Πώς να Εγγραφείτε για ένα VPN ανώνυμα

Jul 6, 2023
VPNs
Victor Metelskiy / ShutTerstock.com

Τα VPN διαφημίζονται ως το καλύτερο - ακόμα και ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να είστε Ανώνυμος κατά την περιήγηση . Ωστόσο, υπάρχουν δύο μεγάλοι τρόποι που θα μπορούσατε να χάσετε την ανωνυμία: Το πρώτο είναι τα κούτσουρα Ορισμένα VPNs διατηρούν και η δεύτερη είναι η ίδια η διαδικασία εγγραφής VPN.

Πώς γνωρίζουν τα VPN που είστε

Ακόμη και αν χρησιμοποιείτε το καλύτερο VPN εκεί έξω, με ενημερωμένα πρωτόκολλα, κρυπτογράφηση τελευταίας τεχνολογίας και ένα όνειρο προστασίας της ιδιωτικής ζωής ενός Συμφωνία χωρίς κορμό , το ίδιο το VPN ξέρει ποιος είστε για δύο λόγους: τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τις πληροφορίες πληρωμής σας.

Τα περισσότερα VPN (θα μιλήσουμε για τις εξαιρέσεις αργότερα.) Απαιτείται να υποβάλετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Πιθανότατα έχετε υπογράψει στον πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με το πραγματικό σας όνομα και το χρησιμοποιείτε σε αλληλογραφία, δώστε το VPN τουλάχιστον ένα σημείο δεδομένων για να συνδεθείτε με τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας.

Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα που χρησιμοποιήσατε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο δημόσια κάπου, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι όλοι θα χρειαστεί να κάνουν για να μάθετε περισσότερα για εσάς είναι να συνδέσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια γραμμή αναζήτησης Google και να παρακολουθήσετε τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, τα δεδομένα που μπορούν να συγκεντρωθούν από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι μικρές σε σύγκριση με το τι μπορεί να συλλεχθεί από τις πληροφορίες πληρωμής σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι προεπιλογή στην πιστωτική τους κάρτα ή το Paypal όταν αγοράζουν πράγματα online, και, καλά, αυτές οι εταιρείες γνωρίζουν πολλά για εσάς, και μπορούν Μοιραστείτε τις πληροφορίες με Όποιος κάνετε μια πληρωμή.

Μπορούν να μοιραστούν όχι μόνο το όνομά σας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τη φυσική σας διεύθυνση και τις δευτερεύουσες διευθύνσεις που χρησιμοποιείτε. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να αποτελέσουν θησαυρό σε λάθος εταιρεία και υπάρχουν πολλά αναξιόπιστες υπηρεσίες VPN εκεί έξω.

Αλλάξτε τον τρόπο που πληρώνετε

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε μια διαδρομή χαρτιού στις πληρωμές σας είναι να χρησιμοποιήσετε είτε Cryptocurry, μετρητά ή ακόμα και κάρτες δώρων. Κατά γενικό κανόνα, η κρυπτογράφηση δεν μπορεί να εντοπιστεί - όχι με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να εντοπιστούν οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, τουλάχιστον πράγμα που μπορείτε να το ξοδέψετε οπουδήποτε και όποτε και κάθε φορά και ότι κανείς δεν πρέπει να μπορεί να μάθει ότι ήταν εσύ Κουνώντας τα στοίβες λίπους γύρω.

Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN θα δεχτούν τα μεγάλα ονόματα του Crypto, όπως Στρογγυλό και Ethereum , ή υπηρεσίες όπως Bitpay που σας επιτρέπουν να πληρώσετε με το bitcoin σε μια σειρά συναλλαγματική ισοτιμία. Σίγουρα πληρώνει για να ελέγξει πρώτα το VPN της επιλογής σας, καθώς δεν υπάρχουν σκληροί και γρήγοροι κανόνες σχετικά με τις υπηρεσίες που αποδέχονται ποια κρυπτογράφηση. Το αγαπημένο μας VPN είναι Εκφράζω , και αυτό σας επιτρέπει να πληρώσετε με το bitcoin , Αιθέριο και άλλες κρυπτογραφήσεις.

Ότι λέγεται, η Crypto έρχεται με δύο μειονεκτήματα. Το ένα είναι ότι η αξία του σε σχέση με τα υπάρχοντα νομίσματα FIAT είναι ασταθής, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να είστε υπερπληρωμένοι ή να υπογραμμίζετε από την ώρα σε ώρα (πληρώνει για να παραμείνει σε εγρήγορση). Το δεύτερο ζήτημα είναι ότι οι περισσότερες κρυπτογραφήσεις δεν είναι ανώνυμος τόσο πολύ όσο η ψευδώνυμη . Εάν χρησιμοποιείτε μια διαφανή διεύθυνση κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας, μπορείτε ακόμα να εντοπίσετε.

Μια πολύ πιο σταθερή μέθοδος και ιδιωτική εναλλακτική λύση είναι κρύα, σκληρά μετρητά, αλλά που συνοδεύει τις δικές του δυσκολίες, κυρίως πώς να το αποκτήσετε στον πάροχο VPN σας. Ο μόνος καλός τρόπος για να πάρετε φυσικά τραπεζογραμμάτια στον πάροχο σας είναι μέσω ταχυδρομείου, το οποίο μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι λίγο Leery για χάρη στις παλιές συμβουλές ηλικίας για να μην στείλουν ποτέ μετρητά μέσω του ταχυδρομείου.

Ωστόσο, λίγες πραγματικές ταχυδρομικές υπηρεσίες φαίνεται να επαναλαμβάνουν αυτή τη συμβουλή: Το USPS, για παράδειγμα, σας επιτρέπει ασφαλίστε μετρητά Εάν το στείλετε εγγεγραμμένο. Εκτός αν ζείτε σε μια περιοχή όπου τα γραμματοκιβώτια είναι τακτικά σπασμένα μέσα, φαίνεται αρκετά ασφαλές για να στείλετε τραπεζογραμμάτια μέσω ταχυδρομείου. Αυτό το καταλάβουμε, αν ήταν πραγματικά αυτό το κακό μιας ιδέας, κανένα VPN δεν θα το προσφέρθηκε καθόλου μια επιλογή.

Ακόμα, όμως, μόνο τρεις υπηρεσίες VPN που γνωρίζουμε να δεχτούμε μετρητά, δηλαδή, Μανδύας , Avpn , και Πρωτόν . Το Mullvad και το IVPN χρειάζονται μόνο να στείλετε το διακριτικό ενεργοποίησης (περισσότερο σε αυτό αργότερα) και το κατάλληλο ποσό σε οποιοδήποτε αριθμό νομισμάτων (EURO είναι η προεπιλογή) και θα εγγραφείτε μόλις φτάσει η πληρωμή. Το Protonvpn απαιτεί να επεξεργαστείτε τα στοιχεία πληρωμής μετρητών πριν από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε την αποστολή μετρητών μέσω του ταχυδρομείου και δεν σας αρέσει οποιαδήποτε από τις άλλες επιλογές που αναφέρθηκαν, θα μπορούσατε να πάτε παλιό σχολείο και να χρησιμοποιήσετε μια εντολή χρημάτων USPS για να πληρώσετε για μια υπηρεσία που ονομάζεται Πορεία φάντασμα . Όσο μπορούμε να πούμε, αυτή είναι η μόνη υπηρεσία που προσφέρει αυτή την επιλογή. Προφανώς, ισχύει μόνο αν ζείτε στο U.S.

Παρόλο που βρήκαμε κάποια αναφορά στη χρήση χαρτών δώρων, που πληρώθηκαν με μετρητά, για να υπογράψουν μόνο σε πολλά VPN, μόνο Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet φαίνεται να τα δεχτεί. Φαίνεται ότι κανένας άλλος πάροχοι δεν δέχονται κάρτες δώρων από οποιονδήποτε εκδότη πια.

Χρησιμοποιήστε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης

Η χρήση ενός ανώνυμου μορφής πληρωμής είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να είστε κρυμμένοι όταν εγγραφείτε για ένα VPN. Το άλλο είναι να αποκρύψετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μετά από όλα, αν χρησιμοποιείτε crypto αλλά και χρησιμοποιήστε την τακτική διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε δεν είστε ανώνυμοι. Μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας έναν ψεύτικο λογαριασμό δημιουργώντας ένα λογαριασμό Γκαμπά ή Yahoo mail Χωρίς να χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα όταν το κάνετε αυτό.

Εάν δεν φανταστείτε αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία σχεδιασμένη για email throway, όπως 10 λεπτά αλληλογραφίας ή Mail guerilla . Αυτά τα είδη λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης είναι αρκετή για τις υπηρεσίες VPN, αν και θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες του λογαριασμού σας είναι ασφαλείς (ένας διαχειριστής κωδικού πρόσβασης όπως Bitwarden ή καμία είναι μια καλή επιλογή.), καθώς δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εάν χάσετε ποτέ τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας ή τα παρόμοια.

VPN που δεν χρειάζονται email

Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε καθόλου μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχουν μερικές υπηρεσίες VPN που δεν απαιτούν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εγγραφείτε. Παραδείγματα περιλαμβάνουν το προαναφερθέν Mullvad και IVPN καθώς και Υβρίζω και κρυπτοτροπητήρα , αν και αυτό το τελευταίο δεν συνιστάται για αρχάριους, καθώς δεν είναι ακριβώς φιλικό προς το χρήστη.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο λογαριασμός σας με την υπηρεσία VPN δεν χρησιμοποιεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ένας τυχαία παραγόμενος κώδικας. Η εγγραφή τους και η χρήση είτε μετρητών είτε Crypto θα πρέπει να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ίχνος από εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας σε τέλεια ανωνυμία - όσο και εσύ Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία incognito και να λάβουν άλλα μέτρα.


VPNs - Τα πιο δημοφιλή άρθρα

Αυτό είναι μια μη-Σύνδεση VPN, και γιατί είναι σημαντική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων;

VPNs Mar 20, 2023

Νέα Αφρική / Shutterstock.com Μία από τις μεγαλύτερες υποσχέσεις Οι υπηρεσίες VPN κάνουν ότι δε�..


5 Σημάδια ένα VPN είναι να μην Αξιόπιστος

VPNs Apr 30, 2023

releon8211 / Shutterstock.com VPNs είναι μια μεγάλη επιχείρηση που αξίζει δισεκατομμύρια δολάρια ..


Έχει ένα VPN πραγματικά να κάνει απευθείας σύνδεση δραστηριότητα του ιδιωτικού;

VPNs Apr 1, 2023

StunningArt / Shutterstock.com Τα VPNs διαφημίζονται ως τον καλύτερο τρόπο, ίσως ακόμη και ο μόνος τρόπ�..


Do Isps Track και να πουλήσετε τα δεδομένα περιήγησης;

VPNs May 4, 2023

Dean Drobot / Shutterstock.com Οταν είσαι ψώνια για ένα VPN ή με άλλο τρόπο αναζητούν στην ιδιωτ..


Τα VPN Νομική;

VPNs Jun 24, 2023

Wit Olszewski / Shutterstock.com Καθώς τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα που χρησιμοποιούνται συχνά για πρ�..


IPVanish εναντίον ExpressVPN: Ποια είναι η καλύτερη VPN

VPNs Nov 27, 2023

Ksenia zvezdina / shutterstock.com Ινδός και Εκφράζω είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στ�..


Η 6 VPN δυνατότητες που έχουν μεγαλύτερη σημασία

VPNs Nov 5, 2023

Denphotos / shutterstock.com Ψάχνετε να να πάρετε μια συνδρομή VPN σύντομα? Προτού να πάρετε μι..


Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν το παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου των ΗΠΑ εναντίον της Ολλανδίας

VPNs Dec 2, 2022

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών των Ηνωμένων Πολιτειών θα πάει toe-to-toe με την..


Κατηγορίες