Sådan deaktiveres og fjerner Microsoft Edge Math Solver

Jul 5, 2023
Microsoft Edge

Løsning af matematiske problemer bliver lettere med den nye Math Solver-funktion i Microsoft Edge. Men hvis du ikke planlægger at bruge den, kan du deaktivere eller fjerne det nemt. Her er hvordan.

Edge Browser Minus Math Solver

På tidspunktet for skrivning i juni 2021 er "Math Solver" stadig i forhåndsvisningsstadiet og er tilgængelig som standard i Microsoft Edge 91. Når du klikker på den, åbner en sidebjælke på højre side for at lade dig klippe og slippe matematiske formler eller skriv en derinde.

Hvis du ikke vil have funktionen, kan du dog skjule Math Solver-knappen fra værktøjslinjen eller deaktivere den helt.

For blot at skjule knappen, skal du først starte Microsoft Edge på din computer. Højreklik på Math Solver-ikonet i øverste højre hjørne af værktøjslinjen og vælg "Skjul fra værktøjslinjen."

For at deaktivere Math Solver i Microsoft Edge, bruger vi kanten "flagge", som er ligesom Chrome Flags. .

RELATEREDE: Sådan aktiveres Google Chrome Flags til at teste beta-funktioner

Da den er tilgængelig som et flag, er funktionen stadig et igangværende arbejde. Når det er sagt, kan det fjerne, at det kan påvirke din browsers præstationer. Deaktiver flaget på egen risiko.

Første, åben Microsoft Edge. på din computer. Type Edge: // Flags i adresselinjen og tryk Enter.

Du vil nu se siden "Experiments". Skriv "Math Solver" i søgelinjen øverst.

"Math Solver i Microsoft Edge" -genstanden vises i afsnittet "Tilgængelige". Klik på rullemenuen og vælg "Deaktiveret".

Vælg knappen "Genstart" i nederste højre hjørne af fanen, der dukker op.

Derefter vil Math Solver-ikonet ikke være synligt, når du åbner "Flere værktøjer", når du har klikket på menuen Ellipses (tre prikker) i øverste højre hjørne.

Når du navigerer til "Udseende" fra "Indstillinger", efter at du har klikket på ellipses-menuen (tre prikker), vil du ikke se indstillingen "Vis Maths Solver-knap" på listen.

Det er det. Du vil ikke se Math Solver knappen i Microsoft Edge efter det. Men hvis du deler din computer med din familie, kan du altid oprette Flere brugerprofiler eller Opsæt Kids Mode i din browser.

RELATEREDE: Sådan bruger du flere brugerprofiler i Microsoft Edge


Microsoft Edge - Mest populære artikler

Sådan vælger du hvilke udvidelser der vises på din kantværktøjslinje

Microsoft Edge Nov 27, 2023

Udvidelser i. Microsoft Edge. kan gøre din browser mere nyttig eller kraftig. Men nogle gange kan du ikke lide ikoner for hver udvidelse, der tager plads på værktøjslinjen..


Hvorfor er mine Microsoft-kant-faner falmet? Sådan slukker du Sleeping Tabs

Microsoft Edge Feb 19, 2023

Fra version 88 gør Microsoft Edge automatisk mulighed for at sove faner for alle brugere. Spekulerer på, hvorfor nogle af dine faner er falmede i Edge Toolbar? Sådan fungerer de soven..


Sådan fjerner du automatisk browsingsdata, når du lukker Microsoft-kant

Microsoft Edge Mar 17, 2023

Det er god computerhygiejne for at rydde dine browserdata fra tid til anden. Men hvis du deler en computer, kan det være bedst at gøre dette hver gang du lukker browseren. Heldigvis la..


Sådan laver du Microsoft Edge Standard Browser på Android

Microsoft Edge Mar 11, 2023

Microsoft. Android-enheder leveres med Google Chrome forudinstalleret, men du behøver ikke bruge den. Hvis du bruger Microsoft Edge. På din computer kan du f..


Sådan annoterer og fremhæver PDF-filer i Microsoft Edge

Microsoft Edge May 14, 2023

Der vil være tidspunkter, du skal markere en PDF. , fremhæve specifik tekst eller annotere noget. I stedet for at søge efter en dedikeret PDF-læser kan du udføre alt det ..


Sådan Tillad pop-ups i Microsoft Edge

Microsoft Edge Jun 11, 2023

På nettet betragtes popup-vinduer ofte en gener. Men nogle gange skal du aktivere pop-ups i Microsoft Edge. for visse websteder at fungere korrekt. Heldigvis er det nemt at til..


Sådan pines Downloads-knappen til Microsoft Edge Toolbar

Microsoft Edge Jul 21, 2023

Downloads-funktionen i Microsoft Edge er mystisk. Det vises kun i værktøjslinjen, når du downloader noget. Sådan lyser du downloads-knappen til Microsoft Edge Toolbar, så du altid k..


Sådan slukker du Microsoft Edge's lækkede adgangskode

Microsoft Edge Aug 19, 2023

Lækne adgangskoder er intet at scoff på, og Microsoft Edge ønsker at sikre, at du ved det. Edge vil uophørligt advare dig om websteder, der har haft adgangskode lækager. Du kan sluk..


Kategorier