Luokat

Suosituimmat artikkelit

Mitä Windows 11 voivat oppia Linuxin KDE Plasma Desktop

Windows 11 Aug 9, 2023

Jos olet kokeillut Windows 11 , Olet ehkä huomannut Microsoft pyrkivät tuomaan Windowsin työpöydän kokemusta par nykyajan Mac- ja Linux-ympäristöissä. Mutta joillakin ..


Steam-linkin määrittäminen ja optimointi kotipelien suoratoistoa varten

Laitteisto Feb 24, 2023

Venttiili Steam-linkki on tyylikäs ja helppo tapa suoratoistaa pelejä tietokoneeltasi televisioon muualla kotona. Yhdistät Steam Linkin tietokoneeseesi HDMI: n kau..


Kuinka päivittää Google Chrome

Pilvi ja Internet May 1, 2023

Google päivittää Chromen suuret uudet versiot kuuden viikon välein ja tietoturvakorjauksia useammin. Chrome lataa päivitykset normaalisti automaattisesti, mutta ..


Miksi Mac App Storessa ei ole haluamiasi sovelluksia

Pilvi ja Internet Mar 1, 2023

SÄHKÖISETTÖTÖN SISÄLTÖ Mac OS X: ssä on työpöytäsovellus, toisin kuin Windows. Hanki uusi Mac ja saatat olla innostunut avaamaan Mac App Storen ja asentamaan kaikki suos..


Luo joustava karuseelikomponentti

Miten tehdään Oct 9, 2023

Vue.js on tullut harppauksiin äskettäin, tulossa kuudenneksi haarautuneimmaksi hankkeeksi tähän mennessä Github ..


Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää DRM’d-median katselemisesta Linuxissa

Pilvi ja Internet Feb 7, 2023

SÄHKÖISETTÖTÖN SISÄLTÖ Kaikella on DRM nykyään, ja vaikka Netflix, Amazon Video, Hulu ja jopa DVD-levyt ja Blu-ray-levyt "vain toimivat" useimmissa järjestelmissä, Linux..


Mitä nsurlstoraged on ja miksi se toimii Mac-tietokoneellani?

Pilvi ja Internet Jan 25, 2023

Selaat käynnissä olevia sovelluksia käyttämällä Activity Monitoria kun huomaat jotain, jota et tunnista: nsurlstoraged. Mikä tämä on, saatat ihmetellä, ja m..


Lisää QuickNote-toiminto Firefoxiin

Ylläpito ja optimointi Dec 15, 2022

SÄHKÖISETTÖTÖN SISÄLTÖ Haluatko, että sinulla on sisäänrakennettu muistilehtiö Firefox-selaimeesi? Katso kuinka hyödyllinen QuickNote voi olla jokapäiväiseen selaamiseen. ..


Kuinka tehdä Firefox-välilehdet avautuvat välilehden luettelon lopussa

selaimet Apr 28, 2023

Vanhoina päivinä, kun avaat uuden Mozilla Firefox -välilehden, se avasi aina välilehden hyvin päähän (oikealla puolella). Jos haluat saada tämän käyttäytymisen takaisin, voit te..


Kuinka selvittää evästeet ja sivuston tiedot Androidista

Android-puhelimella tai -tablet Sep 29, 2023

Melica / shutterstock.com Verkkosivustot voivat tallentaa datan kaltaisia ​​kirjautumistilaa, asetuksia ja jopa seuranta-informaatiota, jotka ovat tiedon k..


Steamin uudet tallennustyökalut näyttävät mahtavilta

PC Gaming Sep 10, 2023

Venttiili Venttiili on julkaissut merkittävän päivityksen suositulle PC Gaming Platform, Steam . Yhtiö on tehnyt suuria parannuksia sen tallennustilaan, ..


Joten sinulla on vain Google-etusivu. Mitä nyt?

Laitteisto Dec 18, 2022

SÄHKÖISETTÖTÖN SISÄLTÖ Joten ansaitsit Google-kodin joulua varten. Se on mahtavaa, koska tämä on tappaja, pieni älykäs kaiutin, joka osaa paljon erilaisia..


Miten havainnollistaa tapahtumaa

Miten tehdään Oct 9, 2023

Tapahtumien kuvitukset ovat fantastinen luova haaste, johon kuuluu tarinoita piirustuksesi, jotka ruokkivat tapahtuman kerronta, ..


Työkalut, joiden avulla voit lähettää sisältöä WordPress-blogiisi

Pilvi ja Internet May 10, 2023

Nyt kun sinulla on mukava blogi, haluat tehdä enemmän sen kanssa ja aloittaa sisällön lähettämisen. Tässä tarkastelemme joitain työkaluja, joiden avulla voit lähettää viestejä su..


Sähköpostitilien määrittäminen ja mukauttaminen Windows 10: ssä

Pilvi ja Internet Jul 11, 2023

Windows 10 sisältää sisäänrakennetun Mail-sovelluksen, josta voit käyttää kaikkia eri sähköpostitilejäsi (mukaan lukien Outlook.com, Gmail, Yahoo! Ja muut) yhdellä, kesk..


Tuhlaa aikaa kaikkien aikojen geekiest-Flash-pelin kanssa

Pelaaminen Oct 23, 2023

Keskiyön kohdalla törmäsin uuteen flash-peliin, jonka lähetti Dillon, yksi foorumimme jäsenistä ... noin 3 tuntia myöhemmin tajusin, että pelasin edelleen, enkä ollut kirjoittanut mi..


Kuinka sammuttaa "kaikkiin Apple TV: n suositukset

Yleiset Oct 29, 2023

The Apple TV -sovellus Käyttää elokuvien katsella ja näyttää muokata suosituksia "sinulle" tai "kaikille" -osiosta. Voit poistaa sen pois ja lopettaa näiden automaattiste..


Saako vanha reititin edelleen tietoturvapäivityksiä?

Yksityisyys ja turvallisuus Oct 12, 2023

Casezy-idea / Shutterstock.com Turvallisuustutkijat Fortinet löysi äskettäin tietyissä D-Link-reitittimissä turva-aukkoja. Mo..


Näytön kalibrointi Windowsissa tai Macissa

Pilvi ja Internet Dec 14, 2022

Nykyaikaiset työpöydän käyttöjärjestelmät, kuten Windows ja Mac OS X, tarjoavat sisäänrakennettuja työkaluja näytön kalibrointi Kirkkaus, kontrasti, gamma..


Viallisen kuvakevälimuistin uudelleenrakentaminen Windows 10: ssä

Ylläpito ja optimointi Jul 5, 2023

Kuvakkeet, joita Windows käyttää asiakirjoissasi ja ohjelmissasi, tallennetaan kuvakevälimuistiin, joten ne voidaan näyttää nopeasti sen sijaan, että niitä tarvits..


Kuinka tehdä YouTube-videoita Aina Täytä puhelimen näytössä

YouTuben & YouTuben TV Sep 16, 2023

Smartphone-näytöt ovat harvoin samat kuvasuhde YouTube-videoina. Se jättää mustat baarit sivuille. Sinä pystyt Pinch-to-zoom täyttää näytön , Mutta jos tee..


Miksi on niin paljon nollapäivän turva-reiät?

Explainers Nov 2, 2023

DVKi / Shutterstock.com verkkorikollisille käyttö nollapäivän haavoittuvuuksia murtautua tietokoneet ja verkot. Nollapäivän hyödy..


Kuinka lisätä mukautettuja maailmoja Minecraft Realms -palvelimellesi

Pelaaminen Jan 10, 2023

SÄHKÖISETTÖTÖN SISÄLTÖ Vaikka tuoreen kartan aloittamisesta on sanottavaa, koko maailman lataaminen Minecraft Realms -palvelimellesi on helppoa (ja hauskaa) - olitpa sitten ..


Chromebookin päivittäminen manuaalisesti, kun ohjelmisto on liian vanha

Pilvi ja Internet Jun 14, 2023

SÄHKÖISETTÖTÖN SISÄLTÖ Jos ostat jonkin aikaa poissa olleen Chromebookin, on pieni mahdollisuus, että sillä voi olla ongelma ladata uusimmat käyttöjärjestelmän päivit..


Kaikkien uusien loma-gadgetien määrittäminen

Yksityisyys ja turvallisuus Dec 18, 2022

SÄHKÖISETTÖTÖN SISÄLTÖ Se on loma, mikä tarkoittaa uusia laitteita kaikille! Olitpa rokkaamassa uutta tietokonetta tai yrittänyt saada käsityksen siitä, mitä Amazon Ech..


Kuinka palauttaa unohtunut Instagram-salasanasi

Yksityisyys ja turvallisuus Jun 28, 2023

Jos et käytä a salasanojen hallinta , näitä monimutkaisia ​​salasanoja voi olla melko vaikea muistaa. Jos olet unohtanut Instagram-salasanasi, et voi todella ..


SSH-näppäimien luominen Windows 10: ssä ja Windows 11

Windows Nov 12, 2023

Eny Setiyowati / Shutterstock.com Jos osa elämääsi sisältää sisäänkirjautumisen etäpalvelimelle on sitä jonkin itse isännöi blogi, joka ..


Ilmoitusäänien poistaminen käytöstä Windows 10: ssä

Pilvi ja Internet Jul 5, 2023

SÄHKÖISETTÖTÖN SISÄLTÖ Ilmoitukset Windowsissa ovat kehittyneet ajan myötä, ja Windows 10 laajensi koko ilmoitusjärjestelmää entisestään. Ilmoitukset liukuvat nyt ruu..


Joten sinulla on vain Xbox One. Mitä nyt?

Laitteisto Dec 18, 2022

SÄHKÖISETTÖTÖN SISÄLTÖ Xbox One on muotoilemalla suureksi konsoliksi . Xbox One S tarjoaa 4K- ja HDR-ominaisuudet et pääse Pla..


Mikä on "RAID" moninpelien online-videopeleissä?

Yleiset Nov 15, 2023

Daniel Krason / Shutterstock.com Raikeminen on ydinominaisuus massiivisesti moninpeli online-RPG: ssä. He ovat hauska tapa vuorovaikuttaa ystävien (tai sat..