Kategorier

Mest populære artikler

Sådan anvender du en farveskala baseret på værdier i Google-ark

Google Sheets Aug 1, 2023

Sommetider, Tilføjelse af farveeffekter til et regneark kan være en fantastisk måde at supplere dine data. Hvis du viser en række værdier som salgstotaler, kan du for eksem..


Fortnite til Android springer Play Store over, og det er en enorm sikkerhedsrisiko

Privatliv og sikkerhed Aug 3, 2023

Android-spillere har kløet for at få fat på dem Fortnite lige siden spillet kom til iOS tilbage i april. Men udvikleren har nu bekræftet, at de rent faktisk skal ..


Sådan tager du full-Page screenshots i Chrome på Android

Android Oct 15, 2023

Brug af "Long Screenshot" -funktionen i Chrome på Android, kan du fange fuldside skærmbilleder for at gemme for senere eller dele med andre. Sådan gør du det. Hvad du skal bruge ..


De cd'er, du har brændt, går dårligt: ​​Her er hvad du skal gøre

Hardware Jul 28, 2023

UCACHED INDHOLD Benj Edwards Hvis du brugte en computer mellem 1997 og 2005, brændte du sandsynligvis værdifulde data til mindst én optagelig CD ..


PSA: Samsung Galaxy-telefoner har "Easy Mode" for bedre tilgængelighed

Samsung Telefoner & Tablets Jun 28, 2023

Karlis Dambrans / Shutterstock Som fantastisk som smartphones er det ikke overraskende, at de kan være overvældende for nogle mennesker. Samsung Galaxy-tel..


Sådan ser du Netflix på en Google Nest-hub

Netflix Jun 22, 2023

Yasin Hasan / Shutterstock Du har sikkert et rede hub, fordi du ønskede en assistent smart højttaler med en skærm. Så hvorfor ikke bruge det, der vises til..


Sådan aktiveres Wake-on-LAN i Windows 10 og 11

Windows 11 Nov 18, 2023

Gorodenkoff / Shutterstock.com. Wake-on-Lan (WOL) er en gammeldags teknik, som netværksadministratorer har brugt i årevis til fjernt at tænde for pc'er på ..


PC-sikkerhed: Beskyt nemt din hjemmecomputer gratis

Privatliv og sikkerhed Sep 6, 2023

UCACHED INDHOLD Jeg får sikkerhedsspørgsmål til hjemmets pc hele tiden. Så jeg regnede med, at jeg ville sende min mening om forskellige metoder til at beskytte din pc mod vira, spyware..


Hvorfor er oprettelse af et USB-drev, der kan startes, mere komplekst end oprettelse af cd'er, der kan startes?

Hardware Jan 31, 2023

UCACHED INDHOLD Oprettelse af bootbare cd'er og dvd'er har tendens til at være en enkel, ligetil proces, men hvorfor er det mere komplekst, når man opretter bootbare flashdrev? ..


8 Fantastiske nye grafiske designtutorials

hvordan Oct 9, 2023

Uanset om du lige er begyndt i grafisk design eller en krydret pro, er der altid noget nyt at lære, om du vil bo foran spillet. Grafisk design er sådan en stor disciplin, der dækker så ma..


Hvad er legitimationsopfyldning? (og hvordan man beskytter dig selv)

Privatliv og sikkerhed Apr 20, 2023

Blækdråbe / Shutterstock.com I alt 500 millioner Zoom-konti er til salg på det mørke web takket være "legitimationsopfyldning..


Få adgang til et søgefelt i Google Chrome

Cloud og Internet Feb 15, 2023

UCACHED INDHOLD Gå glip af at have et søgefelt i Chrome og vil gerne have et tilbage? Deltag derefter i os, når vi ser på udvidelsen Søgefelt. Udvidelse af søgefelt ..


Sådan bruges Slmgr til at ændre, fjerne eller udvide din Windows-licens

Cloud og Internet Jul 3, 2023

Windows-aktivering er designet til at være så idiotsikker som muligt, så Microsofts grafiske værktøjer holder det enkelt. Hvis du vil gøre noget mere avanceret som..


Sådan udskriver et ark på en side i Microsoft Excel

Microsoft Excel Nov 19, 2023

Udskrivning af et regneark i Microsoft Excel kan være udfordrende, hvis du har mange data. For at skære ned på papiret og holde dine data sammen, kan du udskrive dit ark på en side i..


Prototype En flydende handlingsknap i pixat

hvordan Oct 9, 2023

Pixat giver dig mulighed for hurtigt at prototype interaktive mobile mockups, der kan forhåndsvises på Android og iOS-enheder. I denne vejledning skal vi bruge det til at opbygge en flydend..


Fremskynde din webbrowsing med Google Public DNS

Cloud og Internet Jul 12, 2023

Leder du efter en hurtigere måde at surfe på internettet og få sider indlæst hurtigere? I så fald er du muligvis interesseret i at prøve Google Public DNS, her ser vi på at tilføje de..


Forhindre, at Windows genstarter din pc efter Windows-opdateringer

Vedligeholdelse og optimering Mar 12, 2023

Har du set den meddelelse i Windows 8, der fortæller dig, at din computer vil genstarte, og der er ikke noget du kan gøre ved det undtagen at gemme dit arbejde? Sådan sørger du ..


Føj en svævende billedværktøjslinje til Firefox

Cloud og Internet Apr 1, 2023

Når du arbejder med websidebilleder i Firefox, skal du normalt bruge kontekstmenuen til at gøre noget med dem. Udvidelsen Image Toolbar giver en ekstra værktøjslinje, som du kan bruge, n�..


Sådan bruges Quality of Service (QoS) til at få hurtigere internet, når du virkelig har brug for det

Hardware Jul 3, 2023

Ikke al internettrafik er lige. Streaming af HD-video eller et stutterfrit Skype-opkald er sandsynligvis vigtigere for dig end at downloade en stor fil. Funktionen Quality of Servic..


Hvad er powerd-processen, og hvorfor kører den på min Mac?

Fejlfinding Oct 2, 2023

UCACHED INDHOLD Du gennemser Aktivitetsovervågning på din Mac, når noget fanger øje: magt. Hvad er det, og skal du være bekymret? RELATEREDE: ..


Kører computerventilatorer altid 100%, medmindre andet er fortalt?

Hardware Jan 9, 2023

UCACHED INDHOLD Uanset om det er på bærbare computere, desktops eller endda spilkonsoller, har vi alle hørt systemvifternes hvirvler i baggrunden. Hvordan ved nøjagtigt alle d..


Sådan forbedrer du film og vis anbefalinger på Google TV

Google TV Apr 19, 2023

Google TV-startskærmen handler om at anbefale film og tv-shows til at se. Du skal se disse anbefalinger hver gang du tænder dit tv, så hvorfor ikke gøre dem bedre? Vi viser dig, hvor..


Brug Autoruns til manuelt at rense en inficeret pc

Privatliv og sikkerhed Jul 23, 2023

UCACHED INDHOLD Der er mange anti-malware-programmer derude, der renser dit system for nasties, men hvad sker der, hvis du ikke er i stand til at bruge et sådant program? Autoruns fra SysI..


Hvis du bor i EU, har du sandsynligvis en bedre gadgetgaranti

Hardware Feb 14, 2023

UCACHED INDHOLD Den Europæiske Union har generelt taget en langt mere praktisk tilgang til forbrugerrettigheder end USA. Hvis du er i EU, har du sandsynligvis ret til meget mere ..


Hvad er forskellen mellem den almindelige og udviklerudgaven af ​​Firefox?

Cloud og Internet Nov 26, 2023

Mozilla udgav for nylig en ny Developer Edition, som webudviklere kan bruge, men hvor stor forskel er der mellem den og den almindelige version af Firefox? Dagens SuperUser Q & ..


De bedste Apple Watch Bands på 2021

Apple Sep 13, 2023

Æble Hvad skal man se efter i et Apple Watch Band i 2021 Når Apple først udgav Apple Watch. I 2015 var det svært at finde udskiftelige urbån..


Hjælp med fejlfinding af Blue Screen of Death med BlueScreenView

Fejlfinding Nov 10, 2023

UCACHED INDHOLD For Windows-brugere er det sandsynligvis alt for velkendt at se Blue Screen of Death, især i XP. I dag ser vi på BlueScreenView, som er et gratis værktøj til at vise og ..


Sådan overvåges dit netværksbrug i Windows 10

Hardware Jul 5, 2023

Mobil- og bredbåndsdatahætter har gjort folk meget samvittighedsfulde med hensyn til deres dataforbrug. Windows 10 inkluderer en indbygget skærm til netværksbrug, der i modsætn..


Stop bots med Google Recaptcha

hvordan Oct 9, 2023

(Billedkredit: fremtiden) Holde bots out er altid et talspil - desværre, tilgængeligheden af ​​nemme at bruge m..


Google Play Store vs. Google Butik: Hvad er forskellen?

Google Play Store Feb 9, 2023

I Google World er der to butiks navne, du sikkert har set. Mens Google Play Store og Google Store kan lyde ens, er de meget forskellige. Hver enkelt tjener et vigtigt formål i Google-øko..