Lenovo ønsker at sælge dig privatliv som abonnementstjeneste

Aug 26, 2023
VPN
Jhvephoto / Shutterstock.com.

Der er også mange måder at Beskyt dig selv, når du er online . Lenovo ønsker at være en af ​​disse former for beskyttelse, da virksomheden har annonceret En ny service kaldet Lenovo Smart Privacy Services, der har en flok af Online sikkerhedsfunktioner designet til at beskytte din info.

Lenovo Smart Privacy Services

Lenovo frigiver en ny abonnementsservice, der er designet til at hjælpe med at styre din online privatliv . Det leveres med en flok værktøjer og funktioner, der forbedrer din sikkerhed, mens du er på internettet. For det første giver det dig mulighed for at vælge, hvilke data der er delt på tværs af hjemmesider, anti-tracking. , VPN-funktioner og en privatlivsscanner.

RELATEREDE: Sådan blokkerer du cookies (undtagen for websteder, du bruger) i enhver browser

Abonnementet vil også give dig besked, når det registrerer, at dine konti er blevet lækket ind Data BREAKES. , fundet på udvalgte offentlige søgewebsteder eller i uønskede e-mail-lister.

Endelig vil det nye Lenovo-abonnement omfatte en Password Manager. der gemmer og styrer dine login, adgangskoder og betalingsoplysninger i en sikker hvælving. Der er også en browserudvidelse, der automatisk udfylder dine oplysninger.

Lenovo sagde, at den nye tjeneste vil lancere i USA den 31. august 2021, via Lenovo.com og Lenovo Vantage-appen på Lenovo-pc'er. Virksomheden siger, at det vil udvide globalt på et tidspunkt i 2022. Men mens det sagde, at tjenesten ville være et abonnement, annoncerede virksomheden ikke en pris.

Er noget af denne nye?

Mens Lenovo bringer mange nyttige sikkerhedsfunktioner sammen, gør det heller ikke noget nyt her. De fleste browsere tilbyder ikke sporer muligheder, og du kan tilmelde dig masser af gratis tjenester, der vil Scan internettet for dine oplysninger .

Selvfølgelig, for disse VPN-funktioner, er du nok bedre at vælge fra en af ​​de Bedste VPN-tjenester. der ude.

Og selvfølgelig er der ingen mangel på Password Managers. derude, hvoraf flere er tilgængelige uden abonnement.

Det kommer til, hvor meget Lenovo opkræver for sin service. At bringe alt til et abonnement er nyttigt, men prisen skal være rigtig.


VPN - Mest populære artikler

Hvad er forskellen mellem inkognito-tilstand og en VPN?

VPN Mar 11, 2023

Weare / Shutterstock.com. VPNS og Incognito-tilstand er to af de mest populære værktøjer til online privatliv. En VPN gør dig sværere at spore mens du s..


Gør ISPS-spor og sælger dine browserdata?

VPN May 4, 2023

Dean Drobot / Shutterstock.com Når du er Shopping for en VPN Eller på anden måde kigger på dit privatliv, vil du hurtigt løbe i krav om, at d..


Hvordan opdeler VPN tunneling arbejde?

VPN Jun 28, 2023

Daniel Vulin / Shutterstock.com Split tunneling er en af ​​de håndbærende funktioner en VPN kan tilbyde, så du kan bruge din VPN til ting, du vil hold..


er VPN'er juridisk?

VPN Jun 24, 2023

Wit Olszewski / Shutterstock.com Som virtuelle private netværk ofte bruges til ting, der ikke er helt lovlige, ligesom torrenting copyrighted materiale...


VPN Myter Debunked: Hvilke VPN'er kan og kan ikke gøre

VPN Sep 27, 2023

DallAsetta / Shutterstock.com. Hvis du nogensinde har set en annonce for en vpn. På tv eller på internettet kan du måske tro, at disse er de vær..


Expressvpn vs NordvpN: Hvilket er den bedste VPN?

VPN Sep 21, 2023

Maor_winetrob / shutterstock.com. Hvis du leder efter den bedste vpn. For dine behov er chancerne for, at du vil løbe ind i navnene på Expre..


ExpressvpN sælger for 1 mia. Dollars, løfter dine data vil blive private

VPN Sep 15, 2023

II.STUDIO/SHUSTERSTOCK.COM. Yderligere minder os om, hvor populære Expressvpn er, blev virksomheden solgt til Kape Technologies for næsten 1 mia. Dollars. ..


NordVPN vs IPVanish:? Hvilken er den bedste VPN

VPN Nov 25, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com NORDVPN. og Ipvisanish. er to store navne i VPN-industrien, og du kan ikke lade være med at køre ind..


Kategorier