Surfshark εναντίον ExpressVPN: Ποια είναι η καλύτερη VPN

Nov 14, 2023
VPNs
Ksenia zvezdina / shutterstock.com

Αν προσπαθείτε να επιλέγω ο καλύτερη υπηρεσία VPN για σας, μπορείτε να καταλήξετε σύγκριση Surfshark και Εκφράζω . Αυτές είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN εκεί έξω. Θα συγκρίνουν τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους.

Ποιο είναι καλύτερο για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων;

διεύθυνση Ας ο ελέφαντας στο δωμάτιο: Το 2021, ExpressVPN ήταν επίκτητος από ΚΑΠΕ Technologies, ενός ομίλου που κατέχει πολλά άλλα VPNs, καθώς και τοποθεσίες αναθεώρηση VPN. ΚΑΠΕ έχει ιστορία που φαίνεται σε αντίθεση με την ιδιωτική ζωή : Οι ιδρυτές της έκανε την αρχική τους περιουσία μέσω ένεσης διαφήμισης και έχουν δεσμούς με την ισραηλινή κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών. Η εταιρεία έχει αποστασιοποιηθεί από όλα αυτά, όμως, σε πολλές καταστάσεις.

Πώς όλα αυτά επηρεάζουν ExpressVPN πελάτες Μένει να δούμε. Από τη μία πλευρά, ExpressVPN έχει δεσμευθεί ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα στοιχεία του πελάτη. Κανένα από τα άλλα Επίκτητης VPNs ΚΑΠΕ έχουν αναφερθεί προβλήματα στο παρελθόν, είτε. Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να ανιχνευθούν παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής με VPNs. Επιλέγοντας μια αξιόπιστη VPN είναι απαραίτητη.

Εχοντας πεί αυτό, πολιτική απορρήτου ExpressVPN του είναι ένα στερεό έγγραφο που φέρνει στο προσκήνιο πολύ λίγες κόκκινες σημαίες. Αν ExpressVPN θέτει σε κίνδυνο την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, δεν είναι τίποτα που μπορεί να παρατηρηθεί σε απευθείας.

Ακόμα, όμως, Surfshark από την πλευρά της, δεν έχει ιστορικό θέματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής, και όχι ύποπτη ιδιοκτήτες, είτε. Του Πολιτική απορρήτου είναι ένα στερεό έγγραφο που δεν εγείρει φρύδια, ή τουλάχιστον δεν είναι πολύ υψηλή. Αν ιδιωτικής ζωής είναι επιτακτικό μέλημά σας, Surfshark μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή εδώ.

Surfshark εναντίον ExpressVPN Χαρακτηριστικά

Με αυτό έξω από το δρόμο, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μπορούν να κάνουν οι δύο υπηρεσίες. Συνολικά, είμαστε λίγο εντυπωσίασε περισσότερο από ExpressVPN από Surfshark εδώ. Μοιάζει πολύ με μας Surfshark εναντίον NordVPN σύγκρισης πρόσωπο-off , Surfshark απλά δεν έχει το oomph να εκθρονίσει ένα από τα Καλύτερα VPN στην αγορά σήμερα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ExpressVPN όχι μόνο έχει περισσότερες δυνατότητες, τους εκτελεί επίσης και πολύ καλύτερα. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι η ικανότητά ExpressVPN να ξεπεράσουμε την απαγόρευση Netflix VPN .

Netflix και torrenting

Όταν πρόκειται για streaming και Netflix ιδίως, πραγματικά δεν υπάρχει διαγωνισμός: ExpressVPN παίρνει το βραβείο εδώ, δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό. Αν Surfshark προσπαθεί να περάσει στο Netflix, είχαμε καμία τύχη σε όλους και να χτυπήσει το πληρεξούσιο Σφάλμα χρόνου και πάλι.

ExpressVPN κάνει πολύ καλύτερα, παρά ένα καταστολή από το Netflix για τους χρήστες VPN το 2021 . Αν και έχει γίνει πιο δύσκολο να βρείτε έναν κεντρικό υπολογιστή που λειτουργεί με το Netflix, το μόνο που χρειάζεται είναι κάποια επιμονή και θα πρέπει, τελικά, να περάσει, ειδικά αν θέλετε βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ.

Αν προτιμάτε τη διασκέδασή σας να έρθει για δωρεάν, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι και οι δύο υπηρεσίες επιτρέπουν torrenting σε όλους τους διακομιστές. Surfshark χρησιμοποιηθεί για να προσφέρει εξειδικευμένες servers για peer-to-peer κυκλοφορίας, αλλά φαινομενικά επιτρέπει σε όλα αυτά τώρα.

Ταχύτητα

ExpressVPN κυβερνά επίσης τη φωλιά, όταν πρόκειται για ταχύτητες. Αν Surfshark δεν είναι κακό, δεν παίρνει καλύτερα από το μέσο όρο εδώ, ενώ ExpressVPN αποδεικνύει την αλήθεια με το όνομά της. Οταν εμείς δοκιμάσουν τις ταχύτητες Οι διακομιστές του Surfshark προσφέρουν, βλέπουμε σταθερά τις μέσες ταχύτητες. Δεν είναι τρομερό, αλλά δεν είναι καλό, ούτε.

Αντίθετα, κάθε δοκιμή που τρέχουμε με το ExpressVPN είναι απλά καλό: ακόμα και όταν συνδέετε με ένα διακομιστή στα μισά του κόσμου σε ολόκληρο τον κόσμο βλέπουμε μόνο μια μείωση περίπου 50 τοις εκατό. Όταν παραμείνουμε πιο κοντά στο σπίτι, αυτή η απώλεια μπορεί να είναι τόσο χαμηλή όσο 10 ή 20 τοις εκατό. Μέχρι στιγμής, κανένα άλλο VPN δεν μπορεί να νικήσει το ExpressVPN. Για ένα άλλο παράδειγμα διαβάστε μας Nordvpn vs expressvpn άρθρο.

Αριθμός διακομιστή και λογοκρισία

Εάν ψάχνετε για ένα διακομιστή σε μια συγκεκριμένη χώρα, και οι δύο υπηρεσίες μπορεί να αξίζουν να εξετάσουμε. Το ExpressVPN προσφέρει περίπου 3.000 διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες - μερικές από αυτές εξωτικές τοποθεσίες όπως η Κιργιζία - ενώ το Surfshark διαθέτει 3.200 διακομιστές σε περίπου 65 χώρες, τα περισσότερα από αυτά στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Υπάρχουν πολλές αλληλεπικαλύψεις μεταξύ των δύο λιστών διακομιστή (εδώ είναι εδώ Εκφράζομαι και Το surfshark Επίσημοι κατάλογοι), όπως μπορείτε να φανταστείτε. Συνολικά, η ExpressVpn φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή εάν χρειάζεστε κάπου έξω από το δρόμο-όπως το Κιργιζιστάν - ενώ το surfshark διαθέτει διακομιστές σε ορισμένα απροσδόκητα μέρη όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Ρωσική Ομοσπονδία - όπου Τα VPN δεν είναι πάντα νόμιμα .

Μιλώντας για λογοκρισία, το surfshark προσφέρει κάτι που καλεί τον τρόπο λειτουργίας των νεκρών που υποτίθεται ότι θα κλωτσήσει αυτόματα όταν βρίσκεστε σε ένα λογοκρισωμένο δίκτυο και σας επιτρέπουν να σερφάρετε με ασφάλεια στον ιστό από τις εξωτερικές κατασταλτικές χώρες όπως τα ΗΑΕ ή Κίνα .

Ενώ μας αρέσει κάθε VPN που παίρνει μια στάση εναντίον αυτών των πρακτικών, δεν είμαστε σίγουροι ότι η λειτουργία του Neporders είναι κάτι ιδιαίτερο. Όσο μπορούμε να πούμε, το μυστικό να αποφεύγουμε την ειδοποίηση από τις λογοκριτές και να αποφύγουμε τα μπλοκ τους είναι να χρησιμοποιούν ένα στερεό VPN, ανεξαρτήτως ειδικούς τρόπους. Δεν βλέπουμε κανένα λόγο γιατί οι τακτικοί διακομιστές του surfshark δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά, ειδικά όταν το ExpressVpn φαίνεται να δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Αυτό μας φέρνει σε κάτι ενδιαφέρον, όμως: τα χαρακτηριστικά ασφάλειας τόσο προσφέρουν υπηρεσίες. Με την πρώτη ματιά, και οι δύο φαίνεται να έχουν τα βασικά που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλών διακομιστών και ενός Σκοτώστε το διακόπτη .

Κοιτάξτε λίγο πιο κοντά, ωστόσο, και ένα λαμπερό ζήτημα αναβοσβήνει το κεφάλι του: το Πρωτόκολλο VPN κάθε υπηρεσία προεπιλογή. Η ExpressVPN ευνοεί το ιδιόκτητο πρωτόκολλο του πρωτοκόλλου, το οποίο προσφέρει ταχύτητα και ασφάλεια, ενώ το surfshark προτιμά το ikev2 / ipsec. Αυτό το πρωτόκολλο είναι πολύ γρήγορο - το οποίο ικετεύει το ερώτημα γιατί το surfshark εξακολουθεί να καταφέρνει να είναι λίγο αργή - αλλά έχει επίσης κάποιες Ασφάλεια ατελέων .

Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε απλά να αλλάξετε το πρωτόκολλο που τρέχει η σύνδεση VPN σας κάτω - συνιστούμε το OpenVPN για το Surfshark και συνιστούμε επίσης το OpenVPN εάν έχετε οποιεσδήποτε προβλήματα με το Lightway στο ExpressVPN - πηγαίνουμε στο Dock Surfshark λίγα σημεία εδώ για παραμόρφωση σε ένα πρωτόκολλο που θεωρείται ότι είναι μικρότερο από τον Stellar.

Τιμή

Απλά κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά των δύο υποψηφίων μας, μπορεί να φαίνεται ότι το ExpressVPN είναι η λογική επιλογή. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όταν κοιτάζετε πόσο Εκφράζω δικαστικά έξοδα. Ενώ η ExpressVPN διαθέτει ορισμένα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, επίσης βράζει μια πολύ σημαντική τιμή, κοστίζει σχεδόν 100 δολάρια ετησίως. Αυτό είναι πολλά χρήματα για ένα VPN, και οι επιπλέον τρεις μήνες που παίρνετε στην εγγραφή μόλις μαλακώνει το χτύπημα.

Αφ 'ετέρου, Surfshark είναι μικρότερη από $ 60 για τα πρώτα δύο χρόνια, και στη συνέχεια κάθε χρόνο μετά από αυτό. Δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με αυτά τα χρήματα, ειδικά αν δεν ενδιαφέρεστε πάρα πολύ για το Netflix και χρειάζεστε κυρίως ένα VPN για να προστατεύσετε τον εαυτό σας κατά την περιήγηση. Το surfshark κερδίζει αυτό το γύρο χέρια κάτω.

Όποια και αν καταλήγετε να πηγαίνετε, τόσο η ExpressVpn όσο και το Surfshark προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα σχέδια, οπότε δεν κινδυνεύετε αν θέλετε να πάρετε ένα από αυτά για ένα γύρισμα για να δείτε ποια προτιμάτε.

Ευκολία στη χρήση

Όταν πρόκειται για φιλικότητα προς το χρήστη, δεν μπορούμε πραγματικά να αποφασίσουμε για έναν σαφή νικητή. Και στις δύο περιπτώσεις, έχετε μια πολύ απλή διεπαφή. Το Surfshark έχει ένα μεγάλο κουμπί στα δεξιά, μια λίστα διακομιστών στα αριστερά και αυτό είναι σχεδόν πολύ. Είναι υπέροχο, και μας αρέσει η απλότητα και η συνολική έλλειψη κουδουνιών και σφυρίχτρων.

Το ExpressVpn καταφέρνει με κάποιο τρόπο να είναι ακόμη απλούστερος: είναι σχεδόν ένα μεγάλο κουμπί στην οθόνη, με μερικούς απλούς ελέγχους για διακομιστές και τα παρόμοια κάτω από αυτό. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν χρειάζεστε προηγμένο βαθμό για να λειτουργήσετε αυτά τα VPNs.

Ωστόσο, κατά τη λειτουργία της οθόνης ρυθμίσεων, πρόκειται να δώσουμε ένα μικρό - και εννοούμε μικροσκοπικές προτιμήσεις για το ExpressVPN. Όπου το surfshark προσφέρει ένα αξιοπρεπές ποσό επιλογών για να τσιμπήσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας, το ExpressVPN απλά προσφέρει περισσότερα.

Για παράδειγμα, η ExpressVpn σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε χωρισμένη σήραγγα , Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του διακόπτη Kill και ρυθμίστε μερικές άλλες μικρές προτιμήσεις. Αν και αυτά τα tweaks δεν θα είναι χρήσιμα για όλους - ή ακόμα και μόνο μια μειοψηφία χρηστών - είναι αρκετές για να δώσουν αυτόν τον γύρο για να εκφράσουν εκφράσεις, ακόμη και αν μόνο με τα μαλλιά.

Η ετυμηγορία

Με πολλούς τρόπους, η ExpressVpn είναι το καλύτερο VPN, μακράν. Είναι πιο ασφαλές από την πύλη, μπαίνει στο Netflix, και είναι πολύ πιο γρήγορα. Υπάρχουν, ωστόσο, δύο ζητήματα για να αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο είναι η πολύ υψηλότερη τιμή: το surfshark είναι πολύ φθηνότερο και επομένως μια πολύ καλύτερη επιλογή για τους ανθρώπους σε έναν προϋπολογισμό. Δεν μπορείτε να διαφωνείτε με αυτή τη μεγάλη διαφορά τιμής, ειδικά όχι αν ψάχνετε για ένα VPN σε έναν προϋπολογισμό.

Το δεύτερο ζήτημα αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και αν εμπιστεύεστε ή όχι το ExpressVPN μετά την απόκτηση από τις τεχνολογίες Kape. Ενώ από τη μία πλευρά υπάρχει πολύ ιστορία εκεί, θα μπορούσε πολύ καλά να είναι ότι η ExpressVPN θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα μέσα σε ένα τελεστήρι που τρέχει τώρα τα πράγματα από τους κανόνες, όπως ισχυρίζεται η ExpressVPN.

Όσο που παραμένει στον αέρα, αισθανόμαστε ότι η ExpressVPN είναι ίσως η καλύτερη επιλογή συνολικά. Μπορεί να κάνει περισσότερα και το κάνει πιο γρήγορα από το surfshark. Εάν, ωστόσο, θέλετε να το παίξετε ασφαλές, τότε το surfshark μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αν δεν ακούγεται σωστά για εσάς, υπάρχουν πολλά άλλα μεγάλα vpns για να διαλέξετε .


VPNs - Τα πιο δημοφιλή άρθρα

Αυτό είναι μια μη-Σύνδεση VPN, και γιατί είναι σημαντική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων;

VPNs Mar 20, 2023

Νέα Αφρική / Shutterstock.com Μία από τις μεγαλύτερες υποσχέσεις Οι υπηρεσίες VPN κάνουν ότι δε�..


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Incognito Mode και ένα VPN;

VPNs Mar 11, 2023

Weare / Shutterstock.com VPNs και η λειτουργία ανώνυμης περιήγησης είναι δύο από τα πιο δημοφιλή ερ..


Έχει ένα VPN πραγματικά να κάνει απευθείας σύνδεση δραστηριότητα του ιδιωτικού;

VPNs Apr 1, 2023

StunningArt / Shutterstock.com Τα VPNs διαφημίζονται ως τον καλύτερο τρόπο, ίσως ακόμη και ο μόνος τρόπ�..


Αργή VPN; Εδώ είναι πώς μπορεί να Ταχύτερη

VPNs May 27, 2023

SensVector / Shutterstock.com Εικονικά ιδιωτικά δίκτυα Είναι εξαιρετικά εργαλεία, αλλά όλοι έχ�..


Πώς να Εγγραφείτε για ένα VPN ανώνυμα

VPNs Jul 6, 2023

Victor Metelskiy / ShutTerstock.com Τα VPN διαφημίζονται ως το καλύτερο - ακόμα και ο μόνος τρόπος με τον �..


ExpressVPN πωλεί για $ 1 δισεκατομμύριο, υπόσχεται τα δεδομένα σας θα παραμείνουν Ιδιωτική

VPNs Sep 15, 2023

II.Studio/Shutterstock.com Περαιτέρω υπενθυμίζοντάς μας πώς είναι το δημοφιλές ExpressVPN, η εταιρεία �..


Surfshark εναντίον NordVPN: Ποια VPN Είναι το καλύτερο

VPNs Oct 27, 2023

Surfshark, NordVPN Αν θέλετε να αγοράσετε το καλύτερο vpn , Surfshark και Nordvpn είναι δύο ον�..


Η 6 VPN δυνατότητες που έχουν μεγαλύτερη σημασία

VPNs Nov 5, 2023

Denphotos / shutterstock.com Ψάχνετε να να πάρετε μια συνδρομή VPN σύντομα? Προτού να πάρετε μι..


Κατηγορίες