Expressvpn vs NordvpN: Hvilket er den bedste VPN?

Sep 21, 2023
VPN
Maor_winetrob / shutterstock.com.

Hvis du leder efter den bedste vpn. For dine behov er chancerne for, at du vil løbe ind i navnene på ExpressvpN. og NORDVPN. . Begge dominerer VPN-markedet takket være deres omfattende funktioner, hastighed og generel brugervenlighed. For at finde ud af, hvilken er den bedre pasform til dig, vil vi sammenligne dem på tværs af flere kriterier og se, hvilken der kommer ud på toppen.

Kort sagt, vi tror, ​​at ExpressVPN er det bedre valg, da det er hurtigere og lettere at bruge, men det har stor ulempe: Det er ret dyrt. Nordvpn henter slækken og tilbyder stor værdi på sine flerårige planer. Nordvpn er også lidt mere tilpasset.

ExpressvpN vs. Nordvpn funktioner

Lad os starte med funktioner. Samlet set tilbyder Nordvpn flere forskellige funktioner, mens ExpressvpN-oplevelsen er meget mindre tilpasselig. Når det er sagt, er ExpressvpN en lidt mere effektiv VPN. Det får ting gjort meget bedre end Nordvpn gør.

Netflix og andre streaming-tjenester

ExpressvpN kommer lettere ind i Netflix og andre streamingstjenester end Nordvpn. Trods de seneste Netflix VPN Crackdown. , EXPRESSVPN kommer stadig ind i andre landes Netflix-biblioteker, selv om det er meget sværere at Brug en VPN med Netflix .

Nordvpn gør ikke næsten lige så godt et job, da Netflix opdaterede sit detektionssystem. Selv om vi har modtaget rapporter, at nogle Nordvpn-servere i USA arbejder med Netflix, kunne vi ikke genskabe resultaterne selv.

Som sådan går vi ud på en lem og siger, at ExpressvpN er det bedste valg for folk, der ønsker at bruge en VPN til at streame tv-shows og film. Samtidig skal vi afdække vores væddemål lidt og minde læserne om, at din kilometertal måske meget vel varierer, som servere arbejder, og som ikke ændrer sig konstant.

Hastigheds- og servertælling

En ting, der kan påvirke noget som at komme igennem til Netflix, er mængden af ​​servere, hver tjeneste har til rådighed. I rene numre er Nordvpn den klare vinder her, med godt over 5.000 servere i 60 lande, mens ExpressvpN tilbyder mere end 3.000 i mere end 90 lande.

Men selvom 5.000 er meget mere end 3.000, fortæller tal ikke hele historien her. For en, kan de geografiske spredt Expressvpn-tilbud være en bedre aftale for nogle mennesker, især hvis de har brug for IP-adresse af et bestemt land og Nordvpn sker ikke for at få det.

Det ser også ud til, at Expressvpns servere arbejder bedre end Nordvpn's Do. Tilslutningstider er hurtigere. De hastigheder, du får, er generelt også bedre. Vi siger "generelt" fordi Nordvpn er meget ramt og savner: Dens hurtigste servere er bedre end hvad Expressvpn har at byde på, men oftere end ikke vil du få en langsom server.

ExpressvpN har ikke dette problem næsten lige så dårligt, og du får altid mere eller mindre de samme hastigheder, der holder geografisk afstand i tankerne. Samlet set er vores erfaring med Expressvpn meget bedre.

Torrent.

Hvis du for det meste er interesseret i at få en VPN, så du kan Download Torrents. , begge tjenester vil fungere fint. ExpressVPN har hastigheden og sikkerheden til at holde dig anonym, mens Nordvpn tilbyder nogle ekstra funktioner. For eksempel tilbyder Nordvpn særlige P2P-servere, som lover en højere kapacitet og hastighed, selvom vi i praksis ikke har bemærket, at meget af en forskel.

Hvad der er interessant om Nordvpn er, at det tilbyder en specialiseret Dræb switch : I de fleste tilfælde vil en kill switch bare lukke dit internet, når forbindelsen med VPN-serveren afbrydes. Det er en vigtig fejlsikre. Expressvpn og Nordvpn tilbyder begge en, men Nordvpn tilbyder også en specialiseret version, der kun slukker for visse apps 'adgang til internettet.

Dette er fantastisk til Torrenters, som du kan sætte din BitTorrent Client. For at lukke ned, når VPN fejler, kan du altid holde alle dine andre programmer kørende. Det er en cool lille funktion, og det vil være meget praktisk for visse brugere.

Sikkerhedsfunktioner

Nordvpn og Expressvpn tilbyder et væld af sikkerhedsfunktioner. Begge tilbyder højkvalitets kryptering som standard (AES-256, men heldigvis ordene " Kryptering af militær kvalitet "Synes at være forsvundet fra deres hjemmesider) og ovennævnte kill switch.

Som for VPN-protokol , den metode, hvorigennem VPN'-forhandlingerne "til websteder, står hver tjeneste på deres egen specialfremstillede protokol. Vi har previosly dækket Expressvpn lightway. , og det er en solid, hurtig protokol, mens Nordvpn tilbyder Nordlynx, som er baseret på wireguard, en anden top-of-the-line-protokol. Begge virker solide muligheder, men du kan altid skifte til standard OpenVPN, hvis du ønsker det.

Nordvpn tilbyder også nogle interessante funktioner som Double VPN'er, som sender din forbindelse gennem to VPN-servere, den ene efter den anden. Selvom dette kan virke køligt, synes der ikke at være nogen reel fordel for dette, som alt det gør er, er Sænk din VPN-forbindelse Endnu mere med alle de miles, det skal rejse. Også, hvis en VPN-server ikke sikrer din forbindelse, vil en anden ikke hjælpe meget med det.

En sidste interessant og mindre kosmetisk funktion er Nordvpns Cybersec, en adblocker. Efter at have spillet rundt med det, ser vi dog ikke for meget forskel med andre almindelige adblockers, så det er mere en interessant bonus end en grund til at tilmelde sig Nordvpn.

Pris

Mens vi kan lide Expressvpns funktioner bedre, end vi gør Nordvpns, kommer det til en pris. ExpressvpN er en af ​​de dyreste VPN'er på markedet på lige under $ 100 om året. Også selvom Få tre måneder ekstra gratis på tilmelding tager ikke kanten af ​​det.

Nordvpn er meget billigere på $ 89 for de første to år, men i slutningen af ​​den tid vil omkostningerne ved fornyelse være godt over $ 300. Alligevel er $ 89 i to års tjeneste mindre end halvdelen af ​​$ 100 i et år. Hvis alt andet er lig med dig, er du nok bedst til at tilmelde sig Nordvpn og derefter revidere problemet om to år.

I vores erfaring er Nordvpn altid tilbyder en slags forfremmelse eller en anden , så du kan frit ignorere nedtællingstimerne og andre salgsfremmende bannere.

Uanset hvilken VPN du går med, tilbyder begge en 30-dages pengene tilbage garanti, så hvis du ikke er glad, skal du bare annullere dit abonnement inden for den pågældende tidsramme, og du får alle dine penge tilbage. Vi har aldrig haft problemer med denne refusion, og vi har ikke hørt historier om mennesker, der har.

Privatliv

Når det kommer til privatlivets fred, scorer begge contenders godt. Det Expressvpn Privacy Policy og Nordvpn Privacy Policy Begge gør udtrykkeligt klart, at hverken holder logfiler. Men som vi diskuterer i længden i Vores dækning af no-log vpns , Der er ingen god måde at sikre sig. I sidste ende tager vi begge tjenester på deres ord.

Når det er sagt, har der ikke været tegn på, at enten EXPRESSVPN eller NORDVPN har spillet hurtigt og løst med kundedata. Selvom der altid vil være spekulation og rygter, der flyder om internettet - det er naturen af ​​dyret - den eneste plet, vi kan finde, er det 2019 Nordvpn Hack. hvor en tredjepart fik adgang til Nordvpns servere.

Nogle af detaljerne omkring den begivenhed er lidt underligt, men samlet handlede virksomheden om så godt som du kunne forvente, så det er ikke noget, vi kan holde imod det. Begge tjenester får vores godkendelsesmærke, når det kommer til privatlivets fred.

Brugervenlighed

Expressvpn og Nordvpn er nemme at bruge, men tag forskellige tilgange. ExpressVPN giver dig en stor knap for at skifte VPN til og fra og under den en mindre knap for at vælge en server. Der er også nogle bare-knogler indstillinger til at rive med, men ikke noget særligt. Appen holder den enkel, du sætter det og glemmer det.

NordvpN har også en knap til at tænde den og slukket, men har ikke placeret det som fremtrædende - men bortset fra det har en meget anden grænseflade. For en er hovedgrænsefladen et interaktivt kort, hvor du kan se, hvor du kan oprette forbindelse til stor, hvis du vil have noget geografisk indsigt.

Hvis du går ind i menuen Indstillinger, vil du dog se, hvor Nordvpn skinner. Hvor ExpressvpN kun lader dig skifte en håndfuld funktioner, har Nordvpn alle slags klokker og fløjter. Et eksempel er kill switch vi nævnte tidligere, men der er også nogle gode måder at finjustere på Split tunneling. , som at oprette VPN kun til bestemte apps. Det er ret nifty.

Valg af servere

Hvad der er mindre sjovt, vælger dog en bestemt server. Mens begge tjenester har en autopicker-som virker rigtig godt at finde en bestemt server, er meget lettere med ExpressvpN. Du får en massiv liste til at vælge imellem med forskellige steder for de fleste lande.

Ikke så med Nordvpn, som lader dig vælge en placering, og så har du rullet gennem listen over servere, den har der. Men som det har så mange, falder du ofte fast i et stykke tid og håber, at den næste er den, der får dig til Netflix.

I et vist omfang har du det samme problem med ExpressvpN, men det er nemmere at huske et servernavn som "New York # 1" end "USA # 814." Selvom det kan virke mindre, bliver det muligt at finde den rigtige server på Nordvpn, der er irriterende hurtigt, og det er en stor strejke mod det.

Sammenfattende: Hvis du er den indstillede IT-og-glem-it-type, så er ExpressVPN sandsynligvis VPN for dig. Hvis du kan lide at fyre rundt lidt mere med indstillinger, er Nordvpn sandsynligvis billetten. Generelt foretrækker vi dog Expressvpns minimalistiske tilgang mere.

Dommen.

Samlet set foretrækker vi ExpressvpN. over NORDVPN. . Mens vi kan lide, at Nordvpn er lidt mere fleksibel, virker mange af dens funktioner som ekstramateriale - eller endda kosmetiske.

ExpressVPN kan tilbyde mindre ved første øjekast, dets forbedrede hastigheder og evne til at komme ind i Netflix mere konsekvent rangerer det højere i vores øjne.

Stadig på mindre end $ 90 i to år er NordvpN en interessant aftale, især hvis streaming ikke er for høj på din liste over prioriteter.


VPN - Mest populære artikler

Sådan bruges internettet fra Kina

VPN Apr 6, 2023

Karen Roach / Shutterstock.com Hvis du besøger Kina og ønsker at bruge internettet, er du ind for en ubehagelig overraskelse: mange websteder, du tager for g..


Hvordan opdeler VPN tunneling arbejde?

VPN Jun 28, 2023

Daniel Vulin / Shutterstock.com Split tunneling er en af ​​de håndbærende funktioner en VPN kan tilbyde, så du kan bruge din VPN til ting, du vil hold..


Sådan tilmelder du en VPN anonymt

VPN Jul 6, 2023

Victor Metelskiy / Shutterstock.com VPN'er annonceres som den bedste-selv den eneste måde, hvorpå du kan være anonyme under browsing. . Der er do..


Kan min internetudbyder se om jeg bruger en VPN, og gør de pleje?

VPN Sep 8, 2023

Nicoleta Ionescu / Shutterstock.com Brug af en VPN er en fantastisk måde at øge dit privatliv på, mens du er online: websteder, du besøger, vil ikke kunn..


Surfshark vs NordVPN: Hvilken VPN er den bedste

VPN Oct 27, 2023

Surfshark, NordvpN Hvis du handler for den bedste vpn. Vi Surfshark. og NORDVPN. er to navne, du er bundet til at komme på tværs. Begge..


Sådan bruger du to VPN'er på samme tid på Windows

VPN Oct 16, 2023

Ksenia Zvezdina / Shutterstock.com Hvis du har to VPN'er installeret på din computer, er chancerne for, at du får nogle problemer med at få dem til at arbej..


Sådan ser du Frankrig tage på England gratis med ExpressVPN

VPN Dec 9, 2022

FIFA-verdensmesterskabet Qatar kvartfinale fortsætter med en anspændt kamp mellem England og Frankrig denne lørdag den 10. december kl. 14:00 EST. Se al handlingen gratis, når du geo-skift ..


Sådan opsættes din Windows PC som VPN -router

VPN Nov 2, 2023

Hvis du vil installere en VPN På en enhed, der ikke tillader det, som et smart tv eller endda en printer, er den enkleste måde at komme omkring dette problem på er at bruge en ..


Kategorier