit -käyttäjänimesi

Reddit Dec 30, 2022

Haluatko mennä erilaisella käyttäjätunnuksella Redditissä? Vaikka Reddit -rajat, kun voit muuttaa käyttäjänimesi, on erityisiä tapauksia, joissa se on mahdollista. Tutkimme käytettäv..


Kuinka suoratoistaa 2023 Rose Parade Live

Peacock Dec 30, 2022

Uudenvuoden perinne vuodesta 1890, Ruusuparaati Palaa Kalifornian Pasadenan kaduille 2. tammikuuta 2023 klo 11.00 ET / 8 PT, 80 plus-kelluvilla, marssinauhoilla ja hevosurheiluyksik�..


Kuinka pelata PS5 -pelejä vuonna 1440p (ja miksi et ehkä halua)

PlayStation Dec 30, 2022

PlayStation 5 lanseerattiin 4K- ja 1080p -lähtötiloilla, mutta kyky tulostaa 1440p on sittemmin lisätty laiteohjelmistopäivityksen kautta. Tämä lähtö siltaa HD: n ja 4K: n välisten auk..


10 Discord -ominaisuutta, joita sinun pitäisi käyttää

Discord Dec 30, 2022

Discord on yksi suosituimmista viestinnäpalveluista. Vaikka se oli alun perin suunniteltu pelaamisen mielessä, se on nyt suuri yleiskäyttöinen chat- ja organisaatiosovellus, jolla on runsaa..


Näin voit käyttää älykästä kotiasi murtovarkaiden tyhjentämiseen

Yleiset Dec 30, 2022

Älykäs kotivarusteet eivät ole vain siitä, että näytät ystäville ja automatisoidaan elämääsi. Se on myös todella kätevä saada kodisi näyttämään miehitetyltä, kun olet poissa...


GOGS on helpoin tapa ajaa paikallista GIT -palvelinta (tässä miten se voidaan asettaa)

Apps & Web Apps Dec 29, 2022

Etkö halua työntää koodiasi isännöidään GIT -arkistoon? Suorita sitten oma Git-palvelin talossa. Gogs on helpoin tapa tehdä se. Näin voidaan asettaa se. Pilvi-isännöimien ..


Kuinka tulostaa iPhonesta tai iPadista

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Tulostaminen iPhonesta tai iPadista on vaivatonta, mikäli sinulla on oikea tulostin työhön. Jos tulostin antaa sinulle surua, on olemassa muutamia kiertotapoja, joita voit tulostaa suoraan A..


Kuinka lisätä tulostin Maciin

iPhone & iPad Dec 29, 2022

Tarvitseeko tulostaa jotain? Voit yhdistää tulostimen MacBook tai työpöytä Mac Usein Wi-Fi, USB-kaapeli tai Bluetooth-yhteys. Näin. Kuinka lisätä tulosti..


5 yleistä android -ongelmaa ja kuinka korjata ne

Samsung Phones & Tablets Dec 28, 2022

Android -puhelimet ovat hienoja, mutta kuten kaikki muut välineet, heillä on kohtuullinen osuus ongelmista. On joitain ongelmia, joita suurin osa Android -käyttäjistä kohtaa kerralla tai t..


12 Email Etiquette Rules for Flawless Communications

Cloud & Internet Dec 27, 2022

You don’t have to be an expert writer to compose an email. However, there are many things to consider when writing emails, especially for business communications . Here are several..


5 merkkiä, jotka sinun on päivitettävä älypuhelimesi

iPhone & iPad Dec 27, 2022

Uusi kiiltävä malli nykyisestä älypuhelimestasi saattaa debytoi joka vuosi, mutta se, että parempi malli on ulkona, ei tarkoita, että tarvitset sitä. Kun kyse on oikeastaan tarve ..


10 Samsung Galaxy -asetusta, jotka sinun tulisi muuttaa

Samsung Phones & Tablets Dec 27, 2022

Mikäli sinä Rakasta Samsung -puhelimia tai vihaa niitä , et voi kieltää, että heillä on runsaasti asetuksia. Suurimmaksi osaksi sinun ei tarvitse muuttaa niistä tonnia kokemu..


Kuinka katsella vuoden 2023 uudenvuodenaattona palloa verkossa

YouTube & YouTube TV Dec 27, 2022

Kahden vuoden rajoitettujen tapahtumien jälkeen Times Square Ball Drop palaa täydellä kapasiteetilla juhlimaan 2023. Jälleen kerran katsojat näkevät pakatun väkijoukon, kun kimalteleva p..