Mød lightway, en hurtig open source VPN-protokol, tilgængelig nu

Aug 10, 2023
VPN
ExpressvpN.

ExpressvpN. Søger du at ændre VPN-spillet med sin nye Lightway-protokol. I stedet for at bruge OpenVPN, L2TP, eller en af ​​de andre populære protokoller, valgte ExpressvpN sig at gøre sig selv, og det er endelig Frigivelse af lightway til alle Express VPN-brugere på tværs af alle platforme .

Ikke alene er Lightway tilgængelig for alle brugere, men EXPRESSVPN har open sourced koden til kontrol, hvilket giver mere tillid til brugere, at det er værd at se.

Hvad gør Lightway skiller sig ud?

Lightway er A. VPN-protokol . Det betyder, at det i det væsentlige er en blanding af transmissionsregler og krypteringsstandarder, som VPN bruger. I tilfælde af lightway er det en helt ny protokol bygget fra bunden for at optimere forbindelseshastigheden, pålideligheden og forbindelseshastigheden. Det er alle kritiske ting at overveje, hvornår Valg af en vpn. .

Ifølge ExpressvpN forbinder lightway mere end 2,5 gange hurtigere end andre VPN-protokoller. Dette er især nyttigt, hvis du bruger en VPN på din mobilenhed, da du ikke behøver at spilde tid på at vente på, at VPN'en får at gå.

Hvad angår pålidelighed, siger virksomheden, at forbindelserne med sin nye protokol er 40 procent mere pålidelige. Dette bør betydeligt reducere antallet af dråber, hvilket især er nyttigt på mobilen, når din forbindelse er i en konstant tilstand af flux på grund af forskelle i cellulær dækning.

Formentlig vigtigst er den faktiske hastighed for forbindelsen, som EXPRESSVPN siger, er op til 2x hurtigere end andre VPN-protokoller. En VPN kommer næsten altid til at sænke din forbindelse lidt, men med lightway, skal du komme tættere på din internetudbyders fulde hastighed.

Lightway har været tilgængelig som beta i nogen tid, men nu er den tilgængelig for alle Expressvpn-brugere på Android, IOS, Windows, Mac, Linux og routere. Hvis du ikke allerede har en VPN, og du leder efter en, anbefaler vi absolut ExpressvpN. .

Hvor meget skal du stole på det?

ExpressVPN tog en dobbelt tilgang til at sikre, at den nye VPN-protokol er pålidelig. For det første havde det det revideret af en uafhængig tredjepart kaldet Cure53. Virksomheden gennemførte en penetrationstest og kildekode revision af lightway før den fulde udrulning og fandt ud af, at "kodebasen observeret på lightway core følger konsistente kodningsmønstre og udstillinger - i testers syn - en høj kvalitet." Du kan se den fulde rapport om Cure53s hjemmeside. .

Udenfor det besluttede Expressvpn at lave koden open source, hvilket betyder, at nogen kan udføre de samme tests og revisioner på det for at sikre, at det er, hvor det skal være. Du kan se den komplette kode på Github. og se om alt er som virksomheden hævder.

Sådan forsøger du lightway for dig selv

Det er klart, at den bedste måde at se om lightway er for dig, at prøve det. Vi har givet Expressvpn Rave anmeldelser i fortiden, og det har konsekvent været vores foretrukne VPN . Denne nye protokol ser ud til at gøre det endnu bedre, så det er et forsøg værd.

ExpressvpN er ikke den eneste VPN på blokken, og vi har testet dem alle for enhver situation.


VPN - Mest populære artikler

Hvad er en no-log vpn, og hvorfor er det vigtigt for privatlivets fred?

VPN Mar 20, 2023

Ny Afrika / Shutterstock.com En af de største løfter VPN-tjenester gør, at de ikke holder logfiler. Det er plasteret på tværs af deres hjemmesider og ha..


5 Tegn en VPN er ikke Troværdige

VPN Apr 30, 2023

releon8211 / shutterstock.com. VPN'er er en stor forretning værd milliarder af dollars. et år. Med så mange penge på greb, er det ikke overraske..


Sådan bruges internettet fra Kina

VPN Apr 6, 2023

Karen Roach / Shutterstock.com Hvis du besøger Kina og ønsker at bruge internettet, er du ind for en ubehagelig overraskelse: mange websteder, du tager for g..


Hvad er decentraliserede VPN'er?

VPN Aug 17, 2023

Taw4 / Shutterstock.com. Decentraliserede VPN'er kan være den seneste måde, hvorpå vi kan forblive sikre på nettet - og er endda spioneret som en måde, ..


VPN Myter Debunked: Hvilke VPN'er kan og kan ikke gøre

VPN Sep 27, 2023

DallAsetta / Shutterstock.com. Hvis du nogensinde har set en annonce for en vpn. På tv eller på internettet kan du måske tro, at disse er de vær..


Kan min internetudbyder se om jeg bruger en VPN, og gør de pleje?

VPN Sep 8, 2023

Nicoleta Ionescu / Shutterstock.com Brug af en VPN er en fantastisk måde at øge dit privatliv på, mens du er online: websteder, du besøger, vil ikke kunn..


Surfshark vs. ExpressvpN: Hvilket er den bedste VPN?

VPN Nov 14, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Hvis du forsøger at vælge det Bedste VPN Service. For dig, kan du ende med at sammenligne Surf..


Sådan opsættes din Windows PC som VPN -router

VPN Nov 2, 2023

Hvis du vil installere en VPN På en enhed, der ikke tillader det, som et smart tv eller endda en printer, er den enkleste måde at komme omkring dette problem på er at bruge en ..


Kategorier