Kategorier

Mest populære artikler

5 Awesome Raspberry Pi tilbehør til at købe i 2023

Raspberry Pi Jan 23, 2023

Uanset om du lige har fået en Raspberry Pi (eller En anden computer med en enkelt bord ) Eller du har forladt en, der sidder i en skuffe et eller andet sted, kan supplere..


Sådan grupperes og kollapser rækker i Microsoft Excel

Microsoft Excel Jan 19, 2023

At se kun de data, du vil se, kan være kedelige, når du arbejder med et stort regneark. Heldigvis tilbyder Excel forskellige værktøjer, du kan bruge til at forenkle dine data. For eksempel ..


Hvorfor er min printer offline? (og hvordan man får det online)

Computer Hardware Jan 19, 2023

Der er flere mulige grunde til, at din printer vises som offline. I de fleste tilfælde er problemet let at løse, så længe du ved, hvor du skal kigge. Her er grunden til, at din printer er o..


Sådan lytter du til Hi-Res Audio på iPhone og iPad

iPhone og iPad Dec 31, 2022

Apple går alt sammen med Hi-Res Audio og tilbyder en stor del af sit Apple Music Library i Hi-Res. Desværre er det ikke helt ligetil at lytte til hi-res på din iPhone eller iPad. Her er hvad..


Sådan bruges Git Merge

Programming Dec 31, 2022

Git bruger grene til at isolere udviklingsstrømme for at forhindre, at den stabile frigivelsesgren bliver forurenet. At bringe arbejde i en gren ind i hovedstrømmen betyder sammenlægning af ..


GPU -fans spinder ikke: hvorfor det sker, og hvordan man løser det

Computer Hardware Dec 30, 2022

GPU'er har en tendens til at få hed Forarbejdning af millioner af pixels til dig, så køleventilatorer, der går stille, kan forståeligt nok være opmærksom på! Hvis du bemærke..


Sådan streamer du 2023 Rose Bowl Live

YouTube & YouTube TV Dec 30, 2022

Det længste løbende college fodboldskålspil, Rose Bowl viser to af sportens tophold. Den 109. udgave indeholder Utah, der tager Penn State, kl. ET / 1 p.m. PT den 2. januar 2023. ..


Sådan ændres dit Reddit -brugernavn

Save your Dec 30, 2022

Vil du gå efter et andet brugernavn på Reddit? Mens Reddit grænser, når du kan ændre dit brugernavn, er der specifikke tilfælde, hvor det er muligt. Vi udforsker dine tilgængelige muligh..


Sådan streamer du 2023 Rose Parade live

Peacock Dec 30, 2022

Et nytårs tradition siden 1890, Rose Parade vender tilbage til gaderne i Pasadena, Californien, den 2. januar 2023, kl. 11 ET / 8 kl. PT, med 80-plus floats, marcherende bånd og ri..


Sådan spiller du PS5 -spil i 1440p (og hvorfor du måske ikke ønsker det)

PlayStation Dec 30, 2022

PlayStation 5, der blev lanceret med 4K og 1080p output -tilstande, men muligheden for at udsende 1440p er siden blevet tilføjet via en firmwareopdatering. Denne output broer mellemrummet mell..


10 Discord -funktioner, du skal bruge

Discord Dec 30, 2022

Discord er en af de mest populære messaging -tjenester omkring. Selvom det oprindeligt var designet med spil i tankerne, er det nu en stor generel chat og organisationsapp med masser af funkti..


Sådan bruger du dit smarte hjem til at narre indbrudstyver

Generelt Dec 30, 2022

Smart Home Gear er ikke kun til at vise sig for venner og automatisere dit liv. Det er også virkelig praktisk at få dit hjem til at se optaget, når du er væk. Sådan bruger du dit smarte hj..


Gogs er den nemmeste måde at køre en lokal git -server på (her er hvordan man indstiller den)

Apps & Web Apps Dec 29, 2022

Vil du ikke skubbe din kode til et hostet git -arkiv? Kør derefter din egen GIT-server internt. Gogs er den nemmeste måde at gøre det på. Sådan indstilles det. Problemet med sky-..


Sådan udskrives fra en iPhone eller iPad

iPhone og iPad Dec 29, 2022

Udskrivning fra din iPhone eller iPad er ubesværet, forudsat at du har den rigtige printer til jobbet. Hvis din printer giver dig sorg, er der et par løsninger, du kan bruge til at udskrive d..


Sådan tilføjes en printer til en Mac

iPhone og iPad Dec 29, 2022

Brug for at udskrive noget? Du kan forbinde en printer til din MacBook eller Desktop Mac På flere måder, herunder over Wi-Fi, et USB-kabel eller en Bluetooth-forbindelse..


5 almindelige Android -problemer, og hvordan man løser dem

Samsung Phones & Tablets Dec 28, 2022

Android -telefoner er gode, men som alle andre gadgets har de deres rimelige andel af problemer. Der er nogle problemer, som de fleste Android -brugere vil støde på på et eller andet tidspun..


12 Email Etiquette Rules for Flawless Communications

Cloud & Internet Dec 27, 2022

You don’t have to be an expert writer to compose an email. However, there are many things to consider when writing emails, especially for business communications . Here are several..


5 tegn, du har brug for for at opgradere din smartphone

iPhone og iPad Dec 27, 2022

En ny skinnende model af din nuværende smartphone kan debutere hvert år, men bare fordi en bedre model er ude, betyder det ikke, at du har brug for den. Når det kommer til faktisk beho..


10 Samsung Galaxy Standardindstillinger Du skal ændre

Samsung Phones & Tablets Dec 27, 2022

Hvad enten du Elsker Samsung -telefoner eller hader dem , du kan ikke benægte, at de har en overflod af indstillinger. For det meste behøver du ikke at ændre masser af dem for at ..


Hvordan man ser 2023 nytårsaften bold drop online

YouTube & YouTube TV Dec 27, 2022

Efter to års begrænsede begivenheder vender Times Square Ball Drop tilbage med fuld kapacitet til at fejre 2023. Endnu en gang kan seerne se en pakket skare, når den glitrende bold falder ne..