Sådan tilmelder du en VPN anonymt

Jul 6, 2023
VPN
Victor Metelskiy / Shutterstock.com

VPN'er annonceres som den bedste-selv den eneste måde, hvorpå du kan være anonyme under browsing. . Der er dog to store måder, du kan miste anonymitet: Den første er logfilerne nogle VPN'er holder, og den anden er VPN-tilmeldingsprocessen selv.

Hvordan VPN'er ved, hvem du er

Selvom du bruger den bedste VPN derude, med up-to-date protokoller, state-of-the-art kryptering, og en privatlivsforvalterings drøm om en no-log aftale , VPN selv ved, hvem du er af to grunde: din e-mail-adresse og dine betalingsoplysninger.

De fleste VPN'er (vi snakker om undtagelserne senere.) Kræver, at du sender din e-mail-adresse for at oprette en konto. Du har sikkert tilmeldt dig din e-mail-udbyder med dit rigtige navn og bruger det i korrespondance, hvilket giver VPN mindst et datapunkt for at oprette forbindelse til din kontoaktivitet.

Der er også en chance for, at du brugte din e-mail offentligt et sted, hvilket betyder, at alle nogen skulle gøre for at finde ud af mere om dig, er at tilslutte din e-mail-adresse til en Google-søgelinje og se resultaterne på.

Dataene, der kan indsamles fra din e-mail-adresse, er dog lille i forhold til, hvad der kan optages fra dine betalingsoplysninger. De fleste mennesker misligholder deres kreditkort eller paypal, når de køber ting online, og godt, disse virksomheder ved meget om dig, og de kan Del oplysningerne med hvem du foretager en betaling til.

De kan ikke blot dele dit navn og e-mail, men også din fysiske adresse og eventuelle sekundære adresser, som du bruger. Disse data kan være en skattekiste til det forkerte firma, og der er masser af untrustworthy VPN-tjenester der ude.

Ændre den måde, du betaler

Den bedste måde at undgå et papirspor på dine betalinger er at bruge enten kryptokurrency, kontanter eller endda gavekort. Som en generel regel kan kryptokurrencen ikke spores - ikke på samme måde som kreditkorttransaktioner kan spores, i det mindste hvilket betyder, at du kan bruge det, hvor og hvornår og at ingen skal kunne finde ud af, at det var dig Vinkende fedtstabler rundt.

De fleste VPN-tjenester vil acceptere de store navne på Crypto, som Bitcoin. og Ethereum. , eller tjenester som Bitpay. der lader dig betale med bitcoin til en bestemt valutakurs. Det betaler helt sikkert at tjekke din VPN af valg først, da der ikke er nogen hårde og hurtige regler om, hvilke tjenester accepterer, hvilken kryptocurrency. Vores foretrukne VPN er ExpressvpN. , og det lader dig betale med bitcoin , Etherium og andre kryptokurer.

Når det er sagt, kommer Crypto med to ulemper. Den ene er, at dens værdi i forhold til eksisterende FIAT-valutaer er ustabil, hvilket betyder at du kunne være overpaying eller underpaying fra time til time (det betaler for at blive opmærksom.). Det andet problem er, at de fleste kryptokurer ikke er Anonym så meget som pseudonymt . Hvis du bruger en gennemsigtig adresse, når du foretager dine transaktioner, kan du stadig spores.

En langt mere stabil metode og private alternativ er koldt, hårdt kontanter, men det kommer med egne vanskeligheder, især, hvordan man får det over til din VPN-udbyder. Den eneste gode måde at få fysiske pengesedler over til din udbyder er via mail, som nogle mennesker måske er lidt leery om, takket være de ældgamle råd til aldrig at sende kontanter gennem posten.

Men få faktiske posttjenester synes at gentage dette råd: USPS, for eksempel lader dig forsikre penge Hvis du sender det registreret. Medmindre du bor i et område, hvor postkasser jævnligt opdeles, virker det sikkert nok til at sende pengesedler via mail. Vi regner med, at hvis det var virkelig så dårligt af en ide, ville ingen VPN'er tilbyde det som en mulighed overhovedet.

Alligevel har kun tre VPN-tjenester, som vi kender til acceptere kontanter, nemlig, Mullvad. Vi IVPN , og. Protonvpn. . Mullvad og IVPN har kun brug for dig til at sende aktiveringstoken (mere om det senere), og det passende beløb i et hvilket som helst antal valutaer (euro er standard), og du bliver tilmeldt, når betalingen ankommer. ProtonvpN kræver, at du træner dine kontantbetalingsoplysninger på forhånd over e-mail.

Hvis du virkelig ønsker at undgå at sende kontanter gennem posten og ikke kan lide nogen af ​​de andre muligheder, vi nævnte, kunne du gå old-school og bruge en USPS postanvisning til at betale for en tjeneste kaldet Ghost Path. . Så vidt vi kan fortælle, er dette den eneste tjeneste, der tilbyder denne mulighed. Det gælder selvfølgelig kun, hvis du bor i U.S.

Selv om vi fandt nogle omtale af at bruge gavekort, betalt for med kontanter, for at tilmelde sig flere VPN'er, kun Privat internetadgang synes at acceptere dem. Det ser ud til, at ingen andre udbydere accepterer gavekort fra enhver udsteder længere.

Brug engangs-e-mail-konti

Ved hjælp af en anonym form for betaling er det første og vigtigste skridt til at forblive skjult, når du tilmelder sig en VPN. Den anden er at skjule din e-mail-adresse. Når alt kommer til alt, hvis du bruger Crypto, men også bruge din almindelige e-mail-adresse, så er du ikke anonym. Du kan rette dette ved hjælp af en falsk konto ved at oprette en throwaway-konto med Gmail. eller Yahoo Mail. uden at bruge dit rigtige navn, når du gør det.

Hvis du ikke har lyst til at gøre dette, kan du også bruge en service designet til throwaway e-mail, som 10 minutters mail. eller Guerilla mail. . Disse typer af engangs-e-mail-konti er nok til VPN-tjenester, selv om du skal sørge for, at din kontooplysninger er sikker (en adgangskodeadministrator som Bitwarden eller Keepass. er en god mulighed.), Som du ikke vil være i stand til at bruge tjenesten, hvis du nogensinde mister dine kontooplysninger eller lignende.

VPN'er, der ikke har brug for e-mail

Hvis du ikke vil gider med e-mail overhovedet, er der et par VPN-tjenester, der ikke kræver en e-mail-adresse for at tilmelde dig. Eksempler indbefatter ovennævnte mullvad og IVPN såvel som WINDSCRIBE. og Cryptostorm. , selvom den sidste ikke anbefales til nybegyndere, da det ikke er ligefrem brugervenligt.

I alle tilfælde bruger din konto hos VPN-tjenesten ikke en e-mail-adresse, men en tilfældigt genereret kode i stedet. Tilmelding til dem og brug af enten kontanter eller krypto bør betyde, at der ikke er spor af dig overhovedet, hvilket betyder at du kan bruge din VPN i perfekt anonymitet - så længe du Brug inkognito-tilstand og træffe andre foranstaltninger.


VPN - Mest populære artikler

Gør en VPN virkelig din online-aktivitet privat?

VPN Apr 1, 2023

StunningArt / Shutterstock.com. VPN'er annonceres som den bedste måde - måske selv den eneste måde at forblive privat online, men det er virkelig sandt? Hvi..


Hvad er decentraliserede VPN'er?

VPN Aug 17, 2023

Taw4 / Shutterstock.com. Decentraliserede VPN'er kan være den seneste måde, hvorpå vi kan forblive sikre på nettet - og er endda spioneret som en måde, ..


VPN Myter Debunked: Hvilke VPN'er kan og kan ikke gøre

VPN Sep 27, 2023

DallAsetta / Shutterstock.com. Hvis du nogensinde har set en annonce for en vpn. På tv eller på internettet kan du måske tro, at disse er de vær..


Sådan bruger du to VPN'er på samme tid på Windows

VPN Oct 16, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Hvis du har to VPN'er installeret på din computer, er chancerne for, at du får nogle problemer med at få dem til at arbej..


Ipvanish vs. ExpressvpN: Hvilket er den bedste VPN?

VPN Nov 27, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Ipvisanish. og ExpressvpN. er to af de største navne i VPN-industrien. ExpressvpN er en af den be..


Surfshark vs. ExpressvpN: Hvilket er den bedste VPN?

VPN Nov 14, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Hvis du forsøger at vælge det Bedste VPN Service. For dig, kan du ende med at sammenligne Surf..


Sådan ser du Frankrig tage på England gratis med ExpressVPN

VPN Dec 9, 2022

FIFA-verdensmesterskabet Qatar kvartfinale fortsætter med en anspændt kamp mellem England og Frankrig denne lørdag den 10. december kl. 14:00 EST. Se al handlingen gratis, når du geo-skift ..


Sådan opsættes din Windows PC som VPN -router

VPN Nov 2, 2023

Hvis du vil installere en VPN På en enhed, der ikke tillader det, som et smart tv eller endda en printer, er den enkleste måde at komme omkring dette problem på er at bruge en ..


Kategorier